Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Odyssey Neo G8 32" 1ms 240Hz 4K UHD Quantum Mini-LED Satın Al 31 Ocak 2025 02:42 1 1 Samsung Odyssey Neo G8 32" 1ms 240Hz 4K UHD Quantum Mini-LED Ürün sorunsuzdur.4K Mini-led oyuncular için cidden çok iyi monitör ama bir programcı için değil.Curve monitor kullandıktan sonra normal monitorler garip geliyor. Monitörü araştırırsanız ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz. G-Sync uyumludur. Ciddi alıcılar iletişime geçerse whatsapp üzerinden video ve fotoğraf paylaşırım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Odyssey Neo G8 32" 1ms 240Hz 4K UHD Quantum Mini-LED [SATILDI] Gigabyte Aorus FI32U - 32 inc - 144HZ - 1 Ms IPS 4K - HDR400 Monitör