Şimdi Ara

gırer gırmez dc sorunu ıcn %100 cozum denenmıstır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: de_chiffre_cuty

kankam sana özel mesaj attım ama bi de burda soruum istedim belki bilen vardır benim knight D sürücüne yüklü senin dediklerinde son aşamaya geldim D ye tıkladığımda değerlerde bişi yazmıo ne yazıım

O IN 2 KATI YİNE 0

^_^ matematık super kardes valla o zaman baktın d de deger yok sende c yı yukselt yanı

• ama bnm c sorunlu yine de olur mu
  • sağol güzel çalişma

EMEĞE SAYGI
  • quote:

Orjinalden alıntı: de_chiffre_cuty

ama bnm c sorunlu yine de olur mu

bılmıorum yanı bende ole bı sorun olmadıı ıcın bısı dıemıcem
  • Bende Dc oluyorum Acaba Bu ayarları Kaç Yapmalıyım?

gırer gırmez dc sorunu ıcn %100 cozum denenmıstır
  • usttekı 500 alttakı 1200 falan olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel_buff

usttekı 500 alttakı 1200 falan olsun

Tmm Sagolasın
  • Saolasın
  • güzel çalışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEXONİA_

güzel çalışma

+1905 SaOl KArdeŞim
  • up up up forumda gormeyen kalmasın ^_^
  • Saolasın kardes
  • Orjinalden alıntı: angel_buff

arkadaslar genellıkle herkes ouna gırer gırmez gelen dc den sıkayet eder bu olayın tek acıklaması sızn pc nız moradon emc ve lufer townda bıraqtıınızda eger gırdıgınız serverda yogunluk cok fazlaysa bundan dolayı pc nız sızı dc eder oundan bu bana sureklı oluodu bende tabı herkes gıbı delı oluodum sımdı gelelım cozumlere

sımdı nerdeyse butun forumlara baktım oralarda yok regedıt falan bır suru seylerle uurastırıolar bunun cok kolay bır cozumu var arkadaslar bunları kendım buldum daha oncede yanınlamıstım ama acılan baska topıclere yazdıım ıcn pek fazla faydalı olmamıstır cozumler 2 tane bunlar ;

1-) sımdı charınızı oundan cıkmadan asla moradon town emc town yada lufer townda bırakmayın charı ya arenaya yada laıba vsvsvs koun ve hem ouna gırıslerde daha rahat edersınz bu zor olandı...

2-) sımdı bu sorun pc nızden kaynaklanıor demıstım bu olayı cozmek cok basıt sızın pc nızde sanal bellek denılen bır olay var onu yukselttıınızde artık dc yemeyeceksınz tabı server atmadıgı surece ^_^

sımdı pc den pek anlamayan arkadaslara anlatıım nasıl deıstıreceksınz

Denetim Masası'ndan Sistem'i açın.
    Gelişmiş sekmesinde, Performans'ın altında Ayarlar'ı tıklatın.
    Gelişmiş sekmesinde, Sanal bellek'in altında Değiştir'i tıklatın.
    Sürücü [Birim Etiketi] altında, değiştirmek istediğiniz disk belleği dosyasını içeren sürücüyü tıklatın.
    Seçili sürücü için disk belleği dosyası boyutu altından, Özel boyut'u tıklatıp, Başlangıç Boyutu (MB) veya En Büyük Boyut (MB) kutusuna yeni disk belleği dosyası boyutunun megabayt cinsinden değerini girip Ayarla'yı tıklatın.

arkadaslar kesınlıkle alıntı deıldır tamamen kendım yazdım kendım buldum tesekkurlerınızı beklıorum sanırm bu olayı cogunuz bılıodur ama ben yıne bı topıc acıp bılmeyen arkadasların gormesını ıstedım umarım ust konu olur cunku gercekten bu buyuk bı sorun ve cozum %100

öNcelikle teşkrrler güzel paylaşım fakat ben bi yerde takıldım
    Seçili sürücü için disk belleği dosyası boyutu altından, Özel boyut'u tıklatıp, Başlangıç Boyutu (MB) veya En Büyük Boyut (MB) kutusuna yeni disk belleği dosyası boyutunun megabayt cinsinden değerini girip Ayarla'yı tıklatın.

burası:D.O özel yere ne yapcıaz bi sayımı giricez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_jackal_x -- 23 Ağustos 2007; 16:57:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sonic___

Bende Dc oluyorum Acaba Bu ayarları Kaç Yapmalıyım?

benimkiside
    288-576
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel_buff

quote:

Orjinalden alıntı: major24

Özel boyut'u tıklatıp, Başlangıç Boyutu (MB) veya En Büyük Boyut (MB) kutusuna yeni disk belleği dosyası boyutunun megabayt cinsinden değerini girip Ayarla'yı tıklatın

böyle demişsin ben oralara ne yazıcam ?
    burda bunlar yazıyordu.
    bende dc vermiyor ama bi sorayım fazla bilgi göz çıkartmaz

arkadasım senın sanal bellek zaten yuksek benım dedıgım mesela bazı arkadasların 500-600 falan oluo onu 2 katına cıkarın zaten genelde 4000 falan en yuksek oluo sen ıstersen yukseltme o altta yazan 2 taneyı sılıosun ve yerıne ıstedıgın mıktarı yazıyosun ama senın ıcn gerek yok senın bu sanal bellekten atmaz oyundan ama ılla yukseltcem dıosan kendın bılırsın

bu arda oun ne ya töbe töbe dıen arkadas ben senın yazdıgın herhangı bı topıcte yanlısını yakalamıım o zaman bende sana yapıstıracam kardesım sen cokmu duzgun kullanıosun zaten o kadar yazının arasında hersey yanlıs sen sadece oun yazısına mı takıldın

arkadaslar en guzel ayar olarak su resımdekı ayarı yaparsanız sızn ıcn ıyı olur rahat olur

• to down go go go upupup
  • kanka ya bnm pc 2. ve 3. serverlarda maradondan lufere geçerken veya luferden maradona geçerken oyundan atıo senin bulduğun bu yöntem buna da çözüm mü yani bu olayı da azaltır mı
  • Benim İçin Gerenk Varmı?
  • Benimki 2046-4092 sizce değiştiremiyim mi ayarları bana göre yeterli gibi duruyor
  • HEPSİNİ YAPTIN YİNE AYNI
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.