Şimdi Ara

Gignac Bitmiş.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son 3 sezondur istikrarlı bir şekilde oynayıp iyi de gol atıyor.Olursa iyi transfer...
  • Gignac şu kadar gol attı, şöyle yaptı falan filan da Türkiye Süper Kasaplar Liginde oynadı mı? Dağ gibi Drogba ayakta zor durdu, Gignac ne yapar bilmiyorum.
    Bu gözle bakınca Fernandao'yu tercih ederdim. İki oyuncuyu al Fransa ligine götür. Gignac yine ağır basabilir. Kötü futbolcu demiyorum ama burda futbol yavaş ve sert oynanıyor. Bunu da hesaba katmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.8 çok fazla bence yıllık
  • forvet alırken bonserviside hesaba katıp toplam maliyet üzerinden hesaplamak lazım.

örnek olarak gignac geçen sezon başarılı preformansı var ve bonservisi yok. makul ücretler de anlaşılırsa mesela 2.5 milyon euro olursa 4 yıllık 10 milyon euro yapar. aynı ayarda maliyeti daha düşük oyuncu varsa onu alalım ama yoksa bu performansı veren oyuncu almalıyız.

tottenhamda olan bonservisi olmayan younes kaboul var sanırım. sakatlıkları var. devam ediyormu bilmiyorum ama sağlıklı olarak gelirse çok iş yapar. zaten bazıları ne kadar beğenmesede semih kaya ve chedjou var ve umut bulut gibi önemli isimlerden olan hakan kadir balta var. alınacak oyuncu daha iyi olmalı. bu nedenle kaboul iyi bir oyuncu gignacda öyle.

gignacı psg marsilya maında seyrettim tek. orada top gelsin ben atayım diyenlerden değildi o maçta. pres yapıyor ve mücadele ediyordu istatistikleride iyi. ama dediğim gib bir maçı seyrettim. ve en önemlisi vuruşları iyiyise hemen alalım derim.

forvet alacaksak mutlaka vuruşları çok iyi olan bir forvet olmalı.

• Başladık çöp transferlere. Pandev'den hiç farkı yok türkiye liginde iş yapar enca
  • Burakla gignacin tarzlari cok yakin
    Gignacin buraktan teknigi bir kerte daha fazladir ama
    Burak turk kendi ulkesinde kendi teknik direktoruyle tecrubeli oldugu yerde oldugundan daha faydali olmasi muhtemel

Benim anlamadigim o kadar teknik heyet yoneticiler gozleriyle izlemiyorlar mi bu adami. Bize ilerde top tutacak forvet lazim gignacta bizim ihtiyacimiz olan herhangi bir ozellik yokken bu paralari veriyolarsa sayet hayret edilesi gercekten.

Mahvettiler koca Galatasarayi rezil rusva top oynuyoruz basari geliyor diye gormezden geliniyor. Bu sene sampiyon olalim seneye o koprulerin altindan cok sular akacak dedik ama zihniyet halen ayni malesef.

• Gignac alınmayacak. Burak'ın diğer bir versiyonu Gignac.

• Podolskiyi alsınlar kaç senedir hayalini kuruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfman44

Podolskiyi alsınlar kaç senedir hayalini kuruyorum

Podolskinin sadece basında adı geçiyor. KP Boateng daha yakın.

• Pivot satrfor lazım bize bu Burak'ın 1 model üstü galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhisarspor45

drogbaa bile buraği kesemedi .gignac kim .

burak sag kanada gecer. ilerde kim oynucak sagda brumami aydinmi hamitmi.

burak yine formayi alir.adam kanat zaten yoklukta fw yapti turk futbolu adamı

burakın sağ tarafta oynadığı maçta rakip takımın sol tarafı maçın adamı olur.
    tabi D.ALVES GELMEZse
  • Gignac ile yıllık ücret konusunda küçük bir sıkıntı vardı o giderildi. İmza parası konusunda ufak pürüzler kaldı. İngiltere'den bir teklif gelmezse biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfman44

Podolskiyi alsınlar kaç senedir hayalini kuruyorum

meneveri türk basina para verip boyna haber yaptiriyor birileri alsin diye.kakalamaya calisiyor.

• Falcao gelsin...
  • bu gıgnac da kendini bişey sanıyor galiba Galatasaray istiyor diye yok gol primi yok gol kralı primi para içinmi geliyosun futbol oynamak içinmi geliyosun tırrrık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.