sizden haber gelmeyince başka yere başvurduk ortalık karıştı e devletten onay verdim sizin bilgileri iletmenizi bekliyorum gün içinde tamamlanır mı 1302409946 başvuru numaram < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı (7. sayfa)
-
-
Giga cevap vermiş inşallah onaylayacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sürecinizde şu anda sona gelmek üzeresiniz. Karşı firmanın onayı ile beraber süreciniz tamamlanacaktır.
Saygılarımızla -
Karşı taraf zaten çıkışı yaptı bekletmeden onaylıyor
süreç sizde takılıyor .
başka firmalara 10 dakikada geçen kullanıcılar var .
başarırsınız yaparsınız siz bunu
Referans kodunuzu neden kendi konunuzda paylaşmıyorsunuz? Çok ayıp, her konuya kodunuzu veriyorsunuz?
Prim bazlı; pazarlama faaliyeti mi?
Selâm. Geçiş işleminde bir gelişme oldu mu sizde?
Öğlene kadar olmazsa fixnete başvurcam tekrar
Bende arkadaşa onermistim. Onlarda da internet yok. Akşama kadar geçiş tamamlanmaz ise onlarda başka bir iss'e başvuracaklar. Maalesef Poyraznet lisans iptali sonrasındaki geçiş işlemlerini iyi yonetemediler
Sona gelemedik bir türlü nedense
öğlene kadar süreç tamamlanmadığı taktirde farklı sağlayıcıya başvuruyorum .
-
Süreciniz paylaşırsanız minnettar olurum. İnşallah halledilir.
Biraz önce aradılar müşterileşme sürecindeymişim
öğlene kadar bekliyorum oldu oldu
olmadı fixnete başvurcam
-
3 arkadaşımı poyrazdan gigaspeede geçirdim bu gün aktif oldular
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşıma e posta gelmiş Gigaspeed 'den 3 ay içinde churn yapamazsınız diye. Benim anladığım kadarıyla Gigaspeed 'in zamanında yapamaması yüzünden Poyraznet Atlantisnet'e müşteri yerine churn yapmış gözüküyor.
Hocam; aboneler 2 firmaya yönlendirilmiş galiba. Diğer firmalara geçiş yapmak isteyenlerde ki yavaşlık bundan olabilir mi?
-
Hocam sizin geçiş işlemi ne oldu? Olabildi mi?
Merhaba,
Eğer karşı firmaya daha yeni geçiş yapılmışsa, 3 ay içinde farklı bir firmaya geçiş yapamazsınız. Bu sebepten dolayı geçişiniz tamamlanmamıştır.
Ek olarak müşterilerimize bir uyarı geçmek isteriz. Hem bize hem de farklı firmalara başvuru yapıldığından dolayı geçişlerde problemler yaşanmaktadır. Lütfen tek bir firmaya başvuru yaparak, sonuçlanmasını bekleyin. Aksi takdirde geçişlerinizde problemler yaşanmaktadır.
Saygılarımızla -
geçiş olmadı
dün ilk gigaya başvurdum cevap gelmeyince akşam fixnete başvurdum onlarda kabul edim giriş yapmışlar .
fixnet işlem başlatınca giga bugün işlem yapamamış .Tabi haberde vermiyorlar . kayıt oluştura oluştura aradılar sonunda .
Tekrar fixneti onayladım geçiş bekliyorum .
-
Merhaba.
Arkadaşım bu ayın 23’ü akşamı 2 gün önce yani Poyraznet 'ten mesaj geldiği gün benim önermem sonucu sadece size başvurdu. E-devlet başvurusunu da işleme o gün koydugunuz öğrenip geçişin hemen olacağını zannettik. Ama sizinde önceki mesajlarda söylediğiniz teknik aksaklıklar sonucu kimlik onaylanmasında takılı kalındı.Ve bu sabah churn sebebiyle başvuruyu iptal cevabı verdiniz. Eger dün akşama kadar geçiş islemi sağlansaydı (Poyraznet 'in abonelerini dün gece iptal öncesinde önerdigi iki firmaya geçiş ile devretmeden önce) yeni bir abone kazanacak ve arkadaşım mağdur olmayacaktı. Ben sizin yerinize başka bir firmayı önersem arkadaşımın internetsiz kalıp mağdur olmayacaktı.
Saygılarımla.
Hayırlı olsun. Arkadaşıma 3 ay içinde churn yapamazsınız sebebiyle abonelik başvurusunu iptal etmişler. Başka da bir firmaya başvurmadı ki. Poyraznet 'in iptal öncesi Atlantisnet'e churnnile geçiş yaptırdığını düşünüyoruz. Mecburen Atlantisnet ile devam edecek.
Sizde de böyle bir şey oldu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X