< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Giresun Tıp (2. sayfa)
-
-
ben asla küçümsemedim dişi. asla. bane ki hem. sadece görünen köyün tasfirini yapınca okuyan bir öğrenci aşırı alınganlık yaptı. hepsi o.
-
Düşündüm hocam veterinerlik yazacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba yurt sıkıntısı var mı acaba ? kendim eve çıkmak istesem 1+1 ne kadara çıkarım, yani şehir çok pahalı mı, konaklama sorunu var mı ? mülteci, arap sayısı çok fazla mı ? son olarak okulun kendi binası yok başka yere gidiyor öğrenciler diyorlardı hala öyle mi ? cevaplar için teşekkür ederim
-
dönerseniz güzel olur.
-
sağ olun.
-
Hocam yurt sıkıntısı yok genelde herkese KYK çıkıyor diye biliyorum.Gecen sene bir arkadaş 1+1 e 7k kira veriyordu şu an kaç k bilmiyorum da pahalı şehir değil.Ben mülteci ve arap birkaç kez gördüm az sayıda var diye biliyorum.Hocam söyle 1.sınıftaki öğrenciler teorik dersleri İİBF binasindaki amfide görüyor lab dersleri ise kendi binasında oluyor 2 ve 3 ler ise şu anlık teorik ve lab dersleri asıl binada oluyo bu sene ne olur bilemem ama aynı kalır galiba geç cevap verdiğim için kusura bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atthemoment -- 29 Temmuz 2024; 18:48:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim. sağ olun dönüş için
-
teşekkür ederim. sağ olun dönüş için. bu arada okul ne kadar zorluyor kalma oranı çok oluyor mu ? bir de eksiklik olarak neler var size göre okulda
-
Yok hocam o kadar zorlamıyolar çalışırsanız geçersiniz dönem 1 de 150 kişiden 30 a yakın kişi büte kaldı 20 ye yakın kişi de sınıfta kaldı.Eksiklik olarak da kadavrayı söyleyebilirim gerçi o da pek sıkıntı yaratır mı bilmiyorum gazide atatürk üniversitesinde de yok anatomide lab derslerinde çalışmak için maketler de yetiyor.Bir de sosyal alanlar yetersiz onu da söyleyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kadavradan anatomi çalışmak bana göre maketten çok daha zor bir olay. formal direk solunum sistemini tahriş ediyor benim. ha gerçeğinden görmek daha kalıcı olabilir ama formal havuzundan çıkan kadavra hiç iç açıcı olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X