Şimdi Ara

Gigatek mi ???Acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime bir bilgisayar toplıyacağım yaklaşık bir aydır hem forumu hemde forumda fazlasıyla övgü gören Gigatek'i sabırla takip ediyorum.Bitlis'te öğretmenlik yaptığım için mecburen bilgisayarı internet üzerinden sipariş vererek alacağım.Fakat gelin görünki,en güvenilir firma diye öne çıkarılan Gigatek bir aydır sitedeki fiyatlarını güncellemedi,ilk başta en ucuz diye görülen bu firma şu anda fiyatları güncellememesi sitesinde yenilik yapmamasıyla diğer firmalardan farkı kalmadı.Üstelik defalarca mail attım hiç bir maile cevapta gelmedi.Şimdiiiii, internet gibi hergün yenilenen ve güncellenmesi gereken bir teknolojiye ayak uyduramayan ,müşterilerinin maillerine cevap vermeyen bir firmaya ben nasıl güvenipte sipariş vereceğim?

Yok mu Gigatek'ten başka güvenilir bir sistem toplayacağım site ???

• KARİZMA BİLGİSAYAR.reklam yapmıyom haa.
  • arkadaslar burada bı kotuleme yapmayalım kımın ısıne nerden almak geliyosa oradan alabılır nette online alışveriş olarak aratın bırsuru sıte cıkacaktır ayrıca forumun arama motorundanda bu konu ıle ılgılı bılgılere ulasabılırsınız
  • benimde dikkatimi çekiyordu bayadır bi güncelleme olmdı sitede ama bugunlerde güncellendiğini gördüm ama fiyatlara pek yansımamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ramler Sahte mi?
    2 yıl önce açıldı
    Samsung mu Kingston mu?
    9 yıl önce açıldı
    MSI mi Asus mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.