Şimdi Ara

GİGATEK'e Ati HD3870 siparişi verenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gigateke Ati HD3870 siparişi veren arkadaşlar. bu kart ne zaman gelecek bilgisi olanlar lütfen forumda paylaşsın Gigateki aramaktan bıktım. hergün ayrı hikaye. nedir bu işin aslı.

• ben 8800gt sipariş verdim onun bugün geleceğini söylemişlerdi şimdi aradım hayır bugün 8800gt değil leatek 3870 gelecek dediler. bi arayın isterseniz.
  • leatek 3870 i varmıki, ben sadece nv üretir bilirdim
  • Bildiğim kadarıyla Leadtek sadece nvidia kart üretiyordu.
  • Powercolor gelecekti bugün leadtek değil. karıştırmış arkadaş.
  • beklidiğimiz 3870 leatek değil powercolor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyangora -- 5 Aralık 2007; 15:27:14 >
  • Umarım gelir şu hd3870'ler artık.
  • Powecolor gelcek diye biliyodum..
  • aralık ortalarına doğru 3870 sıkıntısı kalkar umarım bende bir tane almak istiyorum ama hiç bir yerde bulunmuyor bi kartı getirtmek bu kadar zormu yaw
  • Gigatek iyidir seyranbağları gibi bir yere dükkat açmak büyük cesaret zaten3-4 alışverişim var yarıyolda kalmadım hiç,az bekleyin derim biliyorum beklemekte zor ama eldende bişi gelmiyor...
  • az beklemeyi anlarız da parayı verdikten sonra 3 hafta beklemek çok keyifsiz bir durum.
    özellikle onboard ekran kartına kalmış durumdaysanız.
  • sapphıre hd 3870 nıye almıyosunuz arkadaslar pıyasada
  • valla ben geçen hafta 8800gt verdim, ilk gelen partiyle göndercez dediler bu hafta gelecek olan partiyle, gelmiş ve bitmiş bana ne gönderen var ne bişey, öbürü ne zaman geliyo diyorum "bu ay içinde" diyo oha ya, ben ay sonunu bekleyecek olsaydım ohoooooooooooo iptal edicem yarın siparişimi.
  • tarih 06/12/2007 Perşembe oldu. hala bugün veya yarın gelecek masalına devam ediyor GİGATEK çattık belaya .hayırlısı!!!
  • iyi aramadım ben... kafayı sıyırcam ya nasıl bir kargoymus...
  • evet arkadaşlar kartları getiren distribütor firmanın yetkilisi Multimedya Bilgisayar ile demin görüştüm. Kartların az önce stoğa girdiğini. Akşama kadar gigatek'e kargoya verileceğini belirtti. Kısacası bugün de kartlar Gigatek'in elinde olmayacak.

Benim düşüncem yarın Gigatek'in elinde olur kartlar.
    Multimedya'nın belirttiğine göre yanlış anlaşılma olmuş aralarında. Gigatek, kartların Multimedya'ın elinde olduğunu sanmış olabilir bu yanlış anlama sonucunda.

Burda yanlış anlamadan dolayı mağdur olan bizler olduk. Gigatek arada kalmış olabilir. Ama 3 hafta önce tüm haber sitelerine "Hd3870'ler satışta şeklinde" PR yazıları göndermesini bilen bir firma özür içerikli veya durumu belirten bir mail de göndermeliydi.

Bilgi Üniversitesinde Reklamcılık bölümünden mezun oldum. Halkla ilişkiler dersinde bu örneği başarısızlık olarak sunabilirdim. Tamam ufacık dükkanın halkla ilişkilerle ne işi olabilir demeyin. İnternet ortamı en ufak firmaları dahi iyi bir halkla ilişkiler stratejisi ile en yüksekler arasında tüketici kafalarında konumlayabilir.

Nitekim Gigatek interneti ve haber sitelerinde verilen yazılarda gördüğüm kadarıyla halkla ilişkileri iyi-kötü kullanan bir firma. Dükkan küçük olur farketmez önemli olan işi iyi yapmak yoksa piyasada fazla tutunamazlar. Ortam çok rekabet içeriyor. Umarım Gigatek iletişim bölümünü firma standartlarının üstüne çıkarır ve ilerde hacim olarak bir Vatan Bilgisayar kadar büyür.İşini iyi yapan firmaları ülkemizde daha çok görmek isteriz.

• Ya işin garibi Gigatekle gorustugumde disbritör firmanın ürünleri kargoya verdiğini kargoda gecikme oldugunu ,ondan beklediklerini söyledi... Varın gelin siz düşünün nasıl bir iletişim çabası içinde olduklarını...
  • nerde kaldin giga hadi artik insan mahdur kapıya dayanacaklar :))
  • herkese geçmiş olsun o zaman diyeceğimde siz yine de çok umutlanmayın derim, ülkemizde işini öyle ya da böyle layıkı ile yapamayan çok sektör var.
  • gene bugündemi yok , hadi hayırlısı ama bu iş hükümet işi gibi oldu bugün git yarın gel
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.