Gırakonda 58 LvL orc asasinimi itemsiz olarak takas etmek istiyorum özellikler LvL:58 Irk:karus np:9860/00 itemsiz clan:yok BURSA içinde gırakon veya akarada 58+ itemli priest yada np'li priest ile takas etmek istiyorum ilgilenen varsa özel msj yoluyla bana ulaşabilir.... NOT:Biraz acil oLarak oyuna girince resminide koyarım
ewt arkadaslar takas çok eglencelı bır sekılde sonlanmıstır Umut kardesıme ve KjjFes arkadasımıza hayırlı olsun
quote:Orjinalden alıntı: *LogosMania* umut senın cola +mentosu pazar gunu alım olmazmı la tum parayı chara yatıcam Tamam FarketMez Gerçekten Guzel Takas Oldu Takas Da Emeği GeçeN Tum Arkadaşlara Ty
quote:Orjinalden alıntı: AK-Rep quote:Orjinalden alıntı: *LogosMania* umut senın cola +mentosu pazar gunu alım olmazmı la tum parayı chara yatıcam Tamam FarketMez Gerçekten Guzel Takas Oldu Takas Da Emeği GeçeN Tum Arkadaşlara Ty np bilq öldü bu arada
quote:Orjinalden alıntı: KjjFFeS quote:Orjinalden alıntı: AK-Rep quote:Orjinalden alıntı: *LogosMania* umut senın cola +mentosu pazar gunu alım olmazmı la tum parayı chara yatıcam Tamam FarketMez Gerçekten Guzel Takas Oldu Takas Da Emeği GeçeN Tum Arkadaşlara Ty np bilq öldü bu arada Sabrın Sonu Format Bişi OLmaz Ama Senin Sayende COCO COLA + MENTOS Kazandım Logos Mania La İddiya Girmiştik KazanDım
quote:Orjinalden alıntı: AK-Rep Sabrın Sonu Format Bişi OLmaz Ama Senin Sayende COCO COLA + MENTOS Kazandım Logos Mania La İddiya Girmiştik KazanDım