Şimdi Ara

Giresun-Mu ONLİNEE! Server Version:1.04H,Server Exp:500x Server Drop%80 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyanoqLu -- 2 Mart 2008; 11:31:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LveL

555 En İİ si :D

• site kapalı
  • 555 mi yapim?
  • 12.30 da online
  • upload bitmesini bekliyorum işte bittiginde hemen on yapıcam şimdi de online yaparım ama lagg cıkar cunku hem mu acık olup hem upload yaparsa lagg olur en gec 13:00 da biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: By-most

555 mi yapim?

Mümkünse Eewet Most !
  • tmm o zmn Res başı pts 555 yapim
  • Thx.
  • quote:

Orjinalden alıntı: monarch_ts

quote:

Orjinalden alıntı: By-most

Reset Başı Gelen pts:777

Kardes Fazla Deil Mi Bu 777 :S Biraz Azaltsan Mesela 400 - 500 gibi dahada az olabilir !

+1

acaip fazla yapmissin birader.. bana kalirsa biraz düşür derim mesela res 400 de atılıorsa 400 point gelsin derim.. gene sen bilirsin bu serverin patronu sensin .. ben sadece fikrimi söyledim o kadar. !
  • Fikrin güzel ama senin serverda exp fazla bnm serverda exp düsük o yüzden res atinca biraz olsn kasmaya kolaylık olmasi için böle yaptım Fikrin için saol
  • hayırlı olsun
  • Saol anqelus kardeş.
  • Most saat 12.30 oldu

ne zaman acilcakti
    13.00?
  • hayırlı olsun arkadaşım
  • PATEVRA saol LveL Upload bitmesini bekliyorum şimdi serveri açsam upload ederken lagg olur
  • o ZAMAN DH SAATİNE GORE TAM 13.00 DA AÇİLSİN DA BERABER BAŞLAYALİM
    OLUR MU?
  • Client upload etmeye gerek yok aslında genelde herkeste Client vardir Patchde indirilse yeter . Hatta bazı arkadaslarimiz main.ini ye ip adresimizi yazarsa yine baglanabilirler o yüzden şimdilik sadece patch koyuyorum ve 10 -15 dk sonra serveri açıyorum
  • HAYIRLISI OLSUN NEDiYEYiM..!
  • Serveri ONLİNE yaptım ama shoplarin 1 inde sorun olabilir o sorunu bana bildiriseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.