Şimdi Ara

Gigatek in yaptıgı rezillik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayıpppppppppppppp gigatek e böyle büyük bir firma bunu yapıyorsa ayıppppppppppp
    kardeş durumunu iyice anlat firmaya peşini bırakma
  • garanti de 30 iş günü bekletme hakları var yasaya göre.Ben bi kamyon fabrikasının garanti kabul bölümündeyim
    belli bir bütçe war onu aşmamaya çalışılıyor bazen garanti kapsamında olan bi şeyi garanti dışı diyebiliyoruz(tabi biz de maaşlı elemanız yapacak bi şey yok:D)ondan takipçi olun
  • bırakırmam zaten boyle devam ederlerse de yakalarına yapıscam ınsanlara tatlı dılle yaklasmaya gelmıyo bazen..
  • Gigatek olayı 1:
    Geçen yıl Epox anakart almıştım kendilerinden. Satarken Güneş beyle muhatap oldum, gayet olumlu bir adamdır kendisi, şahsen tanırım.. Neyse aradan altı ay geçti kart arızalandı, gidip kendilerine verdim, bana ithalatçı firmaya götürmemi söylediler; mecburen kendi imkanlarımla götürdüm. 20 gün sonra ithalatçıdan beni arayıp kartın tamir olmadığını satın aldığım yere götürüp iade etmemi istediler. Ama bu arada faturamı bir türlü bulamıyordum! Gigatek'e iade etmek isteyince faturamı bulamıyorum dedim. Onlar da "ZATEN BİZDEN ALMAMIŞSINIZ BİŞEY YAPAMAYIZ" dediler. İyice bakın eminim sizden aldım dedim "YOK BİZ KAYITLARIMIZA BAKTIK BU SERİ NUMARASIYLA SATIŞIMIZ YOK" dediler. İyice dellendim gidip evde heryeri altüst edip faturayı buldum. Götürüp Feraye hanıma verdim. "GAK GUK" ettiler ama paramı da iade ettiler ve attıkları palavra için özür bile dilemediler.
    Gigatek olayı 2:
    Eşşekliğime doymayım. Bu yıl gidip yine Gigatek'ten Pioneer DVD-RW aldım. Kutusuz bir aletti ama garanti bandrolu vs. vardı. "YA ŞİMDİ FATURA KOÇANIMIZ MUHASEBECİDE SİZE FİŞ VERELİM" dediler, kabul ettim. Eve gittim ne göreyim ben RW kullanılmış! Üzeri çiziklerle dolu, vida yerlerinde vida izleri vs.. Üstelik kendi kendine kızak girip çıkıyor. Hemen ertesi günü iade etmek için firmaya gittim, Feraye hanımın kardeşi kendisine fişi ibraz ettiğim halde bu malın kendilerine ait olmadığını söyledi. Üstelik "GİGATEK KULLANILMIŞ MAL SATMAZ, BAŞKALARINDAN ALDIĞINIZ KÜLÜSTÜRLERİ BİZE KAKALAMAYA KALKMAYIN" şeklinde gayet nazikane bir uyarıda da bulundu. Eeee naapcan? Kös kös geri döndük. Bi tarafımıza kaçan ikinci GİGATEK olayı olarak tarihteki acı yerini almış oldu netekim.
    Buyrun size iki adet olay. Bay Güneş ve Bayan Feraye'den yanıt bekliyorum.. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 28 Ağustos 2006; 14:55:01 >

• 10$ fazla verip hizmet alayım diyorum ama bilgisayar piyasasında hizmet almak zor, çünkü ithalatçı firmalar bu konuda çok geri durumda kalmış. Dolayısıyla bu ilgili firmalara yansıyabilir.

Ben bu konuda alacağınız ürün asla ama asla bozulmasın diyorum. Çünküarkadaşınızdan almış bile olsanız aranız bozulur.

Edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 28 Ağustos 2006; 15:20:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drhardware

Gigatek olayı 1:
    Geçen yıl Epox anakart almıştım kendilerinden. Satarken Güneş beyle muhatap oldum, gayet olumlu bir adamdır kendisi, şahsen tanırım.. Neyse aradan altı ay geçti kart arızalandı, gidip kendilerine verdim, bana ithalatçı firmaya götürmemi söylediler; mecburen kendi imkanlarımla götürdüm. 20 gün sonra ithalatçıdan beni arayıp kartın tamir olmadığını satın aldığım yere götürüp iade etmemi istediler. Ama bu arada faturamı bir türlü bulamıyordum! Gigatek'e iade etmek isteyince faturamı bulamıyorum dedim. Onlar da "ZATEN BİZDEN ALMAMIŞSINIZ BİŞEY YAPAMAYIZ" dediler. İyice bakın eminim sizden aldım dedim "YOK BİZ KAYITLARIMIZA BAKTIK BU SERİ NUMARASIYLA SATIŞIMIZ YOK" dediler. İyice dellendim gidip evde heryeri altüst edip faturayı buldum. Götürüp Feraye hanıma verdim. "GAK GUK" ettiler ama paramı da iade ettiler ve attıkları palavra için özür bile dilemediler.
    Gigatek olayı 2:
    Eşşekliğime doymayım. Bu yıl gidip yine Gigatek'ten Pioneer DVD-RW aldım. Kutusuz bir aletti ama garanti bandrolu vs. vardı. "YA ŞİMDİ FATURA KOÇANIMIZ MUHASEBECİDE SİZE FİŞ VERELİM" dediler, kabul ettim. Eve gittim ne göreyim ben RW kullanılmış! Üzeri çiziklerle dolu, vida yerlerinde vida izleri vs.. Üstelik kendi kendine kızak girip çıkıyor. Hemen ertesi günü iade etmek için firmaya gittim, Feraye hanımın kardeşi kendisine fişi ibraz ettiğim halde bu malın kendilerine ait olmadığını söyledi. Üstelik "GİGATEK KULLANILMIŞ MAL SATMAZ, BAŞKALARINDAN ALDIĞINIZ KÜLÜSTÜRLERİ BİZE KAKALAMAYA KALKMAYIN" şeklinde gayet nazikane bir uyarıda da bulundu. Eeee naapcan? Kös kös geri döndük. Bi tarafımıza kaçan ikinci GİGATEK olayı olarak tarihteki acı yerini almış oldu netekim.
    Buyrun size iki adet olay. Bay Güneş ve Bayan Feraye'den yanıt bekliyorum.. Saygılarımla.

valla kardeş sana çok ayıp etmişler.eğer o dvd'yi bana satsalardı geri götürdüğümde adamların yüzüne çarpardım.gerçekten insanlar 3 kuruş fazla kazancam diye girmedikleri günah kalmıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: drhardware

Gigatek olayı 1:
    Gigatek olayı 2:

AM2 x3800 940p mecidiyeköy piyasasında her yere telefon açtım, ay,gold,ayder vs. her yeri aradım aradığım her yer ithalatçı firmaya henüz gelmedi bilgisi veriyor. Bu arada da sadece gigatek listesinde vardı, bi gün telefon açayım dedim, bana aktarılan bilgiler; ürün geldi sattık elimizde kalmadı gelicek!

Yani?

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: skorm

bıde bu yazın basında arkadasım ordan zamanında sıstem toplarken tagan psu almıstı sonra yazın sorun cıkardı bu garantı belgesı yerıne gecen faturayı da kaybettıgı ıcın oraya gıttıgınde taganı ordan aldıgını ınandıramamıs ufuk beye sanırım(Adını tam hatırlayamıorm) neticede nasıl hatırlamaz full sıstemı orda yapıosun ama arkadas sıstemı ıyı olsun dıye sıparısle getırtıo onu ve ben bu urunu satmadım gıbı bı cevapla karsılasabılıosun netıcede artık arkadasda ıllallah dedı ve gecıcı olarak baska bı psu aldı

Bu söylediğiniz daha bir elle tutulur sorundur.Sonuçta bunların stok tutması ve bunların muhasebesini yapması gerekir.Eğer elinde böyle bir ürünün çıktığını gösterebildiği bir kayıt var ve ben satmadım diyebiliyorsa bu işten kaçmaktır başka birşey değil

Beyler 30 gün dediğim 30 iş günü.Yani 6 hafta demektir bu.Literatürde böyle geçer.Gün olarak saymayın bunu

30 iş günü öyle hesaplanmaz. takip eden ilk iş gününden 30 gün sonraki ilk iş günü süre dolar.

yani 6 hafta değil. 4 hafta + en fazla 5-6 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 28 Ağustos 2006; 15:51:52 >

• benımde ekran kartı hıkayem var para ıadesı yapcaklardı faturamı kaybetmısın neysekı aldıgım gunun tam tarıhını ve saatınıde bıldıgımden dolayı arsıvlerı arastırttım zor da olsa bulundu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

quote:

quote:

bıde bu yazın basında arkadasım ordan zamanında sıstem toplarken tagan psu almıstı sonra yazın sorun cıkardı bu garantı belgesı yerıne gecen faturayı da kaybettıgı ıcın oraya gıttıgınde taganı ordan aldıgını ınandıramamıs ufuk beye sanırım(Adını tam hatırlayamıorm) neticede nasıl hatırlamaz full sıstemı orda yapıosun ama arkadas sıstemı ıyı olsun dıye sıparısle getırtıo onu ve ben bu urunu satmadım gıbı bı cevapla karsılasabılıosun netıcede artık arkadasda ıllallah dedı ve gecıcı olarak baska bı psu aldı

Bu söylediğiniz daha bir elle tutulur sorundur.Sonuçta bunların stok tutması ve bunların muhasebesini yapması gerekir.Eğer elinde böyle bir ürünün çıktığını gösterebildiği bir kayıt var ve ben satmadım diyebiliyorsa bu işten kaçmaktır başka birşey değil

Beyler 30 gün dediğim 30 iş günü.Yani 6 hafta demektir bu.Literatürde böyle geçer.Gün olarak saymayın bunu

30 iş günü öyle hesaplanmaz. takip eden ilk iş gününden 30 gün sonraki ilk iş günü süre dolar.

İşgünü ile takvim günü kavramını karıştırmamak lazım. İşgünü kavramı resmi kurumların çalışma zamanlarına göre düzenleniyor. Çalışma zaman hesaplamalarında C.tesi ler bile hesaba katılmıyor.

• arkadaşlar şuan ki dünyada her firmanın samimiyeti sizin verdiğiniz parayla doğru orantılı bence
  • Arkadaşlar eğer anakart 15 iş günü içerisinde yapılmaz ise size idareten bir anakart vermek zorundalar (gigabyte anakartlarda öyle)
  • valla arkadaşım 30 gün içinde temin edemiyorlarsa para iadesi yapmaları gerekir bence ithalatçı9 firmayı ara
  • Gigatek gibi bir firmaya bu sikayetler yakısmıyoo
    EN güvendıgım firmların basında gelırdı.Fakat simdi durumlara bak!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Gigatek gibi bir firmaya bu sikayetler yakısmıyoo
    EN güvendıgım firmların basında gelırdı.Fakat simdi durumlara bak!!!!!

ben 11 yıldır çalıştığım firmaya artık güvenemiyorum yeterince açıkmı kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdReNaLiNe

quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

quote:

quote:

İşgünü ile takvim günü kavramını karıştırmamak lazım. İşgünü kavramı resmi kurumların çalışma zamanlarına göre düzenleniyor. Çalışma zaman hesaplamalarında C.tesi ler bile hesaba katılmıyor.

bu da 6 hafta ediyor hesaplayınca

• isim vermeksizin bir cok firma.da bu tür sorunlar cıkıyıyo cıkabiliyor.
    normal karşılıyorum ben.
  • VAYBE BİR DVDRW'IN OLUŞTURDUĞU MUHABETE BAK YAZIK BU ORTAMI YARATANLARA 1 ADET DVDRW UĞRUNA BU DURUMA DÜŞÜLMEZ.. ( Gigatek ) KINIYORUM ..ARKADAŞI DESTEKLİYORUM..
  • gigatek gibi bi firmaya yakısmayan sey bunlar evet de boyle devam ederlerse musterılerıne karsı sorumsuz ve baslarından salarcasına cevap vermeye devam ederlerlerse piyasadaki varlıgını hızla yitirmeye baslıcaklardır. zaten ordakı eskı calısanlarında olmaması sadece musterılerın degıl calısanlarında canlarına tak ettiginin gostergesıdır bence. neyse neticede bı urun alırkenkı ınsanların sıze gosterdıgı ılgıye guvenıpde kanmayın hemen arkadaslar bunu a yada b firması ıcın dıyorum. ınsanlar urunu satıyım da nolursa olsun dıye mal satmaya devam ettıklerı surece bu ve bunun benzerı topic ler acılmaya devam edılecektır. Hepinize kolay gelsin..
  • arkadaşlar duyduğum kadarıyla yalanmı doğrumu bilmiyorum gigatekte durumlar pekte iç açıçı durumda değilmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.