Şimdi Ara

Giresun-Mu ONLİNEE! Server Version:1.04H,Server Exp:500x Server Drop%80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server Exp:500x
    Server Drop:%80
    Reset LeveL:400
    Reset Başı Gelen pts:500 yapılmıştır
    Shop:jevel bless ve chaos satılmaktadir,1.lvl wings satılmaktadir,setler good
    BB:ON
    Site:http://giresun-mu.no-ip.biz/
    Serverda Admin ve Gm ler tarafından Her akşam event yapılcaktır Ve kazananlara soul,Box of kundun gibi itemler verilcektir.
    Serverdaki Eksiklikler Ve Yapılması istenilenler için most-dark_evil@hotmail.com msn adresi ile iletişime Geçin.
    Server 7\24 online olucaktir bir tek salı,cuma geceleri Serverimiz Gece saat 3:00 da kapanıp sabah 6:00 da açılcaktir.(Pc nin dinlenmesi Açısından) Serverda Diger zamanlarda kesinti olabilir çünkü elektirik gidebilir ttnette sorun olabilir bunun gibi sorunlar içinde şimdiden özür diliyorum
    Serverin Patchini ve Clientini Upload ettikten sonra Serveri Online Olucaktir!
    Herkese Başarılar....
    Patch Ve Client İndirmeden Girmek İçin sizde bulunan 1.04H Dosyanın İçindeki main.ini e 88.247.12.154
    İp adresini yazarsanız Main den girebilirsiniz

Pc Özellikleri:İşlemci AMD athlon 2 gb RAM kingston 1 gb daha eklencek ilerki zamanlarda.
    Pc yi tek bir kişi kullanmaktadir.
    İnternet hızım:2048mbit

Bi ara Giresun-Mu yu açip 1 ay sonra kapamıştım bu tüm playerlar için kötü oldu biliorum herkesin kastigi emekleri gitmişti.Bn server kapamak istemezdim aslında ama bi sabah kalktıgımda pc kapanmıştı ve açmaya çalıstıgımdada açılmamıstı mecburen c yi ve d yi formatlamak zorunda kaldım .bnde o zmnlar yedeklerini almayi bilmedigim için herkesin acc leri silindi bu durumdan dolayi hepinizden özür diliyorum(gereksiz mesaj azmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By-most -- 9 Mart 2008; 11:01:26 >

• Hayırlı Olsun+Uzun Ümürlü Bol Playerli Olur İns. Ama Server Suan KAPALI
  • Hayırlı Olsun !
  • Saolun Server kapalı çünkü Dosyaları upload ediyorum Upload bitti zaman siteye patch ve client koyucam o zmn online yapıcam
  • Umarım geçmişteki hatalarından ders çıkarmışsındır.

Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: monarch_ts

Hayırlı Olsun ! Oyun Offline ++++++ pacht indirirken % 95 de hata verio !
  • Oyun offline Yeni patch le yeni client upload ediyorum ettikten sonra online yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • patch Yüklendigi Zaman Bildir Bize ! Hemserum :D:D
  • Most Kardeş. Serverin HayirLi OLSUN.

O ESKİ Giresun Muda 1.Bendim 200 Filan[MG] Resdi. Serverda Aşiri Lagdan DoLAYİ Sinirden Adami Delete Yaptim.
    Umarim LAG Yoktur.
    Online Olmasini Bekliorum.
  • tmm İstersen bn sana baglanma ip sini verim Hic Patch Fln indirmene gerek yok sendeki 1.04H dosyasının içindeki main.ini ye şunu yaz 88.247.12.154 yazdıgın zaman bn server on yaptıgımda Servera baglanır
  • Serverda lagg olmaması lazım 2 gb RAM var vede 3-4 gun sonra 1 gb RAM daha alıcam..
  • By-most

Tahminen Server Saat Kac Gibi Online Olur ! ( Gec Olmasın da :D )
  • Server En geç saat 12:30 -13:00 gibi online olur Dedigim gibi Patch veya Client indirmedende bagnalabilirsiniz sizde bulunan dosyanın içindeki main.ini dosyasına 88.247.12.154 yazip mainden oyuna girebilrsiniz sizin için daha kolay olur
  • Most giresun-mu.no-ip.biz İp Nurara Olarak Kullaniom Simdilik Sorun Cıkarsa İp (88.247.12.154 ) Bunu Denerim

Yardımların İcin Tskler Simdiden !
  • Hayirli Olsun
  • Saol kekeo
  • Most Patch Edsen Yeter :D

Saat 12 e Doru Açilsa ii OLur Erken Erken
  • saat 12:30 da online olcak online olduktan sonra mu kurulu olan pc ye dokunulmicak ve bölelikle lagg cıkmicak
  • oke.Herkes Ayni Anda Başlasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: By-most

Reset Başı Gelen pts:777

Kardes Fazla Deil Mi Bu 777 :S Biraz Azaltsan Mesela 400 - 500 gibi dahada az olabilir !
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.