Şimdi Ara

Girebilen varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitede açıldığı yazıyor ama oyuna girilmiyor.Giren varmı ?

• ilk olarak açıldı diye bir bilgi veren birşey yok (update) ikincisi hayır giremiyoruz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemperor...

ilk olarak açıldı diye bir bilgi veren birşey yok (update) ikincisi hayır giremiyoruz :(
    Koskoca close beta open yazıyor yahu görmedinmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Koskoca close beta open yazıyor yahu görmedinmi.

Alıntıları Göster
    olmadı 9 agustos diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetars -- 8 Ağustos 2011; 19:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetars

olmadı 9 agustos diyor

Alıntıları Göster
    Geçen oyunda beta charlarımızla devam etmiştik.Ayrıca nasıl girdin bende hala hata veriyor.
  • quote:

Geçen oyunda beta charlarımızla devam etmiştik.Ayrıca nasıl girdin bende hala hata veriyor.

Alıntıları Göster
    bende face de savaş veriyorum senin dediğin cbt 9 için :( ama tık yok yok efendim brezilyada daha ayın 9 u olmamış bizde oldumu ki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemperor... -- 8 Ağustos 2011; 19:07:41 >
  • quote:

bende face de savaş veriyorum senin dediğin cbt 9 için :( ama tık yok yok efendim brezilyada daha ayın 9 u olmamış bizde oldumu ki :D

bir şeyi atlıyorsun bizim orda veya brezilyada 9 ağustos olması gerekmiyor oyunun yani joymaxın standart bir saati var mesela çine göre eğer çinde saat 00.00 9 ağuştos ise sende girebilirsin demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kopmayan proxy önerisi varmı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bir şeyi atlıyorsun bizim orda veya brezilyada 9 ağustos olması gerekmiyor oyunun yani joymaxın standart bir saati var mesela çine göre eğer çinde saat 00.00 9 ağuştos ise sende girebilirsin demek

Alıntıları Göster
    aynısını 40 dk önce facebook ta dmo offical da yorum yaptım adamın teki dedi brezilya diye :)

• quote:

aynısını 40 dk önce facebook ta dmo offical da yorum yaptım adamın teki dedi brezilya diye :)

Alıntıları Göster
    O zaman 12 saat daha var demekki.
  • quote:

O zaman 12 saat daha var demekki.

Alıntıları Göster
    Bence farklı bir sebebi var

Girebilen varmı ?

• quote:

Girebilen varmı ?

Alıntıları Göster
    sabeh bakacaz artık :/
  • quote:

Girebilen varmı ?

Alıntıları Göster
    sonunda bunu bi kaç yorum once demiştim joymax saati su anda 9 ağustos yani açıldı belki yoğunluktandır.

• quote:

sonunda bunu bi kaç yorum once demiştim joymax saati su anda 9 ağustos yani açıldı belki yoğunluktandır.

Alıntıları Göster
    Yoğunluktan olduğunu sanmıyorum.Öyle olsa yine oyuna girer ama bağlanması yavaş olur lag olur vs. Bu hiç girmiyor 9 ağustos falan diyor hala.
  • quote:

Yoğunluktan olduğunu sanmıyorum.Öyle olsa yine oyuna girer ama bağlanması yavaş olur lag olur vs. Bu hiç girmiyor 9 ağustos falan diyor hala.

Alıntıları Göster
    neyse gerekirse 1 hafta bekleriz 2 yıl bekledik benim merak ettiğim şey şu ben açtım mesela 6 mega yaptım hediye filan da veriyror ama Open beta olunca sıfırlanacaksa ne anlamı var cabalarımın o yuzden soruyorum OBT ye gecince carlar sıfırlanacakmı bir duyum ne bileyim bir bilgi var mı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oyun açılmadı şuan ama kardeşim şansa login sayfasına girdi bilmiyorum nasıl ama tıklayıp girdi login fln vardı
    tahminim saat 22 gibi açılması yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Oyun açılmadı şuan ama kardeşim şansa login sayfasına girdi bilmiyorum nasıl ama tıklayıp girdi login fln vardı
    tahminim saat 22 gibi açılması yönünde

Alıntıları Göster
    aynısı bana da oldu oyundan atıyor girdim çar açma yerine sonra pırt
  • quote:

neyse gerekirse 1 hafta bekleriz 2 yıl bekledik benim merak ettiğim şey şu ben açtım mesela 6 mega yaptım hediye filan da veriyror ama Open beta olunca sıfırlanacaksa ne anlamı var cabalarımın o yuzden soruyorum OBT ye gecince carlar sıfırlanacakmı bir duyum ne bileyim bir bilgi var mı ?

Yeni cikan oyunlarda sifirlanir cunku yeni oyunlarda cok acik olur ama bu oyun 2 yillik bir oyun direk kore surumunden convert ediliyor acik oldugunu hic sanmiyorum bence sifirlanmyacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Yeni cikan oyunlarda sifirlanir cunku yeni oyunlarda cok acik olur ama bu oyun 2 yillik bir oyun direk kore surumunden convert ediliyor acik oldugunu hic sanmiyorum bence sifirlanmyacak.

Oo hoşgeldin Yılmaz'cım Kore den birilerini görmek güzel.

• Hosbulduk Caner.

Serverlar acildiginda duyuracagiz diye aciklama yaptilar simdi Facebook sayfasindan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Oo hoşgeldin Yılmaz'cım Kore den birilerini görmek güzel.

Alıntıları Göster
    Beyler oyun açılınca serverı burdan mı belirlicez ayrı konuyla anket falan açar mıyız?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.