Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
39
Favori
72.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TT kullanıyorum. Bizde de bir miktar artmış.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

O zaman telekom tarafında sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valorantta ping sorunu yaşıyorum, sanırım bu issdeki herkeste mevcut. Son durum nedir?

• Aynı kişi adına 2 ayrı adreste 2 ayrı abonelik oluyor değil mi?

Yeni eve de internet bağlatmayı düşünüyorum. Kablo çekilmesi gerekiyor daireye kadar.

Kurulum ücreti 1400 TL verince Türk Telekom ekipleri mi gelip daireme kablo çekecekler? Modemim yok 50 TL ye kiralık modemi de sizden alsam kurulum öncesi modemi ulaştırabiliyor musunuz?

Modem sizden olunca Fiber 100 paket ücreti 320TL aylığa ilave 50 TL ile aylık ödemesi 370 olacak doğru mudur?

• Ayrı adreste oluyor; hatta ne kadar farklı adres olsa o kadar daha iyi oluyor.

Çekilmesi gerekiyor. Tt çekiyor.

Yeni aboneliklerde kurulum ücreti 1.400TL’dir. Kampanya kapsamında 6 ay kalma sözünüze istinaden kurulum ücreti, peşin olarak 800TL’dir. 6 taksit olarak yararlanmak isterseniz, aylık 150TL faturanıza yansıtılabilir. 6 aydan önce abonelikten ayrılmanız durumunda kampanyasız fiyat üzerinden kalan tutar tahsil edilecektir.

Kablo çekerken; size rüteri takıyorlar.

İlk 3 ay indirimli; 4. aydan itibaren indirimsiz bindirimli. GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Ayrı adreste oluyor; hatta ne kadar farklı adres olsa o kadar daha iyi oluyor.

Şunu anlamadım başkan :D

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

• ubah U kullanıcısına yanıt

Cözüldü problem

• Ankarada kullanan varmidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar Fiber 100mbps paketini kendi modemimizle kullanma şansımız yok mu? İlla o 50 liralık modem kirasını ödeyecek miyiz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • totalizerU kullanıcısına yanıt

Fiberde zorunlu.

• totalizerU kullanıcısına yanıt

Kendi routerınızı kullanabilirsiniz, ancak kira bedeli mecburi şu anda. Her sağlayıcı da durum böyle.

• LionTR28 L kullanıcısına yanıt

merhaba, gigaspeed'i araştırırken bu konuda sizi ve nickinizi gördüm, nickinizden ötürü konumunuz giresun mu? giresunsa, giresunda gigaspeed aboneliğiniz varsa memnunmusunuz? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblue2828 -- 29 Ekim 2024; 15:34:3 >
  • darkblue2828 D kullanıcısına yanıt

İstanbul dayım memleketim giresun pop kocaeli oyun oynamıyosanız sorun olmaz evet memmunum şuanlık

• Bağlantı gitti, firmanın internet sitesi de çökmüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lunarstrain kullanıcısına yanıt

Bende sorun olmadi hic

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    gigaspeed.com.tr ye girebiliyor musunuz? Vodafone ile de giremedim sitelerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba,

Bakım çalışması sebebi ile internet sitemiz kısa bir süre kapalı olacaktır. Online İşlem Merkezine erişimlerde herhangi bir problem bulunmamaktadır.

Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 1 Kasım 2024; 1:48:3 >
  • Selamlar, İki farklı aboneliğimi turknetten gigaspeed e taşımak için başvurdum.
    100 mbps 500 tl ödüyordum şimdi 300 olacak
    35 mbps 400 tl ödüyordum şimdi 260 olacak
    Sitedeki formu doldurdum kimlik onaylanınca edevletten de onaylayacakmışım bakalım

Gigaspeed de dondurma var mı @gigaspeed

İnternetin birini sadece birkaç ay kullanıyorum. Port doluyor diye iptal edemiyorum.

Suan gördüm gece acilmiyordu site ama bende net vardi hocam.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.