Şimdi Ara

[SATILDI] RYZEN 7600X VE MSI B650 TOMAHAWK WIFI 6 AYLIK TR FATURALI GARANTILI 12000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 RYZEN 7600X VE MSI B650 TOMAHAWK WIFI 6 AYLIK TR FATURALI GARANTILI 12000TL

Arkadaslar merhaba elimdeki sistemden kalan parcalari satiyorum urunler subat 2023 tr faturali olup kutulari faturalari ve aksesuarlari eksiksiz bicimde durmaktadir islemci kutulu versyondur iki urunde sıfır magazadan nasil alacaksaniz o titizlikte bence suanda ddr5 ve kaliteli bir sistem kurmak icin en fp urunler olduğunu dusunuyorum sari sitedeki ikinci el en uygun fiyatlara bakarsaniz 13 kusurlerden asagi bulamayacaginizi goreceksiniz bu sebeple pazarlik yapmayi dusunmuyorum isterseniz elimde 16x2 32gb 6000mhz cl30 iki adet dualkit ramde mevcut biri xpg lancer digeride corsair rgb pro ikiside argb 6000mhz cl30 ve amd expo uyumludur iki kitten birinide uyguna verebilirim komple alirsaniz

Hizli iletisim 0555 056 77 53

Fiyat 12000 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip İstanbul'dan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.