Şimdi Ara

[SATILDI] THERMALTAKE DİSTROCASE 350P TR KFG 4 AYLIK COSTUM PC KURACAKLAR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 THERMALTAKE DİSTROCASE 350P TR KFG 4 AYLIK COSTUM PC KURACAKLAR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Arkadaslar kasanin buyuklugu sebebiyle satmaktayim alali 3 4 ay oldu olmadi hicbir kusuru eksigi vs yoktur bu nedenle foto koyma gereği duymadım tr faturalidir costum pc gibi projeler yapacak arkadaslar icin bicilmis kaftandir detaylarina internetten bakabilirsiniz suan en ucuz sifir fiyati 29 30 bandindadir neredeyse kullanilmamis kasa icin cok iyi bir fiyat yazdim

Pazarlik ve takas dusunmuyorum 30 BİN TL faturasi var 2 3 aylik kasa icin bedava fiyat daha ucuza bulabilirseniz o fiyata ben veririm

FİYAT 16.000 TL

HIZLI İLETİŞİM 0555 056 77 53

[SATILDI] THERMALTAKE DİSTROCASE 350P TR KFG 4 AYLIK COSTUM PC KURACAKLAR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.