Şimdi Ara

Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 Anakart
    17.01.2021 tarihine kadar garantisi devam etmektedir. Ürün yukko.com'dan alındı ve Arena Bilgisayar garantisi altında hala. Tüm evrakları mevcut. Kutu içerikleri de full duruyor içinden çıkan kablolar vs çoğu hiç kullanılmadı.

Sistemimi yükselttim 1 ay kadar önce o yüzden boşa çıktı anakart. Sistemi çıkarttıktan sonra ara sıra yaşadığım ses problemi için garanti kapsamında servise yolladım kontrol edilmesi için . Gigabyte Türkiye servisi tarafından tüm kontrolleri yapıldı işlemci soketinde hasar olduğu söylendi. 280 TL karşılığında sıfır soketle değiştirildi ve sorunların giderildiği söylendi. Tüm servis evrakları mevcut. Bugün kargodan teslim aldım ürünü ve detaylı fotoğrafları ekliyorum. Sorularınız için PM den görüşebiliriz.

***İlanı baltalamak amaçlı mesaj yazmayın lütfen, teşekkürler.***

Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 AnakartGigabyte Z370 Aorus Gaming 7 Anakart
    Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 AnakartGigabyte Z370 Aorus Gaming 7 AnakartGigabyte Z370 Aorus Gaming 7 Anakart
    Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 Anakart
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Ocak 2021 Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.