Şimdi Ara

Giovani Dos Santos | En Güzel 10 Gol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şunlardan bi tanesini fenere attımı süper olcak
  • balonhepsini boş kaleye atmışhiçbirinde emek yokher tarafı transfer olsa ne olur
  • şaka bile olsa sıkılmadınız mı bunları yazmaktan? başkaları bizimle, bizim transferimizle uğraşınca kızıyoruz, biz kendimizle uğraşıyoruz. olayın bizi ilgilendiren tarafını bırakıp başkalarının perspektifi ile bakıyoruz. yakında transferde "başkaları ne der" diye düşünüp alacağız.
    quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

balonhepsini boş kaleye atmışhiçbirinde emek yokher tarafı transfer olsa ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

şaka bile olsa sıkılmadınız mı bunları yazmaktan? başkaları bizimle, bizim transferimizle uğraşınca kızıyoruz, biz kendimizle uğraşıyoruz. olayın bizi ilgilendiren tarafını bırakıp başkalarının perspektifi ile bakıyoruz. yakında transferde "başkaları ne der" diye düşünüp alacağız.
    quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

balonhepsini boş kaleye atmışhiçbirinde emek yokher tarafı transfer olsa ne olur

arkadaş ironi yapmış hocam. sakin, sakin

• adam karşıdan gördümü kaleyi golü buluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

Şunlardan bi tanesini fenere attımı süper olcak

içinde kalmış
  • Dikine gidip ters köşeye bırakıyor topu.
    Ben çok beğendim.
  • böyle adamlar asla sıkı markaja gelemezler oyunlarını ilk 20 dakika belirleyecektir bir iki maçını izlemişdim bence bu adam fos çıkacak kritik maçlarda maçı çeviren oyuncu görüntüsünden çok uzak duruyo baroş bence bu adamdan çok daha iyi tabi kendini geliştirirse benim yazdıklarım fos çıkacak bakalım
    ricard bu adamı nasıl bir stratejilen oynattırcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

Şunlardan bi tanesini fenere attımı süper olcak

Fener'e bi gol atmak için miydi bunca transfer?..

Şaka bi yana gerçekten güzel goller, özellikle beklenmedik anlarda gerilmeden çok sert vurarak gol atabilen bir oyuncu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

böyle adamlar asla sıkı markaja gelemezler oyunlarını ilk 20 dakika belirleyecektir bir iki maçını izlemişdim bence bu adam fos çıkacak kritik maçlarda maçı çeviren oyuncu görüntüsünden çok uzak duruyo baroş bence bu adamdan çok daha iyi tabi kendini geliştirirse benim yazdıklarım fos çıkacak bakalım
    ricard bu adamı nasıl bir stratejilen oynattırcak

Önce Jo başlıycak oyuna ilk 60 dakika . Sonra bu bi giricek folloş edicek defansı

Şaka bir yana ayaklarını seri kullanıyor belli , uzaktan da iyi vuruyor . Jo dan daha fazla iş yapar gibime geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.