Şimdi Ara

GIGATEK ? EXA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi siparişi vericem 2 firma arasında kararsız kaldım.Şimdiye kadar gigatek den hiç alışveriş yapmadım ama piyasada en ucuz orada buldum sizce hangisinden almalıyım ? eksamı gigatek mi ? alacağım kart gigabyte p35 ds3l

• ben gigatek derim seninde dediğin gibi piyasadaki en ucuzları orda buluyosun hep. ben geçen sene gigatekten palit 8600gt sonic+ almıştım. hiçbir sorun yaşamadım sitenin ürünü bana ulaştırmasıyla ilgili. zaten çoğu kişide gigateki öneriyor. için rahat olsun gigatekten alışveriş yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemen41

ben gigatek derim seninde dediğin gibi piyasadaki en ucuzları orda buluyosun hep. ben geçen sene gigatekten palit 8600gt sonic+ almıştım. hiçbir sorun yaşamadım sitenin ürünü bana ulaştırmasıyla ilgili. zaten çoğu kişide gigateki öneriyor. için rahat olsun gigatekten alışveriş yap
    quote:

ben gigatek derim seninde dediğin gibi piyasadaki en ucuzları orda buluyosun hep. ben geçen sene gigatekten palit 8600gt sonic+ almıştım. hiçbir sorun yaşamadım sitenin ürünü bana ulaştırmasıyla ilgili. zaten çoğu kişide gigateki öneriyor. için rahat olsun gigatekten alışveriş yap

gigatek yeri 1 sokak aşağımda güvenle alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

gigatek yeri 1 sokak aşağımda güvenle alabilirsin

Alıntıları Göster
    istanbuldaysan inventus ankardaysan giga

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

istanbuldaysan inventus ankardaysan giga

Alıntıları Göster
    İstanbuldaysan Exa iyidir. Eğer bir sorun çıktımı gidip halledebilirsin. Ama Ankaradan alırsan bir de kargo masrafı felan uğraşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

İstanbuldaysan Exa iyidir. Eğer bir sorun çıktımı gidip halledebilirsin. Ama Ankaradan alırsan bir de kargo masrafı felan uğraşırsın.

Alıntıları Göster
    iki firmada güvenilir ve uygun fiyatlı...
    yalnız kargo paketlerinde titiz davranmıyorlar...
    bu konuda sanalmarketim ve hb. çok düzgün paketler hazırlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

iki firmada güvenilir ve uygun fiyatlı...
    yalnız kargo paketlerinde titiz davranmıyorlar...
    bu konuda sanalmarketim ve hb. çok düzgün paketler hazırlıyor...

Alıntıları Göster
    Kargo Paketi Hazırlamakta inventusu tek geçerim. Anakart cpu ram için Kağıda Yazılı uyarılar vermeside cabası.
    İkisi arasındada gigateki öneririm Şu ana kadar bir sürü alışverişim oldu hiç bir problem yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Kargo Paketi Hazırlamakta inventusu tek geçerim. Anakart cpu ram için Kağıda Yazılı uyarılar vermeside cabası.
    İkisi arasındada gigateki öneririm Şu ana kadar bir sürü alışverişim oldu hiç bir problem yaşamadım

Alıntıları Göster
    Gigatekten gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin. Ben şu ana kadar yaptığım hiç bir alışverişte sorun yaşamadaım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

Gigatekten gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin. Ben şu ana kadar yaptığım hiç bir alışverişte sorun yaşamadaım.

Alıntıları Göster
    Hiteknoloji.com Serhat beyide tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosejuggler

Hiteknoloji.com Serhat beyide tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    eksen -exa gigatek-hiteknoloji-alesta-transdata gold- inventus- bircok firmayla alış veriş yaptım sunu söyleyebilirimki önemli olan mal alım sonrası hizmet en yakın hangi firma varsa orayla alış veriş yap
    eğer hepsi uzaksa istanbul da exa-eksen ankarada hiteknoloji-gigatek 2 sinden birini seç

edit: mal alım sorası hizmette ekseni tek geçerim transtadayı son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 15 Nisan 2008; 10:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radikal1

eksen -exa gigatek-hiteknoloji-alesta-transdata gold- inventus- bircok firmayla alış veriş yaptım sunu söyleyebilirimki önemli olan mal alım sonrası hizmet en yakın hangi firma varsa orayla alış veriş yap
    eğer hepsi uzaksa istanbul da exa-eksen ankarada hiteknoloji-gigatek 2 sinden birini seç

edit: mal alım sorası hizmette ekseni tek geçerim transtadayı son

Alıntıları Göster
    İkiside güvenilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

İkiside güvenilir.

Alıntıları Göster
    ikiside sağlamdır kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pkart

ikiside sağlamdır kardeş

Alıntıları Göster
    2side saglamdır fakat satış sonrası hizmeti düşünürsek EXA tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

2side saglamdır fakat satış sonrası hizmeti düşünürsek EXA tabiki

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gigatekten aldm.ups ile gönderiyorlar kargoyu.mail ile gelne seri no ile kargonun nerde oldugunu öğrenemiyrom.ups nin sitesinden hata veriyor böyle bir kargo yok diye :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucrotion

arkadaşlar gigatekten aldm.ups ile gönderiyorlar kargoyu.mail ile gelne seri no ile kargonun nerde oldugunu öğrenemiyrom.ups nin sitesinden hata veriyor böyle bir kargo yok diye :S

Alıntıları Göster
    Hocam kesinlikle İnventusdan al hizmetleri satış sonrası garanti olayları süper. Gigatekden alma benim iyi anılarım yok onlarla ilgil. Exa ile tecrubem olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keops

Hocam kesinlikle İnventusdan al hizmetleri satış sonrası garanti olayları süper. Gigatekden alma benim iyi anılarım yok onlarla ilgil. Exa ile tecrubem olmadı.

Alıntıları Göster
    inventus u ve hiteknolojiyi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

inventus u ve hiteknolojiyi öneririm

Alıntıları Göster
    exa dan 30 gün önce 3870 x 2 aldım kullanılmış çıktı gönderdim adamlar uğraştırdı bizim elemeanı ithalatçıdan direk aldığım halde pc bayisi olduğum halde elimizde kalmadı dedi 2-3 yere yolladı
    adamların ellerinde bu kartı çalıştıracak psu ve anakart yoktu teknik servisinde sonra kavga dövüş başka bi yerden sıfır kutusunda POWERCOLOR 3870 x2 aldırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet328

exa dan 30 gün önce 3870 x 2 aldım kullanılmış çıktı gönderdim adamlar uğraştırdı bizim elemeanı ithalatçıdan direk aldığım halde pc bayisi olduğum halde elimizde kalmadı dedi 2-3 yere yolladı
    adamların ellerinde bu kartı çalıştıracak psu ve anakart yoktu teknik servisinde sonra kavga dövüş başka bi yerden sıfır kutusunda POWERCOLOR 3870 x2 aldırdım

Alıntıları Göster
    Kargo Paketi Hazırlamakta inventusu tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ysndnz

Kargo Paketi Hazırlamakta inventusu tek geçerim

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_22250877/tm.htm

exa hakkındaki bilgileri burdan öğrenebilirsin baştan sona oku

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet328

http://forum.donanimhaber.com/m_22250877/tm.htm

exa hakkındaki bilgileri burdan öğrenebilirsin baştan sona oku

Alıntıları Göster
    EXA ve EKSENDEN Şaşmam goldla işin olmasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.