eksen bilgisayardan yaklaşık 2.5 sene önce creative megaworks aldım garantisinn bitmesine bir ay kala bozuldu servise verdim yerine G500 gigaworks verdiler. kullanalı 3-5 ay oldu ki. alet mefta =( garantisi de yok =( alete ses girişi var(kumandasındaki kulaklıktan ses geliyor) fakat çıkışı yok. tahminimce içindeki dahili amfisi bozuldu. ben de elektronikçi bi servise götürdüm bana dediler ki bunun içindeki entegresi gitmiş. karaköyde 4 tane ithalatını yapan firma var , onlarda yok. biz tamir edemiyoruz =( şimdi elimde bu sistemle kaldım. sizce tamir ettirebileceğim bi yer var mı? (multimedya bilgisayar servisini veriyormuş fakat fiyat konusunda çok abartıyormuş) [ama "-muş" yani sormadm] veya buna uygun bir amfi alıp hoparlöri doğrudan ona mı bağlasam? hem dts , dolby fln gibi özellikler de kazanmış olur. gerçi thx gider ama ne yapalım.
sizce ne yapabilirm?
Anfi alıp kullanabilirsin fakat tahminimce anfi için çok zayıf kalır bu hoperlörler. Ayrıca eğer anfisi gitmişse bir de sub alman gerekir.
pasif olarak sub'ını kullanırım diye düşünüyorum. bunun ayarında amfiler yok mudur toplamda 300w verebilecek fln, var diye biliyorum.