Bildirim
Giovani Dos Santos | En Güzel 10 Gol
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Şunlardan bi tanesini fenere attımı süper olcak -
balonhepsini boş kaleye atmışhiçbirinde emek yokher tarafı transfer olsa ne olur -
şaka bile olsa sıkılmadınız mı bunları yazmaktan? başkaları bizimle, bizim transferimizle uğraşınca kızıyoruz, biz kendimizle uğraşıyoruz. olayın bizi ilgilendiren tarafını bırakıp başkalarının perspektifi ile bakıyoruz. yakında transferde "başkaları ne der" diye düşünüp alacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
balonhepsini boş kaleye atmışhiçbirinde emek yokher tarafı transfer olsa ne olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: pyr@mid
şaka bile olsa sıkılmadınız mı bunları yazmaktan? başkaları bizimle, bizim transferimizle uğraşınca kızıyoruz, biz kendimizle uğraşıyoruz. olayın bizi ilgilendiren tarafını bırakıp başkalarının perspektifi ile bakıyoruz. yakında transferde "başkaları ne der" diye düşünüp alacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
balonhepsini boş kaleye atmışhiçbirinde emek yokher tarafı transfer olsa ne olur
arkadaş ironi yapmış hocam. sakin, sakin
-
adam karşıdan gördümü kaleyi golü buluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: toşu
Şunlardan bi tanesini fenere attımı süper olcak
içinde kalmış -
Dikine gidip ters köşeye bırakıyor topu.
Ben çok beğendim. -
böyle adamlar asla sıkı markaja gelemezler oyunlarını ilk 20 dakika belirleyecektir bir iki maçını izlemişdim bence bu adam fos çıkacak kritik maçlarda maçı çeviren oyuncu görüntüsünden çok uzak duruyo baroş bence bu adamdan çok daha iyi tabi kendini geliştirirse benim yazdıklarım fos çıkacak bakalım
ricard bu adamı nasıl bir stratejilen oynattırcak -
quote:
Orijinalden alıntı: toşu
Şunlardan bi tanesini fenere attımı süper olcak
Fener'e bi gol atmak için miydi bunca transfer?..
Şaka bi yana gerçekten güzel goller, özellikle beklenmedik anlarda gerilmeden çok sert vurarak gol atabilen bir oyuncu.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
böyle adamlar asla sıkı markaja gelemezler oyunlarını ilk 20 dakika belirleyecektir bir iki maçını izlemişdim bence bu adam fos çıkacak kritik maçlarda maçı çeviren oyuncu görüntüsünden çok uzak duruyo baroş bence bu adamdan çok daha iyi tabi kendini geliştirirse benim yazdıklarım fos çıkacak bakalım
ricard bu adamı nasıl bir stratejilen oynattırcak
Önce Jo başlıycak oyuna ilk 60 dakika . Sonra bu bi giricek folloş edicek defansı
Şaka bir yana ayaklarını seri kullanıyor belli , uzaktan da iyi vuruyor . Jo dan daha fazla iş yapar gibime geliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X