Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte Aorus FI32U - 32 inc - 144HZ - 1 Ms IPS 4K - HDR400 Monitör Satın Al 18 Ocak 2025 08:53 1 1 Gigabyte Aorus FI32U - 32 inc - 144HZ - 1 Ms IPS 4K - HDR400 Monitör 22 Subat 2022 yılında hepsiburada dan alındı. Garantisi bitti. IPS monitor. En önemli özelliği bana göre dahili KVM barındırmasıydı. 2 pc arasinda direk gecis yapabiliyordum. Oyuncu monitörü ama IPS olduğundan mini-led veya OLED e gore zayif kalmaktadir. HDR icin uygun degil. En azindan ben kapattim. Kutusu yok maalesef. Istanbul ve Izmitte elden teslim imkani...NOT: Philips HUE takmistim. O yuzden arka tarafta izler kaldi. Onun haricinde elimden geldigince temiz kullanmaya calistim.144 hz - GSync Freesync compatibleSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gigabyte Aorus FI32U - 32 inc - 144HZ - 1 Ms IPS 4K - HDR400 Monitör