Şimdi Ara

Gırakon kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• helal olsun walla sonradan geldiler bütün serwerları felc ettiler
  • HeLaL Olsun GİRAKON'a..
    Dün ßizide Yendiler Ama Sağlık Olsun
    Onlar Çok'tu :)
    OlympiaLıar ß@N
  • h.o girakon
  • wayy be gırakona bak sen bunlar aresle eşleşirse nolur acaba
  • şampiyonda gırakon olur önünde kimse duramıyo
  • Sebebini açıklıyorum...

O kısa sürede 62+char kasan adam bu oyunu biliyor demektir... Oysaki olympia gibi server'larda ipini koparan adam gelmiş savaşa. Oynamayı öğrenememiş 2senede 65level yapan adamlar girince bu hale geliyor... Ayrıca dün savaş sırasında CZ'ye girdim olympia'nın tüm yıldızları CZ'de dolaşıyordu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nası oynamayı bilmeyen adamlar ya dalgamı gecıyorsun oly deki adamlar oyunu bilmiyorsa :S ayrca kactane oyunu bilmeyen adam girer olyde 70 75 dır gırakon helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

HeLaL Olsun GİRAKON'a..
    Dün ßizide Yendiler Ama Sağlık Olsun
    Onlar Çok'tu :)
    OlympiaLıar ß@N

Her seferinde aynı şeyi söyleme bence. Yanlış anlama sadece yanlışını düzeltiyorum. Savaşa eşit sayıda adam giriyor. Girakonluların fazla olması gibi bir durum yok
  • herkes 70 lvlden ve esit itemlerle baslıyo bunu bilmeyen arkadaslar var galıba.
  • grakonun 1. olma ihtimali çok yüksek
  • ARkandayım Ama kırmızı Çizgi baya geçmişti
    diğer serverlerın normaldi neden boyle acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtazaa

Nası oynamayı bilmeyen adamlar ya dalgamı gecıyorsun oly deki adamlar oyunu bilmiyorsa :S ayrca kactane oyunu bilmeyen adam girer olyde 70 75 dır gırakon helal olsun.

Oly'de 65+ adamlar alındı

Ayrıca dediklerim doğru. Oly'nin tüm yıldızları savaş sırasında CZ'deydi
  • yine kazandık girakon olarak
    her ne kadar savaş esnasında upgrade yapıyor olsamda
  • vay noob gırakon bizim serverimizide eledi he arkandayIM senin pathos adına o savaşta olman lazım da çok iyi asas oynuyosun
  • helal olsun bee girakona
  • quote:

Orjinalden alıntı: HurthFul

vay noob gırakon bizim serverimizide eledi he arkandayIM senin pathos adına o savaşta olman lazım da çok iyi asas oynuyosun

Bende öyle olmasını isterdim ama yeni serverımı da çok seviyorum Bu arada saolasın oyunculuğuma yaptığın yorum için
  • savasda olmadiğiniz icicn bilmiyorsunuz resmen yeni servera girakona peşkeh cekildi eleme yapmadan bide finae kaldilar

1.si savasa 30 sn kala bir sürürü pathosdana dam dc yedişii
    2. savasa once giridler biz daha dğarken aamalr wander kesmeye basladilar
    3. lagdan adim atılmadi manedense g de yoktu bişey
    4. saavsda 5. dakaksında nerdeyse tümpathos dc yedi vidodan bakıyoruz girakonda dc yok adamlar kossuturuyor
    5.saavasda dc sonrasi kimse bir daha servera girmedi bir yazı cıktı tam oalrak cozememdimama sanirim yeni pach yüklen gibilerinden neden acaba üstüste geldi bu aksilikler ve pathosun tüm iti admaalri savasda yoktu videoyu izleyen görrü kac tane pathosdana dma vardi yaa ayıptır bunda bir is var patg,hosda herkez ko ya ticet yağdırıyor
    saavs tam bir rezillikti ko nnun bir rezilliği daha işte
    mütlu olun girakon
  • Girakonda ne itemler warki
  • bu aaradad klavye soorunu var ksura bakman yazı köötü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.