Şimdi Ara

gırer gırmez dc sorunu ıcn %100 cozum denenmıstır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU OLAY SADECE RAM'İ 192MB OLANLARDA GERÇEKLEŞİR!
  • Süper anlatım
  • saol dostum
  • ayarları 2 katına çıkardım ve charı da arenada bıraktım..yine dc olmaktayım..başka bir çözümü olan burada paylaşabilirmi..?
  • Peki Knight'ın C'ye yada D'ye YukLu oLması bişey degiştiriyomu hani orda c'yi araylıyoruz yha ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WariorTheLastt

ayarları 2 katına çıkardım ve charı da arenada bıraktım..yine dc olmaktayım..başka bir çözümü olan burada paylaşabilirmi..?

arkadasım yanı ne bılım o zaman sen bı pc yı yenıle falan yada yanı ben baska bi cozum yolu bılmıorum uzgunum

bu arada Peki Knight'ın C'ye yada D'ye YukLu oLması bişey degiştiriyomu hani orda c'yi araylıyoruz yha

dıen arkadas baq sımdı mısal oun c de yukluyse c bolumunu d de yukluyse d bolumunu deıstır ama bana gore 2 sınıde deıstır daha rahat olur yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana..

3. su BU OLAY SADECE RAM'İ 192MB OLANLARDA GERÇEKLEŞİR! dıen arkadasa sole bısı dıım benım ram 512 bende onceden olmuodu ama soradan olmaa basladı ve bende bu cozumu buldum yanı bu olaın 192mb ıle ılgısı yok tabı vardır belkı ama ne bılım benım ram 512 yanı benım bulabıldıgım en ıyı cozumler bunlar zaten ben bu olayı herkes yapsın demıorum sadece dc yıen arkadasların sorununu cozmek ıcn yazdım senı ılgılendırmıosa bişi yazmana gerek yoktu

hem bu olay sadece dc sorunu ıle ılgılı deıl bazı arkadaslar da oun acıkken msn yada herhangı bı net sayfası acıldıgında goruntuhatası gelır ve oundan cıkman ıstenır ve pc ye res atman gerekır bu sanal bellekten dolayı bu yolla o hatadan da kurtulablır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PakCaf -- 21 Ağustos 2007; 0:09:33 >

• up up up up
  • Teşekkürler işime yarıycak
  • bendede vardı hemde bu sorun çok başımı ağrıtmışdı pre yok e1 giriyom dc ram 256 mb dı 1048ram aldım takdım 256 da vardı 1.2 cıkdı ram şimdi böle bi sorun yok
  • eyw...zaten benim öyleydi
  • Saol Yaptım bakalım Dc olcam mı ..
  • up up up
  • up up up up up up up

• saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel_buff

quote:

Orjinalden alıntı: WariorTheLastt

ayarları 2 katına çıkardım ve charı da arenada bıraktım..yine dc olmaktayım..başka bir çözümü olan burada paylaşabilirmi..?

arkadasım yanı ne bılım o zaman sen bı pc yı yenıle falan yada yanı ben baska bi cozum yolu bılmıorum uzgunum

bu arada Peki Knight'ın C'ye yada D'ye YukLu oLması bişey degiştiriyomu hani orda c'yi araylıyoruz yha

dıen arkadas baq sımdı mısal oun c de yukluyse c bolumunu d de yukluyse d bolumunu deıstır ama bana gore 2 sınıde deıstır daha rahat olur yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana..

3. su BU OLAY SADECE RAM'İ 192MB OLANLARDA GERÇEKLEŞİR! dıen arkadasa sole bısı dıım benım ram 512 bende onceden olmuodu ama soradan olmaa basladı ve bende bu cozumu buldum yanı bu olaın 192mb ıle ılgısı yok tabı vardır belkı ama ne bılım benım ram 512 yanı benım bulabıldıgım en ıyı cozumler bunlar zaten ben bu olayı herkes yapsın demıorum sadece dc yıen arkadasların sorununu cozmek ıcn yazdım senı ılgılendırmıosa bişi yazmana gerek yoktu

hem bu olay sadece dc sorunu ıle ılgılı deıl bazı arkadaslar da oun acıkken msn yada herhangı bı net sayfası acıldıgında goruntuhatası gelır ve oundan cıkman ıstenır ve pc ye res atman gerekır bu sanal bellekten dolayı bu yolla o hatadan da kurtulablır

saoL kardeşimmm eline saqLık...

• up up up up up
  • up uup up up up
  • mod arkadaslar bu topıgı sabıtlersenız yararlı olacaına emınım bı cok kısı hala bu konu hakkında topıc acıp duruo kucuk bı sorun gıbı gelıo ama bazen ınsanı cıleden cıkarabılıo dusunsenıze oglen saatınde ouna gırıosunuz hemde server 1 e ve bı baqıosunz gırer gırmez dc ıste bu yontem cok ıyı ıse yarıo dc ettırmıo
  • saol arkadas güzel calısma tskler
  • kankam sana özel mesaj attım ama bi de burda soruum istedim belki bilen vardır benim knight D sürücüne yüklü senin dediklerinde son aşamaya geldim D ye tıkladığımda değerlerde bişi yazmıo ne yazıım

O IN 2 KATI YİNE 0
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.