15 nisan için bana çift fatura çıkarılmış durumda.ödedim Otomatik ödeme aktif. Lütfen çözünüz. Aksi halde ödeyip mahkemeye vereceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okirgil -- 24 Mayıs 2024; 16:46:50 > |
[Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı (5. sayfa)
-
-
Merhaba,
Faturalar ve ödemeleriniz ile ilgili özel mesaj ile bilgilendirme sağlanmıştır. Faturalarınız ile ilgili bir problem bulunmamaktadır.
Saygılarımızla -
-
Merhaba,
Konuyla ilgili iletişim merkezimize kayıt bırakmanızı rica ediyoruz. Bölgesel bir problemden kaynaklı olabilir. Kontrol edip, tarafınıza dönüş sağlayabiliriz.
Saygılarımızla -
@gigaspeed bana da çift fatura çıktı nedeni nedir bana da açıklama yapar mısınız?
-
Merhaba,
Fatura sistemimiz öde-kullan şeklinde olduğu için faturaları yanlış anlamış olabilirsiniz. Eğer abone olduğunuz süreden itibaren fazla fatura çıktığını düşünüyorsanız, abone numaranızı özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz. Kontrolleri yapıp, tarafınıza dönüş sağlayacağız.
Saygılarımızla -
quote:
Orijinalden alıntı: gigaspeed
Merhaba,
Fatura sistemimiz öde-kullan şeklinde olduğu için faturaları yanlış anlamış olabilirsiniz. Eğer abone olduğunuz süreden itibaren fazla fatura çıktığını düşünüyorsanız, abone numaranızı özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz. Kontrolleri yapıp, tarafınıza dönüş sağlayacağız.
SaygılarımızlaÖzel mesaj ile yollayamiyorum telefon dogrulamam olmadığı için. Abone no 2402065 abonelik başlangıç tarihim Şubat bugune kadar 5 fatura ödedim. Nisan ayında 3 fatura çıktı ne yazık ki.
-
Merhaba,
Faturalandırma ile ilgili detaylar tarafınıza özel mesaj ile iletilmiştir. 5 adet değil, 4 adet fatura oluşturulmuştur. Gigaspeed öde-kullan olarak faturalandırdığı için karışıklık yaşıyor olabilirsiniz. Detaylara özel mesajınız üzerinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Hadi fiyatlarınızı güncelleyin artık, sorun yaşayan arkadaşlar varsa yazsın lütfen...
-
bu nedir arkadaş fiyatı 170 den 300 e çektiniz el-insaf yaa.
16 mayısta geçtim bunlara. daha henüz 45 gün kullandık 169,99 dan 299.90 oldu 1temmuz itibariyle
ben net speed'i bırakıp bunlara gelmiştim
al birini vur ötekine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 30 Haziran 2024; 0:13:0 > -
Türktelekom zam yaptığı için tüm firmalar zam yapacak yine en ucuz bence gigaspeed kalacak
Haziran 2025 e kadar sabit fiyat vermeleride bence gayet güven verici
Sağlayıcı hazirana kadar sabit fiyat sözünü de tuttu ben bu şartlarda 2025 hazirana kadar kesin buradayım. -
Fiyatlar güncellendi -
Tasimada ek bedel ödeniyor mu? Telekomdan tasiyabilirim araştırma içindeyim -
İşletmeci değişikliğinde ek bedel ödenmiyor
Ücretsiz -
Tamamdir aksilik olmazsa gecis yapacağım gibi. Araştırmalarım sonucu bu issye karar verdim sorun olmaz inşallah. Comnet dusunuyordum ama müşteri yaklaşımlarını filan begenmedim. Millenicom da suan 290 ama zamla 400 yaparlar sirayla zan geliyor. Turknet de yakında 500 filan olur. Yorumlara bakarak poyraznet ve giga arasi kaldım gigaya karar verdim
-
** Arkadaşlar aşağıdaki mesajım sonrası ekip aradı. 320 Olarak devam edilecek birde başımıza modem kiralama bedeli olarak 50TL isteniyor bu nasıl bir fırsatçılıktır?? Benim diğer evimde Turknet var ne kiralama ne bir şey yok böyle şeyler. Modemi alın diyorum yok diyorlar, ben bunlarla 1 sene devam ederim sonrada adiyos. Böyle fırsatçılık olmaz.
Geçen ay sizin müşteriniz oldum 209.99 olan faturam bu dönem türk telekom zam sonrasında 319.00 TL oldu nerede kaldı sizin rekabetiniz? Hattınıza kayıt bıraktım hala dönen olmadı fiyat sabitlemek istedim dönüş olmadı mağduriyetim nasıl giderilecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcHestrated -- 2 Temmuz 2024; 9:52:28 > -
Fiberde router zorunlu; kira almıyorum diyen firmalar tarife içinde dolaylı yoldan alıyor.
300 TL altı firma yok; Türknet daha zam yapmadı.
Zamdan etkilenmemek için taahhütlü veya peşin ödemelilere bakmanız gerekli. Taahhütsüzlerde zamdan kurtuluş yok; en azından 1 yıl sabit fiyat garantisi var, faydası olur.
-
Arkadaşlar xdsl hizmet no lazim telejom faturada yazan hizmet numarasi mi bu? Yoksa farkli midir. -
17-18 veya 88 ile başlar; 10 haneli.
-
Tamamdir sagolun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X