Şimdi Ara

GIRAKONDA 80 LWL OKÇUMU SATIYORUM +6 QUEST BOWLU 50TL>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Ephesus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkda dediğim gibi 80 Level okçumu satıyorum,
    Server : Girakon
    Level : 80 [%3,49]
    Nick : GrunEyesDeviL
    Luferson ve Eslanttaki 1 tane görevi bile yapılmamıştır,Tüm görevleri duruyor,
    İtemsiz,+6 Quest Bow u mevcut,80 questine ellenmedi,
    *Charın tüm bilgileri mevcuttur,daha önce premium ve cash alınmadı.
    *Char BURSADAN yada ESKİŞEHİRDEN yüzyüzede satılabilir.
    *Önce Tl sonra char bilgilerini vericem..
    *Girakon Serverinde 50 TL ye vericem..
    *Msn i özelden isteyenlere verebilirim..
    Chardan Bi kaç SS >>
    http://img85.imageshack.us/img85/1127/archervn.jpg
    http://img17.imageshack.us/img17/8916/archer1a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaJuMaRu -- 11 Ağustos 2010; 14:14:01 >

• Up.Hayırlı satışlar..Char ile ilgili soruları ben cevaplarım benim kuzenimdir kendisi...
  • Up...Satılana kadar günceldir...
  • Hayırlı satıslar
  • Hayırlı satışlar
  • Tesekürler.. Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: joe_black22

Up.Hayırlı satışlar..Char ile ilgili soruları ben cevaplarım benim kuzenimdir kendisi...

Teşekürler,
    Dediği gibi kendisi kuzenimdir.
    Char satılana kadar Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi arkadaş ısrarla Kronos'a çağırdı ben de gb alıp kronosa gittim yoksa sizin çarı alcaktım. Kısmet değilmiş. HayırLı satışlar.

uP...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Bi arkadaş ısrarla Kronos'a çağırdı ben de gb alıp kronosa gittim yoksa sizin çarı alcaktım. Kısmet değilmiş. HayırLı satışlar.

uP...

Kısmet değilmiş teşekkürler...
  • erdem satıcam ben charı sanırım ya 5gb zarar ettim bugun baya sey yandı sinir oldum oynayacak hevesim kalmadı +6ya hb gecircem diye 4 kez deneme yaptım chitin 7 cıktı relog attım tekrar denedim paper 8 cıktı relog attım maul 9 ccıktı relog attım bow 9 cıktı relog attım hepsini yaktım hbyi bastım yandı..Sonra 2 gbye gem aldım bombos..suan sadece walkry armor var satıcam ama 2 gbye ne yapabilirim bilmiyorum acaip şevkim kırıldı ya:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

erdem satıcam ben charı sanırım ya 5gb zarar ettim bugun baya sey yandı sinir oldum oynayacak hevesim kalmadı +6ya hb gecircem diye 4 kez deneme yaptım chitin 7 cıktı relog attım tekrar denedim paper 8 cıktı relog attım maul 9 ccıktı relog attım bow 9 cıktı relog attım hepsini yaktım hbyi bastım yandı..Sonra 2 gbye gem aldım bombos..suan sadece walkry armor var satıcam ama 2 gbye ne yapabilirim bilmiyorum acaip şevkim kırıldı ya:s

Hadi yaa geçmiş olsun. anvil işine girmeseydin keşke en iyi para ticarette tüh ya walkryleri sat ucuzdan item çek onları en az 25m pahalıya koy ama illede satıcam dersen sen bilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joe_black22 -- 14 Temmuz 2010; 2:29:02 >

• yanlız bişi sorcam 2. resimde char orc ama arka plan human El Morad Castle o nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrfelae

yanlız bişi sorcam 2. resimde char orc ama arka plan human El Morad Castle o nasıl oluyor

Evet şimdi farkettim bug olmuş arka plan heralde.. söliyimde resmi düzeltsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joe_black22 -- 14 Temmuz 2010; 10:48:53 >
  • Up..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrfelae

yanlız bişi sorcam 2. resimde char orc ama arka plan human El Morad Castle o nasıl oluyor

Bende anlamadım heralde bugdan olmus.
  • Upp...
  • Tesekürler Up
  • Up
  • Okuyan Uplarsa Sevinirim Tesekürler.
  • Up. GünceL...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.