< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung G5 ODYSSEY 32' 144HZ 1MS QHD 2K
-
-
5600 tl ye N11 de var zaten neresi firsat hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O 27"
Bu monitör yani 32 olan 6150 civarına yine aynı firma tarafından n11de satılıyor.
Ortalama 7-8 arası bunun fiyatları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 14 Ocak 2023; 20:53:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani 100 tl oynuyor. Fırsat denilmez buna bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayni firma aynı anda girmiş ilanları zaten, diger firmalarda 7den aşağı yok. Öyle yanan bir firsat diye atmadım zaten...
Bu ürünü 1-2 aydır falan takip ediyorum gordugum en dip fiyat o nedenle attım, satış yapan diğer firmaların fiyatlarını inceleyebilirsiniz
Hahahahaj :D Bosverin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kronik sorunları olan bi monitör değil di mi hocam? uzun zamandır takip ettiğinize göre
-
Bildiğim kadarıyla sonradan 165hz lik olan modeli ile revize edildi, bu satılan 144 mu 165mi onu bir sorup teyit almak lazım satıcıdan.
Sanırım ilk seri yani 144hz olanin nit değeri bir tık düşük ve birazda ghosting varmış. Ama bu zamanda sıfır satılan ürünün 165lik olması gerektiğini düşünüyorum...
Ediit: Trendyol üzerinde yine aynı satıcı satıyor ürünü onun kodu LC32G55TQBUXUF yani galiba 144lük
LS32AG550EUXUF ==> 165'liğin kodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 14 Ocak 2023; 21:5:31 >
hocam şimdi fırsat mı değil mi, bi açıklama bekliyoruz,
:)))
Son zamanlarda çok fazla zamzung monitör kullanan biri olarak biraz yer kaplaması haricinde ki yine insani yer kaplıyor ,bende g3 pivot da var...., çok memnunum
evinize kadar servis geliyor, yerinde tamir mevcut bence fiyat oldukça iyi.
Ama gündelik hayatta iş için bence fazla büyük, haberiniz ola.
edit: S-F-C diye gidiyor kalite diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 14 Ocak 2023; 21:26:43 > -
Hocam 144luk icin cok iyi fırsat değil ama 165lik olan ise iyi bence. Bu fiyata abuk bir marka almaktansa Samsung daha iyi
Hocam tek korkum, satıcı. Satıcı düzgünse gerçekten resmi samsung garantisi sunabiliyor ise 144 bile bence güzel fiyat ama siz bilirsiniz.
gerçek samsung garantisi:
samsung genel merkezinden ürün alıp faturasını kestiğinde o fatura samsungda geçerli olmasıdır.
Bir de al sat samsung garantisi var ki bu diğer markalarda da geçerli özellikle xiaomi :
Samsungdan faturalı alıp, kendi kestiği fatura samsungda geçerli olmayıp satıcı faturası ile garanti yoluna gidilmesi.
al sat garantisi biraz uğraştırır.
-
Bu ikinci dediğiniz hocam :D
samsung un bu seri monitörleri çöp. G7 var bende. 244hz de renkler bozuluyor. ikinci olarak da oyunlarda karanlık sahnelerde epey sinir bozucu şekilde yanıp sönme oluyor. kesinlikle uzak durulması gereken bir seri.
-
144 hz 27 lik olan medeli geçen gün incehesaptan aldım bugün kullanmaya başladım güzel monitör ama dahilli hoparlör olmaması üzdü biraz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
önerebileceğiniz bi monitör var mıdır? bütçe: 6000 tl
-
2 haftadır bu fiyatta bilinen sorunlarına göre sıcak değil.
-
Fiyat muadillerine göre güzel gibi. Ghosting gerçekten çok rahatsız eder mi merak ediyorum. Su an tn panel, 5ms, 60hz 22 inç bir monitör kullanıyorum. Kullandığımdan kötü olmaz heralde. Yeni kasa aldım rx6800 ekran kartım var. Qhd monitöre geçmem lazım. Fiyatlar şişmeden diye de elimi çabuk tutmak istiyorum. İla 32 olacak diye bir şartım yok, eğer 27 inç bir monitör öneriniz varsa qhd, önerilerinize de açığım açıkçası.
-
Odyssey g7 27 240hz modeli var bende. Kronik panel ayrılma sorunu var, yeni gelen üründe de stuck pixel var. Bulaşılacak bir model değil bence.
valla bir monitöre bu kadar para verdikten sonra böyle bir hayal kırıklığıyla karşılaşınca tekrar monitör araştırmasına girmedim. ancak LG, Benq yada ASUS markaları iyi diye düşünüyorum.
-
inventusVIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11601
Ben bunu aldım hem ips hemde 144 hs 1 ms 2k ekran güzel fiyat.
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- ofis koltuğu önerisi
- msi shout out
- a101 canon yazıcı
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X