Şimdi Ara

GİGATEK'e Ati HD3870 siparişi verenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • distributor söz verdiği günde yollamıyosa gigatek napsın
    ben de herkes gibi bekliyorum ama yapcak bişey yok sonuçta. bütün piyasa böle kart sıkıntısı her yerde var. asıl bu kadar populer kartları 20şer 20şer dağıtanlara laf edin
  • önsipariş işine girmeyin kardeşim yav.
    Millet normal siparişlerinin gelmesini haftalarca bekliyor siz önsipariş veriyorsunuz

Bir etken yok ki, birsürü.İthalatçı malı bulamaz, bulur sevk işlemlerini uzatır,sevki yapar ürün yetişmez herkese kimi firmalara gönderemez,gönderir firmaya hemen ulaşır yada ulaşması uzar.
    E diyelim eline ulaştı ürün,bir sorunu olur geri gider .

Hadi firmanın eline ulaştı bu sefer de yine size gelmesi için bekleyeceksiniz 2-3 gün

Bekleyin gelsin bol bol piyasaya düşsün kart

• benim en cok merak ettiğim ne kadar kart gelecek? acaba herkese yetecekmi oda başka muamma, ben 17 sinde siparişimi verdim kartlar akşam geldi diyelim anlkarada oturan ve ve devamlı müsteriler gidip binbir rica gelen kartlardan aldı kalan kartlar ön sipariş verenlere yetecekmi yoksa bi diğer partiyimi bekliyecegiz?
  • ön sipariş talebine göre sipariş etmişlerdir diye umuyorum. belli sonuçta kaç kartın satıldığı.
    belki 5 10 tane de artar dükkanda satmak için.
  • @oldmember

Selamlar.

Ürünler şuanda dist. firma olan "MULTİMEDYA" istanbul deposundan bize doğru yola çıkmış bulunmaktadır.Yani yarın elimizde olacaktır.Stok sorunu olan bir ürün olduğu için 1'er tane ancak alabildik. Niye böyle yaptıklarını ben de anlamadım açıkcası.
  • Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir
    nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı,
    hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu
    tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.
  • Valla ben bu konuyu firmayı şikayet etmek veya rencide etmek için açmadım 3870 siparişi verenler bilgi açısından birbirlerine yardımcı olsunlar diye yazdım. ama gördümki konu saptırıldı.herkez eteğindeki taşları dökmeye başladı.
    Bundan sonra mesaj atacak arkadaşların yöneticinin uyarısını dikkate almalarını ve yanlızca 3870 in stoğa girişiyle ilgili haber içerikli mesaj gönderilmesi önemle rica olunur.
  • Şuan giganın sitesinde sepete at olarak değişmiş ön sipariş kısmı demek ki kart ellerine ulaştı.
  • şuan stokta görünüyo
  • Allah sabır versin arkadaşlar ben 3 hafta beklemiştim gerçekten zor oluyor.
  • Gigatek'den gelen maile göre;

quote:

MERHABA

POWERCOLOR HD3870 VE HD3850 YARIN DAĞITIMDA...

SAYGILARIMIZLA

GİGATEK BİLGİSAYAR

Hadi gözünüz aydın.
  • arkadalar yeni konu acıp kirlilik yaratmıyım dedim. Bugün vatana gitti hafta içi his 3870'in ellerine ulasıcağını söylediler. Şuanda gigatek'in stoğuna girdiğini görüyorum. Birde aralarında teknik olarak bir fark yok ama kullanıcı görüşü alıyım dedim, sizce HİS'mi alınmalı POWERCOLOR'mu???
  • dostum suanda farklı markaların cozumlerı arasında hıcbır fark yok...Hangısını ucuza alabılıyorsan onu al. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokselgok

his al hocam , kart bize yetcekmi yetmiyecekmi belli değil bakarsınız 20 tane kart gelmiştir onuda stokta var gösterirler...
  • hadi hayırlı olsun umarım herkezin yarın elinde olur, ancak bi isteğim var eğer nvidia kartlardan gecicek olan varsa değişimden önce 3d bişiler oynasın hemen sonrada bi baksın bazıları zerre fark yok diyor 2 kart görüntü kalitesi arasında gerçi farkı görenler belirtmiş ama birde burda yeni alanlar yazsın 1-2 kelime
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

hadi hayırlı olsun umarım herkezin yarın elinde olur, ancak bi isteğim var eğer nvidia kartlardan gecicek olan varsa değişimden önce 3d bişiler oynasın hemen sonrada bi baksın bazıları zerre fark yok diyor 2 kart görüntü kalitesi arasında gerçi farkı görenler belirtmiş ama birde burda yeni alanlar yazsın 1-2 kelime

Ben bakcam hocam merak etme Foruma ayrıntılı bir raporda verecem =D
  • konuyla ilgili bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. bugün inşallah 3870 lere kavuşuyoruz.
  • 3870 siparişi veren arkadaşlar bu kart için kutusunda gelen sürücüyümü. 53.5 mb.lık crysis için çıkarılan hotfix imi yoksa 45 mb.lık 7.11 imi (7.11 le beraber verilen 16.1 mb.lık birde display sürücüsü var o ne işe yarıyor) yükleyeceğiz. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer. ben daha çok crysis oyununda persormans istediğimden o oyun için çıkarılan hotfix i yüklemem yeterli olacakmı. kutuda gelen driverden birşey yükliyecekmiyim. kusura bakmayın çok şey istiyorum ancak inanın bu işlerde daha çok yeni ve acemiyim.şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyangora -- 7 Aralık 2007; 10:21:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneyangora

3870 siparişi veren arkadaşlar bu kart için kutusunda gelen sürücüyümü. 53.5 mb.lık crysis için çıkarılan hotfix imi yoksa 45 mb.lık 7.11 imi (7.11 le beraber verilen 16.1 mb.lık birde display sürücüsü var o ne işe yarıyor) yükleyeceğiz. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer. ben daha çok crysis oyununda persormans istediğimden o oyun için çıkarılan hotfix i yüklemem yeterli olacakmı. kutuda gelen driverden birşey yükliyecekmiyim. kusura bakmayın çok şey istiyorum ancak inanın bu işlerde daha çok yeni ve acemiyim.şimdiden teşekkürler.

Siteden cıkan en son güncel driverlari yuklemek en iyisi gibi görünüyor.

Gerçi en son en iyi olacak diye bir şeyde yok sanırım Ati de , ilk kez ati kart kullanacağım bende...

Crysis için hot fix öneriyorlar kimiside 7.11 yukledikten sonra hotfix i yukleyin demişti sanırsam...

Daha net bilgisi olanlar varsa bekliyorz :D

• evet driver konusunda deneyimli arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz. bu arada yurarıdaki mesajlarda gigaya gelen kartlardan herkese yetecekmi diye sorular vardı. bugün telefon ettiğimde ön sipariş veren herkese yetecek kadar kart geleceği bilgisini aldım. geleceği diiyorum zira gigatek yetkilisi kargonun 07/12/0007 9.30 itibariyle kargonun gelmediğini ancak kesin bugün geleceğini ve dağıtılacağını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyangora -- 7 Aralık 2007; 10:40:07 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.