Şimdi Ara

GIGATEK ? EXA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gigatek ve exa dan sipariş veriyorum ikisin dende memnunum. gönül rahatlıgı ile alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nucrotion

arkadaşlar gigatekten aldm.ups ile gönderiyorlar kargoyu.mail ile gelne seri no ile kargonun nerde oldugunu öğrenemiyrom.ups nin sitesinden hata veriyor böyle bir kargo yok diye :S

UPS den kaynaklanıyor bu sorun. Malı teslim aldıktan bir gün sonra sisteme giriyorlar, o gün de sana ulaşmış oluyor genelde En azından şimdiye kadar bende hep böyle oldu...
  • Gigatek bu konuda en iyi firmadır. Bilgisayarın tüm parçalarını oradan aldım. Hiç sorunum yok
  • gigatek ve inventus ciddi çalışan firmalar kendim alışveriş yaptım
  • Gigatek ten 2-3 kere alışverişim oldu.gerçekten hızlı ve sorunsuzdu,maille bildirimleride ayrıca güzel...

Tavsiye ederim...
  • Gigatekten de EXA dan da alışverişlerim oldu.. Hangisinden istersen alışveriş yapabilirsin.. İkiside güvenilir ve temiz iş çıkarıyorlar...
  • ben exa diyorum. çok bilgili personelleri yok, bu nedenle satış sonrası hizmette sorunu net olarak anlatmazsanız, onlar da distribitörle çok fazla cebelleşemiyorlar. ama şu ana dek, bariz kullanıcı hatası olan sorunlarda bile çok hızlı servis yapıp sorunumu çözdüler.
    Gigatek ise, sadece satış yapıyor, satış yaparken gerçekten ilgililer ve müşterinin doğru seçim yapmasını, kendi zararlarına dahi olsa, sağlıyorlar, ama küçük firma olmalarının dezavantajı nedeniyle de, satış sonrası sıfırlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.