Şimdi Ara

[SATILDI] SAMSUNG ODYSSEY NEO G8 32' 240HZ 4K MİNİ LED HDR2000 EN UCUZ FİYAT KFG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SAMSUNG ODYSSEY NEO G8 32" 240HZ 4K MİNİ LED HDR2000 EN UCUZ FİYAT KFG

ARKADAŞLAR ÜRÜN OCAK 2023 TE AMAZON TR DEN ALINMIŞ OLUP KUTUSU FATURASI AKSESUARLARI HATTA ARKADAKİ JELATİNİNE KADAR DURMAKTADIR ÖLÜ PİKSEL VS EN UFAK KUSURU YOKTUR OLED OLAN MODEL DEĞİL QUANTUM MİNİ LED OLAN MODELDİR DOLU DOLU BİR MODEL MİNİ LEDLERDE BOLGESEL AYDINLATMALAR OLDUĞU İÇİN OLEDDEN SONRA EN İYİ SİYAH BAŞARIMINA SAHİP VE OLEDE NAZARAN ÇOK DAHA UZUN ÖMÜRLÜ TEKNOLOJİLERDEN BİRİDİR 2000NİT PARLAKLIK 4K 1MS GTG VE 240HZ GİBİ ÜST DÜZEY ÖZELLİKLERE SAHİPTİR TAM MODEL NUMARASINI YAZACAĞIM DETAYLICA BAKABİLİRSİNİZ ÜRÜNÜN TAM MODELİ; "Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NUXUF".

ŞUAN SIFIR EN UCUZ FİYATI 27 KÜSÜR BİNDİR FİYATI OLABİLDİĞİNCE MAKUL TUTACAĞIM EĞER DAHA UCUZA HERHANGİ BİR İLAN GÖRÜRSENİZ O FİYATTAN YARDIMCI OLACAĞIM GELİP İSTEDİĞİNİZ GİBİ TEST EDEREK ALABİLİRSİNİZ.

ÜRÜN KUSURSUZ OLDUĞU İÇİN FOTOĞRAF KOYMAYA GEREK DUYMADIM DİLEYENE ÇEKER ATARIM.

HIZLI İLETİŞİM 0555 056 77 53

FİYAT SATILDI

[SATILDI] SAMSUNG ODYSSEY NEO G8 32" 240HZ 4K MİNİ LED HDR2000 EN UCUZ FİYAT KFG
    [SATILDI] SAMSUNG ODYSSEY NEO G8 32" 240HZ 4K MİNİ LED HDR2000 EN UCUZ FİYAT KFG

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbulun neresi acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FaBeRgE kullanıcısına yanıt

Pendik hocam orta noktalarda yardimci olabilirim pendik kadikoy arasi

• Pendik bana daha yakın, Kütahya’dayım :) bi istanbul rotam var ayarlayabilirsem size öm ile ulaşacağım

• Takip

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Aynı monitörü alacaktım ama neo G7 ve genellikle neo G8 modellerinde kronik bir sorun varmış, 2 haftadır deli gibi araştırıyorum bu modeli. Bu özelliklerlde henüz piyasada bu inc de başka bir monitör yok ama scanlines ekran tarama diye bir lanet sorun varmış özellikle 240hz lerde kendini çok belli ediyormuş. Monitörü deneyimledin mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.