Şimdi Ara

[SATILDI] CORSAİR K60 RGB PRO KLAVYE VE M55 RGB PRO MAUSE 3 AYLIK KFG EN UYGUNU FİYAT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye & Mouse Set
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 CORSAİR K60 RGB PRO KLAVYE VE M55 RGB PRO MAUSE 3 AYLIK KFG EN UYGUNU FİYAT DÜŞTÜ

ARKADAŞLAR CORSAİR EKOSİSTEMİMİ DAĞITTIĞIM İÇİN KLAVYE VE MAUSUMU SATIYORUM IKISININDE KUTUSU VE KUTU ICERIGI EKSIKSIZ VE HATASIZDIR BU NEDENLE FOTOGRAF KOYMA GEREGI DUYMADIM KLAVYE CHERRY MX SPEED SWİTCH VERSYONDUR 3 AY ONCE ALDIM ADIMA FATURALI OLUP HATASIZDIR MAUSE İSE 1 SENE ONCE MEDIA MARKTTAN ALINMA FAKAT ONUN FATURASINI BULAMADIM FAKAT İKİ URUNDE HATASIZ ÜRÜNLERİN DETAYLI OZELLIKLERINE INTERNETTEN BAKABILIRSINIZ YETERİNCE REFERANSIM MEVCUT İSTERSENİZ HAVALE SONRASI KARGO YADA GELIP ISTEDIGINIZ GIBI TEST EDEREK ALABILIRSINIZ

TAKAS KESINLIKLE DUSUNMUYORUM DAHA UCUZA BÖYLE BİR SET BULABILECEGINIZI SANMIYORUM BU NEDENLE PAZARLIK DUSUNMUYORUM

HIZLI ILETISIM 0555 056 77 53

FİYAT 1800 TL

[SATILDI] CORSAİR K60 RGB PRO KLAVYE VE M55 RGB PRO MAUSE 3 AYLIK KFG EN UYGUNU FİYAT DÜŞTÜ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Güzel ikili hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olsun inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.