Şimdi Ara

Gigabyte b450m s2h ses sekme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar b450m s2h kullanıyorum ve anakarttan dolayı ses sekiyor. Arkadaşımda b450m s2h kullanıyor fakat onda böyle bir sorun yok. Arkadaşımın anakartına aynı kulaklığı taktığımızda sorun yok fakat benim anakarta taktığımızda ses sekiyor.

Ses sekme sorunu kesinlikle yalıtımdan dolayı değil çünkü kulaklığın üzerinden mikrofonunu çıkarttığımızda da ses sekmeye devam ediyor sanki streo mix açıkmış gibi.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Teknik yardımı da bu konunun aynısı açtım fakat teknik yardım bölümü hiç aktif olmadığından dolayı konuyu anakart bölümünü de açma kararı verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 26 Haziran 2021; 16:0:57 >

• aynı anakartı kullanmaktayım ekran kartınızın hdmi ından ses aldığınızda böyle bir sorun yoksa ses kartınız bozulmuş demektir ya yeni bir ses kartı alacaksınız yada yeni bir anakart

• Bios güncellemeyi deneyebilirsin. Sanki bende de aynı sorun vardi bios güncellemiştim. f51 kullanıyorum sürüm

• ördek gibi adam Ö kullanıcısına yanıt

şu an f60 sürümü var ama dediğiniz sürümü deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 27 Haziran 2021; 10:10:3 >
  • hem çıkış hem de giriş kulaklık olunca ses sekmesi oluyor. Acaba kulaklıktan mı diye düşündüm fakat arkadaşımın anakartında ses sekmiyor onun dışında farklı bir çıkışa bağladığım zaman ses sekme sorunu olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 27 Haziran 2021; 16:33:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.