Şimdi Ara

gigabyte x58 ud3r ve ocz gold edition 3x2 ram (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atakan35

dostum

ex58 ud 3r kullanıyoırum ocz gold 1600 mhz var ramlerde hiç bir sıkıntı yok şuana kadar ( çok şükür )

sen ne iyisi gigabyte.comdan anakartının son versiyonun yükle ve uyumlu oldugu serilere bak mutlaka

uyum sorunu ilk defa yaşan birini göörüdm
    10 yıla yakındır gb kullnıcıyım

fakat tek dez avantajı gb larda teknik servis gittmi gelmiyor ve ilgilenmiyorlar asusu bu konuda çok daha iyi gerçketen

süper demişsin gigabyte x58 extremei garanti dışı bıraktı arena bilgisayar şerefsizler
  • TEAM Xtreem LV 6 GB (3*2) 2000 MHz DDR3

arkadaşlar bunu taktım yine 4gb kullanılabir diyor bu sorunu nasıl aşabilirim
  • @newfel

Remlerini corsair, patriot yada GeIL marka remlerden biri ile degistir... team remleride sorun cikariyor ...
  • gigabyte x58 ud3r ve ocz gold edition 3x2 ram lere sahibim ama anakart henüz elime geçmedi sistemi kurmadım.Bu iki bileşenin uyumsuzluğunu herkes mi yaşıyor yoksa @atakan35 gibi sorunsuz kullananlarda varmı?

Ayrıca bu sistem değişikliği öncesinde gigabyte ın ep45-extreme model anakartı ve crucial ballistix 2*2gb ddr2 ramleri kullanıyordum.Daha sonra sistem değişikliği için ramleri sattım ve sattığım arkadaş ramleri memtest den geçirdiğini bir tanesinin bazı modüllerinin kömürleşmiş olduğunu sadece belli bir voltajda çalıştığını söyledi.Tek takıldığında çalışadığını söyledi.Bunu da ramlere yüksek voltaj vermenin neden olduğunu sööyledi ve ramleri geri aldım.Daha sonra tek tek taktığımda ramlerin bir tanesinin çalışmadığını gördüm.Kit halinde çalışıyor durumdalardı.Arkadaş haklıydı.Acaba yukarıda ki arkadaşta ramlere yüksek derecede voltaj mı verdi?Şuan için ramler serviste yenilerini bekliyorum bakalım boğaziçi ne diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 9 Haziran 2010; 21:45:17 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.