Şimdi Ara

gigabyte z68x ud4 berbat bi anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siz siz olun oc yapicaksaniz sadece asus alin en azindan paranizla rezil olmazsiniz bu lanet anakartla cpu ya istedigim voltaji veremiyorum uefi son bios yuklu llc ayarida yok ki eski surumde vardida bi halta yaramiodu yaotigim degisiklikler kisacasi islemci yuk altina girince okuz gibi voltaj dusuruyo 4.7ghz 1.45v stabil ama bosta 1.5v oluyo nasil bi akilla yapmislarsa anakarti c1e ac falan demeyin oldum olasi sabit hiz sabit voltaj tercihimdir eminimki asusta boyle bi sacmalik yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı chipsetin ud3 olanını kullanıyorum 4.5ghz 1.38v LLC:step 6 sıkıntı yok
  • z68p-ds3 kullanıyorum i5 2500k 4.5 ghz de 1.380 voltaj ile sıkıntısız. bendede tum güç tasarruf seçenekleri aktif. gerektiği zaman 4.5 ghz de, diğer zamanlarda 1.6 ghz de çalışıyor. her durumda voltaj sorunsuz ve kararlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan once eski soket p67 asus vardi ayni cpu onda 1.29v 4.5ghz stabildi muhtemelen o anakart olsa günlük 5ghz garantiydi hatta 5.2
  • Kötü anakart değil bence.ben sadece voltaj ve carpan değiştirip stabil sekilde oc yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nekadar ekmek okadar köfte ne bekliyordunki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 30 Ekim 2015; 12:09:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.