Şimdi Ara

gigatek-nova

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    e2140
    asus p5ke wi-fi
    250gb seagate
    samsung 2232bw
    kaldı diğer parçaları aldım. bunlarıda yarın ankarada biyerden peşin alacam. en uygun fiyatlar gigatek ve nova da ve 2sinde de toplamda nerdeyse aynı fiyat. acaba peşin alımda hangisinden daha uygun bir fiyata alabilrim? kısaca hangisi pazarlıkta daha aşağıya inebiliyor?

• Pazarlığı bilmem ama sorunsuz hizmet arıyorsanız hiteknoloji arkadaşımızla bi görüşün

www.hiteknoloji.com
  • İkisi arasında kaldıysan Gigatek derim.

Nova'dan 1 kez alışveriş yaptım. Gigatek'ten daha yapmadım ama Gigatek yıllardır piyasada.
  • @awallabilla
    yalnız orada 150milyon fazla çıkıyor

@mahapurusha
    bende gigatekten epeyce alışveriş yaptım ama peki indirim olmuyor. novayı hiç bilmediğim için sordum
  • www.inventus.com.tr

Buraya baktınız mı?
  • tabiki baktımda ora istanbulda ne yazıkki ben ankarada elden almak istiyorum.
  • ben gigatek ten aldım bilgisayarımı. üye indirimi yapıyolar sadece. sitelerine üye isen birde o şekilde fiyat topla. zaten minumum seviyede satıyorlar eğer bir firma fazla indirim yaparsa şahsen şüphelenirim parçalardan :)
  • walla pazarlıgı bilmemde gigatek ten çok alışveriş yaptım net üzerinden gayet iyi çok memnunum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan

ben gigatek ten aldım bilgisayarımı. üye indirimi yapıyolar sadece. sitelerine üye isen birde o şekilde fiyat topla. zaten minumum seviyede satıyorlar eğer bir firma fazla indirim yaparsa şahsen şüphelenirim parçalardan :)

evet ben de bu şekilde topladım.(yalnız bir kısmını novadan almıştım, bazı parçalar orda daha uygundu), normal fiyatlardan daha uyguna geliyor. evde kendim kurabilirim diyorsan fiyatlarına göre ikisinden de ayrı ayrı parçaları alabilirsin, daha karlı olur. iki firmadan da hiçbir sorun yaşamadım, direk yüzyüze alışveriş yaptığım için olabilir belki de. netten bir suru sorunla karsılasan arkadaslar olmuş. kolay gelsin

• ok saolasınız bende yarın gidip gigatekten alacağım herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.