Şimdi Ara

Gilmore Girls (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sniper_78

YAzdıklarınızı okumadım ama ( ) neden bu dizide herkes bu kadar hızlı net ve anlamlı cümleler kuruyor gerçek hayatta biraz zor gibi . sizce ?

walla ben genelde sinirlendiğimde bunu yapıyorumama anlamlı oluyor mu bilmem...
  • Türkiye de kaç sezonu oynadı bu dizinin. Ben önceleri izliyordum sonra baktım hep aynı şeyler sıkıldım.
  • ah stars hollow ahhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_78

YAzdıklarınızı okumadım ama ( ) neden bu dizide herkes bu kadar hızlı net ve anlamlı cümleler kuruyor gerçek hayatta biraz zor gibi . sizce ?

bence diziye güzellik katan da bu... saniye de 10 kelime soylemek lorelai ve rory e sempatimi arttıyorr..
  • aa nası hep ayni şeyler değil ne çokm şey değişti dizide bence çook güzel hiç kaçırmam hata tekrarlarını bile izlerim 6. sezon yayınlanıyor 7 sezon çekildi
  • hortt
  • bu dizinin her sahnesine, her karesine ve her karakterine her şeyine... geberiyorum!
    dünyadaki en güze şey, kesinlikle abicim yaa! ergence yazdığımın farkındayım ama GG sevgisi beni benden alıyor.

Gilmore Girls
  • tv de yayınlanırken baya bölümünü izlemiştim.
  • Netflix diziyi devam ettirecekmiş, sekizinci sezonuyla yeni bölümlerinin yayınlayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. sezon kesinleşmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

8. sezon kesinleşmiş

hala devam mı ediyor
  •  Gilmore Girls
  • 90 dklık 4 bölüm, 25 Kasım'da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bölümler bugun :)))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.