Şimdi Ara

gırakonda acil satılık 76 lvl warrior item olarak sadece +7 shell setivar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Ephesus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +7 shell set ve 76 lvl warrior satıyorum acil olarak eğer alıcılar varsa buraya yazsın yada özel msj atsınlar msn leri ekler konuşuruz ben de msn adresimi koyayım emre_3673_06@hotmail.com char ankara içi satılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabani -- 4 Mayıs 2008; 20:22:57 >

• bu arada char ankara içi yüzyüze satılıcaktır
  • bakanlar uplarlarsa sevinirim
  • beyler acil satılık bu şekilde 500 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: zabani

+7 shell set ve 76 lvl warrior satıyorum acil olarak eğer alıcılar varsa buraya yazsın yada özel msj atsınlar msn leri ekler konuşuruz

NO SS NO GÜVEN
  • upp arkadşlar msn adresi bırakan yada özel msj atanlarla msn de konuşuruz satışı yüzyüze yapacağımdan bu no ss no güven diyen arkadaşı takmıyorum
  • uppidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uplayalım güzelleşelim
  • kac para istion we hangi sehir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim41

kac para istion we hangi sehir?

500 ytl istiyorum ankara
  • upppppp
  • upppppppp
  • up
  • uppppppppppppppp
  • upppppp
  • 500ytl biraz fazla deilmi zaten 76lvl a oynarsan 3 ayda kasarsın platin pre ile.3*50=150ytl eder buna birazda ıvır zıvır ekle işte en fazla 250 ytl'ye mâl olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

500ytl biraz fazla deilmi zaten 76lvl a oynarsan 3 ayda kasarsın platin pre ile.3*50=150ytl eder buna birazda ıvır zıvır ekle işte en fazla 250 ytl'ye mâl olur..

3 ayda baya baya zor kasılırda 5 ayda kasılır 50 * 5 desen = 250 ee bunun gözleri yorması var emeği var 200 de o desen 450 'e bu char satılması normaldir ki yeni bir server bazı ahmak lar 400 cperda olimpiada 76 lvl char satıyo bırakta ark. bu serverda 500 satsın ki en kötü bu char 450 satılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

500ytl biraz fazla deilmi zaten 76lvl a oynarsan 3 ayda kasarsın platin pre ile.3*50=150ytl eder buna birazda ıvır zıvır ekle işte en fazla 250 ytl'ye mâl olur..

3 ayda baya baya zor kasılırda 5 ayda kasılır 50 * 5 desen = 250 ee bunun gözleri yorması var emeği var 200 de o desen 450 'e bu char satılması normaldir ki yeni bir server bazı ahmak lar 400 cperda olimpiada 76 lvl char satıyo bırakta ark. bu serverda 500 satsın ki en kötü bu char 450 satılır

EYW saolasın bizde onca emek dökdük sever da grakon yeni bi sever sayılır verdiğim fiyat normal dir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.