Şimdi Ara

SatılmışdırGIGABYTE X570S AORUS MASTER ANAKART,TAKAS VE KKART TAKSİT SECENEĞİ 5500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Gigabyte Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SatılmışdırGIGABYTE X570S AORUS MASTER ANAKART,TAKAS VE KKART TAKSİT SECENEĞİ 5500 tl
    GIGABYTE X570S AORUS MASTER REV 1.0 ,SINIFINI EN ÜST DÜZEY ANAKARTLARINDANDIR,SON BİOS YÜKLÜ,8 AY ÖNCE FORMDAN SIFIR KAPALI KUTU OLARAK ALDIM ,VE BUNUN 2 AYI EKRAN KARTI OLMADIĞINDAN ÇALIŞTIRAMADIM.KUTU İÇERİĞİ TAMDIR,BİR ÇOK AKSESUARIN POŞETİ DAHİ ACILMADI.İSTEDİĞİNİZ TESTİ YAPABİLİRİZ,EVDE GELİP TEST EDEBİLİRSİNİZ.İSTANBUL DAN TESLİM KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM ELİMDE BU KARTTA KULLANDIĞIM GIGABYTE RGB MEMORY 2 ADET 2X8 DDR4 4400 MHZ RAM VAR ,TOPLAMDA 32 GB ,2 PAKETTE YURT DIŞI 1 TANESİ AMAZON .DE 1 TANESİ ABD DEN ALINMA DDR5 SİSTEME GEÇMEK İÇİN SATIYORUM
    TAKAS OLARAK DDR5 6000 ÜZERİ RAMLER VE RYZEN 7700X İLE OLABİLİR,ARTI EKSİ KONUŞULUR,TANIDIK VE DAHA ÖNCE ALIŞVERİŞİM OLANLARA İSTEDİĞİM ANAKART RAM VEYA İŞLEMCİ ALARKEN KENDİ KKARTI TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ SECENEĞİ SUNABİLİRİM.
    KONU YORUMA KAPALI,PM DEN YAZABİLİRSİNİZ VEYA İRTİBAT TLF BIRAKIYORUM ARAYABİLİRSİNİZ,
    DİĞER İLANLARIMDA RAM VE SSD LER DE MEVCUT
    FİYAT:6000TL
    İLETİŞİM :05494624539 YUSUF
    SatılmışdırGIGABYTE X570S AORUS MASTER ANAKART,TAKAS VE KKART TAKSİT SECENEĞİ 5500 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• up

• İp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.