Şimdi Ara

Gırakon kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ceramist

savasda olmadiğiniz icicn bilmiyorsunuz resmen yeni servera girakona peşkeh cekildi eleme yapmadan bide finae kaldilar

1.si savasa 30 sn kala bir sürürü pathosdana dam dc yedişii
    2. savasa once giridler biz daha dğarken aamalr wander kesmeye basladilar
    3. lagdan adim atılmadi manedense g de yoktu bişey
    4. saavsda 5. dakaksında nerdeyse tümpathos dc yedi vidodan bakıyoruz girakonda dc yok adamlar kossuturuyor
    5.saavasda dc sonrasi kimse bir daha servera girmedi bir yazı cıktı tam oalrak cozememdimama sanirim yeni pach yüklen gibilerinden neden acaba üstüste geldi bu aksilikler ve pathosun tüm iti admaalri savasda yoktu videoyu izleyen görrü kac tane pathosdana dma vardi yaa ayıptır bunda bir is var patg,hosda herkez ko ya ticet yağdırıyor
    saavs tam bir rezillikti ko nnun bir rezilliği daha işte
    mütlu olun girakon

Eğer aklın varsa sadece şunu düşün diyorum.Bak aklın varsa diyorum iyi dinle . Serverda lag olunca Girakonda nasıl lag olmuyor bunu açıklarmısın ?? GM nin böyle bi yetkisi mi war yoksa ben şunlara lag vereyim şunlar normal kalsın diye ??? Daha sonra Girakon daha fazla olduğu için biz de savaş açılmadan kaç kere dc yedik kaldı ki savaşta bile dc yedik.

Olympia 0 Girakon 3 ( 2 warder ve keeper )
    Pathos 0 Girakon 3 ( 2 Warder ve keeper )

siz önce oynamayı öğrenin bunlar sence bi tesadüf mü warder kestirmeden şampiyon olacağız hatta buna emin ol.

Lag olmasaydı ne olurdur dersen daha çabuk alırdık savaşı

• girakondan oyuna giren arkadaşımada çıktı o yazı
    new client ile ilgili bişi sadece pathostakilere değil
    lag bizdede vardı
  • komik nedne peki once girildi server nedne peki dc den sonra girilmedi servera soylermsisin yaa yapma var işte bişetler kimsenin oyunculuguna laf atamk doğru değil heel bilmediğin birine asla
  • quote:

komik nedne peki once girildi server nedne peki dc den sonra girilmedi servera soylermsisin yaa yapma var işte bişetler kimsenin oyunculuguna laf atamk doğru değil heel bilmediğin birine asla

Ya sen nasıl emin olabiliyorsun anlamıyorum.Benim arkadaşlarıma da geldi o yazı. New patch filan yazıodu tam okumadım giremiyorlardı.Bir de sana şunu soruyorum sadece buna cevap ver.

Hani siz dc olunca servera tıklayınca bi yazı çıkıo ya hani bizde çıkmıyo ya ( Senin dediğine göre )

Nasıl anlıyor bu server benim girakonlu olduğumu da bana o hatayı vermio sana verio ?
  • Ya server savaşlarında server'a tıklıyorum chara tıklar tıklamaz dc veriyor kayıt da oldum neden olabilir?

Gırakon kazandı
  • combocular girakon da toplanmış
  • Komiksiniz illa bi yerden birşey bulup sürceksiniz önümüze.Öncelikle bunu anlaman için sadece ama sadece 1 kere Lunar savaşı olunca lvl 1 charla gir moradonda otur.Kapı açılınca herkes dc yiyor.Oyuna hemen hızlıca giriyorsun ve bi bakmışın 2 warderda gitmiş.1 kere gir ve gör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

savasda olmadiğiniz icicn bilmiyorsunuz resmen yeni servera girakona peşkeh cekildi eleme yapmadan bide finae kaldilar

1.si savasa 30 sn kala bir sürürü pathosdana dam dc yedişii
    2. savasa once giridler biz daha dğarken aamalr wander kesmeye basladilar
    3. lagdan adim atılmadi manedense g de yoktu bişey
    4. saavsda 5. dakaksında nerdeyse tümpathos dc yedi vidodan bakıyoruz girakonda dc yok adamlar kossuturuyor
    5.saavasda dc sonrasi kimse bir daha servera girmedi bir yazı cıktı tam oalrak cozememdimama sanirim yeni pach yüklen gibilerinden neden acaba üstüste geldi bu aksilikler ve pathosun tüm iti admaalri savasda yoktu videoyu izleyen görrü kac tane pathosdana dma vardi yaa ayıptır bunda bir is var patg,hosda herkez ko ya ticet yağdırıyor
    saavs tam bir rezillikti ko nnun bir rezilliği daha işte
    mütlu olun girakon

Eğer aklın varsa sadece şunu düşün diyorum.Bak aklın varsa diyorum iyi dinle . Serverda lag olunca Girakonda nasıl lag olmuyor bunu açıklarmısın ?? GM nin böyle bi yetkisi mi war yoksa ben şunlara lag vereyim şunlar normal kalsın diye ??? Daha sonra Girakon daha fazla olduğu için biz de savaş açılmadan kaç kere dc yedik kaldı ki savaşta bile dc yedik.

Olympia 0 Girakon 3 ( 2 warder ve keeper )
    Pathos 0 Girakon 3 ( 2 Warder ve keeper )

siz önce oynamayı öğrenin bunlar sence bi tesadüf mü warder kestirmeden şampiyon olacağız hatta buna emin ol.

Lag olmasaydı ne olurdur dersen daha çabuk alırdık savaşı

ARKADAŞIM DC DEN SONRA, 1 PATHOSLUYA KARŞI 50 GIRAKONLU OLDU. VE DEDİKLERİ GİBİ DC DEN SONRA SAVAŞA ALMADI. SADECE CANLI YAYIN SEYREDEBİLDİK YANİ. KESİNLİKLE BİR ADALETSİZLİK VARDI

• quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

komik nedne peki once girildi server nedne peki dc den sonra girilmedi servera soylermsisin yaa yapma var işte bişetler kimsenin oyunculuguna laf atamk doğru değil heel bilmediğin birine asla

Ya sen nasıl emin olabiliyorsun anlamıyorum.Benim arkadaşlarıma da geldi o yazı. New patch filan yazıodu tam okumadım giremiyorlardı.Bir de sana şunu soruyorum sadece buna cevap ver.

Hani siz dc olunca servera tıklayınca bi yazı çıkıo ya hani bizde çıkmıyo ya ( Senin dediğine göre )

Nasıl anlıyor bu server benim girakonlu olduğumu da bana o hatayı vermio sana verio ?

DİĞER TEZİ SAVUNMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM AMA, INTERSERVER SAVAŞINA GİRERKEN GIRAKONLU YA DA PATHOSLU OLDUĞUNU ANLIYOR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.