Bildirim
GIGATEK ? EXA ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben gigatek derim seninde dediğin gibi piyasadaki en ucuzları orda buluyosun hep. ben geçen sene gigatekten palit 8600gt sonic+ almıştım. hiçbir sorun yaşamadım sitenin ürünü bana ulaştırmasıyla ilgili. zaten çoğu kişide gigateki öneriyor. için rahat olsun gigatekten alışveriş yap -
quote:
Orijinalden alıntı: freemen41
ben gigatek derim seninde dediğin gibi piyasadaki en ucuzları orda buluyosun hep. ben geçen sene gigatekten palit 8600gt sonic+ almıştım. hiçbir sorun yaşamadım sitenin ürünü bana ulaştırmasıyla ilgili. zaten çoğu kişide gigateki öneriyor. için rahat olsun gigatekten alışveriş yapquote:
ben gigatek derim seninde dediğin gibi piyasadaki en ucuzları orda buluyosun hep. ben geçen sene gigatekten palit 8600gt sonic+ almıştım. hiçbir sorun yaşamadım sitenin ürünü bana ulaştırmasıyla ilgili. zaten çoğu kişide gigateki öneriyor. için rahat olsun gigatekten alışveriş yap
gigatek yeri 1 sokak aşağımda güvenle alabilirsin
-
istanbuldaysan inventus ankardaysan gigaquote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcıquote:
ben gigatek derim seninde dediğin gibi piyasadaki en ucuzları orda buluyosun hep. ben geçen sene gigatekten palit 8600gt sonic+ almıştım. hiçbir sorun yaşamadım sitenin ürünü bana ulaştırmasıyla ilgili. zaten çoğu kişide gigateki öneriyor. için rahat olsun gigatekten alışveriş yap
gigatek yeri 1 sokak aşağımda güvenle alabilirsin
Alıntıları Göster
-
İstanbuldaysan Exa iyidir. Eğer bir sorun çıktımı gidip halledebilirsin. Ama Ankaradan alırsan bir de kargo masrafı felan uğraşırsın.quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
istanbuldaysan inventus ankardaysan giga
Alıntıları Göster -
iki firmada güvenilir ve uygun fiyatlı...quote:
Orijinalden alıntı: Burak[Alper]
İstanbuldaysan Exa iyidir. Eğer bir sorun çıktımı gidip halledebilirsin. Ama Ankaradan alırsan bir de kargo masrafı felan uğraşırsın.
Alıntıları Göster
yalnız kargo paketlerinde titiz davranmıyorlar...
bu konuda sanalmarketim ve hb. çok düzgün paketler hazırlıyor... -
Kargo Paketi Hazırlamakta inventusu tek geçerim. Anakart cpu ram için Kağıda Yazılı uyarılar vermeside cabası.quote:
Orijinalden alıntı: toz-koparan
iki firmada güvenilir ve uygun fiyatlı...
yalnız kargo paketlerinde titiz davranmıyorlar...
bu konuda sanalmarketim ve hb. çok düzgün paketler hazırlıyor...
Alıntıları Göster
İkisi arasındada gigateki öneririm Şu ana kadar bir sürü alışverişim oldu hiç bir problem yaşamadım
-
Gigatekten gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin. Ben şu ana kadar yaptığım hiç bir alışverişte sorun yaşamadaım.quote:
Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY
Kargo Paketi Hazırlamakta inventusu tek geçerim. Anakart cpu ram için Kağıda Yazılı uyarılar vermeside cabası.
İkisi arasındada gigateki öneririm Şu ana kadar bir sürü alışverişim oldu hiç bir problem yaşamadım
Alıntıları Göster
-
Hiteknoloji.com Serhat beyide tavsiye ederim...quote:
Orijinalden alıntı: hasan_hzl
Gigatekten gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin. Ben şu ana kadar yaptığım hiç bir alışverişte sorun yaşamadaım.
Alıntıları Göster -
eksen -exa gigatek-hiteknoloji-alesta-transdata gold- inventus- bircok firmayla alış veriş yaptım sunu söyleyebilirimki önemli olan mal alım sonrası hizmet en yakın hangi firma varsa orayla alış veriş yapquote:
Orijinalden alıntı: Nosejuggler
Hiteknoloji.com Serhat beyide tavsiye ederim...
Alıntıları Göster
eğer hepsi uzaksa istanbul da exa-eksen ankarada hiteknoloji-gigatek 2 sinden birini seç
edit: mal alım sorası hizmette ekseni tek geçerim transtadayı son
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 15 Nisan 2008; 10:54:19 >
-
İkiside güvenilir.quote:
Orijinalden alıntı: radikal1
eksen -exa gigatek-hiteknoloji-alesta-transdata gold- inventus- bircok firmayla alış veriş yaptım sunu söyleyebilirimki önemli olan mal alım sonrası hizmet en yakın hangi firma varsa orayla alış veriş yap
eğer hepsi uzaksa istanbul da exa-eksen ankarada hiteknoloji-gigatek 2 sinden birini seç
edit: mal alım sorası hizmette ekseni tek geçerim transtadayı son
Alıntıları Göster
-
ikiside sağlamdır kardeşquote:
Orijinalden alıntı: Styric
İkiside güvenilir.
Alıntıları Göster -
2side saglamdır fakat satış sonrası hizmeti düşünürsek EXA tabikiquote:
Orijinalden alıntı: pkart
ikiside sağlamdır kardeş
Alıntıları Göster -
arkadaşlar gigatekten aldm.ups ile gönderiyorlar kargoyu.mail ile gelne seri no ile kargonun nerde oldugunu öğrenemiyrom.ups nin sitesinden hata veriyor böyle bir kargo yok diye :Squote:
Orijinalden alıntı: tibuk
2side saglamdır fakat satış sonrası hizmeti düşünürsek EXA tabiki
Alıntıları Göster -
Hocam kesinlikle İnventusdan al hizmetleri satış sonrası garanti olayları süper. Gigatekden alma benim iyi anılarım yok onlarla ilgil. Exa ile tecrubem olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: nucrotion
arkadaşlar gigatekten aldm.ups ile gönderiyorlar kargoyu.mail ile gelne seri no ile kargonun nerde oldugunu öğrenemiyrom.ups nin sitesinden hata veriyor böyle bir kargo yok diye :S
Alıntıları Göster -
inventus u ve hiteknolojiyi öneririmquote:
Orijinalden alıntı: keops
Hocam kesinlikle İnventusdan al hizmetleri satış sonrası garanti olayları süper. Gigatekden alma benim iyi anılarım yok onlarla ilgil. Exa ile tecrubem olmadı.
Alıntıları Göster -
exa dan 30 gün önce 3870 x 2 aldım kullanılmış çıktı gönderdim adamlar uğraştırdı bizim elemeanı ithalatçıdan direk aldığım halde pc bayisi olduğum halde elimizde kalmadı dedi 2-3 yere yolladıquote:
Orijinalden alıntı: Firienholt
inventus u ve hiteknolojiyi öneririm
Alıntıları Göster
adamların ellerinde bu kartı çalıştıracak psu ve anakart yoktu teknik servisinde sonra kavga dövüş başka bi yerden sıfır kutusunda POWERCOLOR 3870 x2 aldırdım
-
Kargo Paketi Hazırlamakta inventusu tek geçerimquote:
Orijinalden alıntı: mehmet328
exa dan 30 gün önce 3870 x 2 aldım kullanılmış çıktı gönderdim adamlar uğraştırdı bizim elemeanı ithalatçıdan direk aldığım halde pc bayisi olduğum halde elimizde kalmadı dedi 2-3 yere yolladı
adamların ellerinde bu kartı çalıştıracak psu ve anakart yoktu teknik servisinde sonra kavga dövüş başka bi yerden sıfır kutusunda POWERCOLOR 3870 x2 aldırdım
Alıntıları Göster
-
http://forum.donanimhaber.com/m_22250877/tm.htmquote:
Orijinalden alıntı: ysndnz
Kargo Paketi Hazırlamakta inventusu tek geçerim
Alıntıları Göster
exa hakkındaki bilgileri burdan öğrenebilirsin baştan sona oku
-
EXA ve EKSENDEN Şaşmam goldla işin olmasınquote:
Orijinalden alıntı: mehmet328
http://forum.donanimhaber.com/m_22250877/tm.htm
exa hakkındaki bilgileri burdan öğrenebilirsin baştan sona oku
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ez debug led
- 3 uzun bip sesi
- launch csm nedir
- anakart cpu ışığı yanıyor
- am5 anakart önerisi
- z890 anakart
- tpm 2.0
- bios güncelleme
- anakart modeli öğrenme
- lga 1851
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X