EFİ EMPİRE İLE VE DE DİĞERLERİDE DENEDİM İBOOT NAWCOM GİBİ BİR ÇOĞUĞNU
ÖN YÜKLEME YAPILDIKTAN SONRA F5 BASIP RETAİL DVD TAKIP 10.6.3
tam yükleme kısmını gelecek ken ekran görüntüsü gidiyor bir türlü çözemedim ama reset atmoyor hardisk cdrom çalışıyor
Bir türllü yükleyemedim kafayı yiyecem denemediğim ön yükleme cd kalmadı değişik retail dvd ler
daha önceki sistemime daha kolay yükledim biostar ta790gx x3 710 işlemci ocz 4 gb ram gtx260 bunda fıstık gibi çalışıyordu performanısı da iyiydi ama yerimde durmadım uyumlu diye bu sistemin topladım 1 haftadan beri uğraşıyorum yükleyemedim
lion snow fark etmez
şu sisteme kurmamu sağlayacak bir yöntem varsa yardımcı olanadan Allah razı olsun
GİGABYTE X58A UD5 V1
İ7 930 İŞLEMCİ
CORSAİR X3 6 GB 2000 MHZ
GTX 260 2 VERSİNYON
İMAGE FİLAN VARSA BU SİSTEME KURAN YADA BENZERİ YOLLARSA SEVİNİRİM NEYSE KARGO PARASI MASRAFINI KARŞILARIM
HER YERDE MİLLET KURMUŞ BUNA BENİ NEDEN BU KADAR UĞRAŞTIRDI BİLMİYORUM FORUM LAR YOUTUBE MİLLET KURMUŞ BEN NEDEN KURAMIYORUM YUKARDAKİ SORUN DEVAM EDİYOR BİOS TA AHCI HPET 64 BİT AYARLARI YAPTIM AÇILMIYOR KAFAYI YİYECEM
Sisteminizde bir sorun görünmüyor...Acaba cd/dvd yi yazdırdığınız ortamda mı bir sorun var ? Ve cd/dvd leri en düşük hızda (2x) yazdırıyorsunuz değil mi ?