|
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (92. sayfa)
-
-
sabahtan beri internet yoktu, böyle bir mesaj geldi
Aboneliğinize ait devrede genel arıza mevcuttur. Genel Arıza Islah Tarihi-: 22/10/2024 10:09 olarak görüntülenmektedir.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
yarına kadar da sürmesin be akşam napıcaz, mobil internette bi yere kadar
-
şu mesajı yazdım internet geldi
çok hızlısınız😁
-
vlan id ben pasif yaptım ama bağlıyım memnunum -
Adsl de vpi 8 vci 35 vdsl de vci 35 fiber de vlan id 35 değeri girilmeli hocam. Baglantiniz dsl o zaman sizin. -
evet vdsl bağlantım.Köprü modunda kullanıyorum zyxel 3312-B10B model tarihi eseri wifi7 Routerimle -
online islem sayfası açılmıyor 🤦♂️
-
Merhaba dün yani 23.10.2024 tarihinde geçiş yaptım ama ekim ayı faturası gözüküyor 499 tl olarak, kullanmadığım 20 günün faturası çıkması normal mi? @gigaspeed
-
Ön ödemeli olduğu için o şekilde oluyor 23.10–23.11 aralığı için çıkmıştır -
Merhaba,
Ön ödemeli olarak hizmet almaktasınız. Ödeme yapıp, daha sonra internet hizmetinizi kullanıyorsunuz. Yani 23.11.2024'te bir sonraki faturanız kesilecektir.
Saygılarımızla -
Anladım teşekkür ederim.
-
Nakil için 900 tl ucret talep ettiler . Boyle bir saçmalık var mi ? Lutfen iptal formu olan paylasabilir mi ? Annemin uzerine aldigim hat tum iletisim bilgileri benim üzerime olmasina ragmen bana bilgi vermiyorlar . Hat , mail ve tum ilesim bilgileri benim tarafimdan , karşı tarafa iletilmis olup inatla form gondemeyiip annemin yaninda onunla konusmakn stediklerini soylediler . Simdi 500km gidip elden telefon acmaliyim -
https://tbtnet.net/assets/TBTNET_ABONELIK_IPTAL_FORMU.pdf
-
Çok teşekkür ediyorum, bir sorun dahanolacak . Hizmet no ve abone no aynı mi ? Sadece 1 numara uzerinden mesajlar ve aktivasyon sağlanmış. -
Bu for gigaspeed e ait değil kabul etmeyebilirler -
Hat sahibi kim ise ona bilgi verilmesi doğru bence
Benim bilgilerim ile başkasının işlem yapılmasını istemem yani -
Aynı numara değil; hizmet numaranız 17, 18 veya 88 ile başlayan 10 haneli numaradır.
İptal formunu, oim den yazın atsınlar.
Daha öncede yazdık; sitede formlar olmazsa uğraş dur.
İptal yerine 3 ay dolduysa; nakil ücreti düşük firmaya geçip, daha sonra nakil yapmanız daha mantıklı olur gibi.
-
gigaspeed markası altında tbtnet abonesi olduğunuzdan o dilekçe geçerli. hizmet numaranız öim de hizmetlerim kısmında abone no ve hizmet no ayrı.
-
Nakil ücretii yanlış olmasın; 900 değil 450 galiba.
Farklı bir adrese taşınmanız durumunda, nakil işlemlerinizi gerçekleştirebiliriz. Nakil ücreti 450TL'dir ve faturanıza yansıtılır.
-
Yurt ici bazı yerlere valve yurt dışı dahil pingler patlak sizdede aynımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X