Şimdi Ara

[Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
7
Favori
6.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim fixnete geçiş tamamlandı Bırak bu firmayı abone istemiyor gibi davranıyorlar .

fixnete başvurun onaylanın referans isterseniz veririm  

• SmilingArtichoke S kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal; direkt Atlantisnet ve Veganet'e aktarılması nedeniyle, churn yapıldığı için farklı bir firmaya başvurunca sorun oluyor.

Çoğu kişinin bu firmalarla onay gözüküyor e-devlet'te; onu iptal edip başvursan bu kez de yeni abonelik sıkıntısı çıkıyor gibi.

Etmeden de farklı firmaya geçiş nasıl oluyor anlamadım; aktif churn işlemi varken nasıl başka firmaya geçecekler. Bence çoğu başvuruda ki iptal bundan kaynalıyor olabilir gibi. Belki de ben yanlış anlıyorum.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Valla arkadaşın port yok sorunu olmasaydı olurdu. Sağolasın 👍🏻. Ama risk olmayıp Atlasnet'i onayladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

İptal edilmesin diye kendi aralarında anlaşıp churn yaptırmışlar anladığım kadarıyla. Dediğiniz gibi iptaller bundan dolayı.

Arkadaşım da port yok sorunu var. Riske giremez. Atlantisnet 'ten devam edecek. Bildiğim bir firmadan devam etmesi daha iyi olurdu.

İlk başta 2 firma ile anlaştıklarına göre 2 firmada da onayda görünüyordu .3. Firmaya geçenler oldu onlarda geçemezdi bende geçemezdim .

bende 3 Firma onayda görünüyordu .

Bence bu işi giga bilmiyor .

Fixnette görüştüğüm kişi giga için başka bi işlem yapsaydı olurdu demişti . E devletten iptal ettiğim başvuruyu silip yeni başvurumu girdi hemen onayladım .Yarım saat olmadan teyip için aranıp geçişi tamamladılar .

fiksnete başvursaydı 1 saat içinde olurdu .Gigaspeed bu işi beceremiyor .Hayırlısı olsun

Sen Netman'dan mı geçtin; Poyraznet'ten mi? Fixnet E-devlet işine daha önce girmesinin avantajını yaşıyor. Ne teybi bu arada? 

Abone iptale düşmesin diye yapmışlar büüyük ihtimal de; bu 2 firmaya geçmek zorunda değil ki, belki başka firmaya geçecek. Orada da sorun var.Karıştı iyice.  Veganet olanlar ne durumda acaba; forumda konu ve yetkilide yok.

Ailede var bide kendimde

Kendimdeki netman de 1 ay kaldı bitsin hemen kurtulucam

Ailedeki poyraz netteydi onu geçiş yaptırdım .kimlik Teyitti için arıyorlar  

Aynen öyle almak istediğim tüm bilgileri düşünmeden direk cevapladılar 

Ben Netman'da 4 ay vdsl kullandım; hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sen de sıkıntı olması tuhaf.

Yalnız Fixnet'in işi de zor; mevcut aboneler yüksek fiyat, yeniler düşük + kod olayı, inşallah yükü kaldırır. Homurdanmalar duyuyoruz. 

bende de ilk sıkıntısızdı sonradan başladı .

Mevcutlarda 3 ay dolunca taşınırlar :)

Kaldırır muhtemelen potansiyelleri var diye düşünüyorum .

Mevcutta kiler gidince; referanslar ve internetde gitmesin. İk de olanlar gibi. 

Orasını da fixnet ayarlasın bi zahmet gitmez heralde .

İnşallah; hayırlı olsun. 

İptal olmaması için yapmaları iyi olmuş.Ama 2 gün kala mı haber verilir. 2 gün tam bitmeden Poyraznet interneti sonlandırdı. Oldu bittiye getirildi.

Kimse doğru dürüst yön vermiyorki aboneler ne yapacağını bilsin. Karmakarışık bir durum var.

Atlasnet iyi kötü forumda bir muhatabı var. Dediğiniz gibi Veganet 'e geçenler daha acınası bir durumda.

Veganet'te altyapı sağlam; yettkili olmadığı için iletişimsorunu var. İnşaallah herkes sorunsuz şekilde geçer; 3 ay takılır beğenmezse transfer yapar.

İnşallah. Bakalım 3 ay sonra ne olacak?

• kredi karti ile fatura ödeyemiyorum boş sayfa çıkıyor bilgileri girdikden sonra.

• Weezer kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şu anda genel bir problem bulunmamaktadır. Tekrar kontrol etmenizi rica ediyoruz.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.