Şimdi Ara

Gigafiber Wifi Hız Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wifi cihaz wifi 6 nin yaninda 160 mhz de desteklemesi gerek. Bende iphone 11 var 80 mhz 750 mbps görüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Tplink ax50 almayı düşünüyorum sanırım bu üründe sorunu çözer.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ax50 aldım hızlar yine aynı çıktı?

Gigafiber Wifi Hız Sorunu

• Biz daha 47 mbps'yi gecemiyoruz böyle hayatı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cihatttayy C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, donanımsal destek aldığınızı belirterek test sonuçlarını www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Kontrol sonrasında sorun devam ederse PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Test yaptiginiz sunucuyu degistirin. Turknet sunuculari 300 üstüne çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Denedim olmadı. Geri iade etmeyi düşünüyorum. Türkneti aradım wifi6 router almanız hızı artırmaz sadece menzili artırır diyor...

wifi ayarını yaptınız mı ? 80mhz veya 160mhz şeklinde ayarlayın 5ghz ayarını. sadece 802.11ax varsa o seçeneğide seçipte deneme yapın

Hepsinide yaptm baktım olmuyor götürdüm iade ettim. Sinir oldum

• Gigafiber Wifi Hız Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 28 Ekim 2021; 20:57:30 >

Merhabalar bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ben ethernet ile 1gbit alırken iphone 12 ile 300mbs bilgisayar wifi'si ilede 300mbs almaktayım

• Bordo38 B kullanıcısına yanıt

iphone 12 wifi 6 destekliyor wifi 6 bir router alarak wifi hızını yükseltmeniz lazım. Bilgisayarın wifi kartı wifi 6 destekliyor mu bakmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 28 Mart 2022; 19:27:35 >
  • Arkadaslar turknet gigafiber kullanıcıları için wifi 6 özellikli airtes 4960r modemi çıkarmış, 600 megabit üstelerine kadar çıkabiliyormuş,fakat ilk başta yeni kullanıcılarına veriyormuş. Bilginize…

• H50G Mesh ile aynı odada sonuçlar böyle.
    Wifi6 ile aynı odada 800 görenler var ama bana mesh lazım olduğundan çok esprisi kalmıyor. Wifi fiyat/performans bakımından kötü gördüğüm kadarıyla. Mesela 2.4 gbps bant genişliği olmasına rağmen halen 1 gbps yi tam aktaramıyor.

Hocam merhabalar bir sorum olacak

Bu ürünü TP-Link Archer AX12, AX1500

sipariş verdim evdeki gigafiber modemden ofisime 30 metre kablo geliyor ve bu şekilde fiberi aktarabiliyorum.Yalnız sorunum şu modemden gelen kabloyu laptopa taktığımda 800 900 mbps internet hızı alabiliyorum fakat routera taktığımda 94 mbps de takılı kaldı.Hem eski routerim olan mi router 4a standart modelimde de aynı hızı verdi.Giga girişli yeni tp-link ax12 ile denediğimde bu hızı ne yapsam da alamadım.Routeri kabloyla pcye bağladım ,wi-fi ağını 5 g ye alıp telefonumdan bağlandım yinede 94 mbpsnin üzerine çıkamadım.Tp-link desteğiyle uzun süren destek sonucu hızı yinede alamadım.Sonrasında bana modemden routere gelen kablo kaç metre diye sordu bende 30 metre cevabını verdim bana söylediği şey ise en fazla 1-2 metre uzunluğunda olması gerekir bu yüzden hızı alamıyorsunuz cevabı oldu.Bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? .Bana verdiği cevap çok mantıklı gelmedi çünkü laptopta 30 metre cat 6 kablo ile fiber hızını aldım.Modemi iade ettim farklı bir modem denemek istiyorum

• labiska L kullanıcısına yanıt

Kısa bir kabloyla denediğinde nasil oluyor

mantiken sıkıntı olmaması lazım

zaten olay orada benim amacım interneti uzatmak arada 30 metre mesafe olduğu için onu kullanmak istemiştim.Deneme şansım yok maalesef ayrıca iade ettim ürünü.İlgin için teşekkür ederim.

• Gerçekten 1 gbps almak için Wifi 6, 6e veya Wi-fi 7 şart. Yoksa 500 üzerine zor çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.