Şimdi Ara

Giresun Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar giresun tıp fakültesinde okuyorum burayı yazmayı düşünenlerin sorusunu bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışacağım sorularınızı yazabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atthemoment -- 25 Temmuz 2024; 21:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorudan ziyade aslında siz aklınıza gelen genel okul durumunu paylaşabilirsiniz.

mesela millet adına sormuş olayım;

mavi diploma dedikleri akreditasyon varmı.

geçme notu okuldan okula değişirmiş. sizde geçme notu ve şekli diğerleri ile aynımı.

sınav şekilleri komiteler aynımı.

okulunuz batıdaki başka bir okulun ekolümü. esinlenme olayı varmı. mesela tokat gaziden esinlenmiş yada ilk kurulunca eğitimi oradan almış.ve bölgenin en saçma kazık eğitimi tokatta veriliyor(kesin bilgi) sizde durum nasıl.

mesela kocaelinde 64 ile bir öğrenciyi bırakmışlar. sizde bu acımasızlık varmı.,

kredi yurtlar yeterlimi. ve yeterli kalitede mi.

diresunu sormuyoruz. rize ve giresun karadenizin en yaşanılması zor iki şehri. ben şahsen şebinkarahisarı daha çok severim giresuna nazaran. yapısı cins ve gıcık.siz alıştınız mı şehre.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Akredite değil hocam ama hocalarımız akredite için uğraştıklarını söylediler

Geçme notu çoğu tıp fakültesi gibi genel geçme notu 60 final geçme notu 50 finalsiz geçme yok ama finalde zorlamıyorlar çalışırsanız ve komitelerde salıp da final geçme notunuz çok yüksek değilse sınıfı geçersiniz 1.sınıf final ortalaması 69 2.sınıf final ortalaması 65 civarıydı sanırım.Dönem 1 de 150 kişiden 30 a yakın kişi büte kaldı 20 ye yakın kişi de sınıfta kaldı dönem 2 ile ilgili bilgim yok.

Sınavlar komite şeklindedir çoğu tıp fakültesiyle aynıdır.

Giresun da ilk kurulunca eğitimi Sivas'ta aldı ama nereden esinlendikleriyle ilgili bilgim yok.Sınav zorlukları ve çıkmış oranları komiteden komiteye değişiyor.Mesela bence bu sene en zor komite 2.komiteydi.1.komite gayet kolaydı.Hocalardan gayet memnunum istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz ders sonunda sorularınıza cevap verirler hocalarımızın öğrenci yanlısı olduğunu rahatça söyleyebilirim.

Şu ana kadar sınırda kalan duymadım net bilgim yok.

Yurtlar Anadolu'daki klasik KYK yurtları gibi tabi ki övemem.Ama yeterli olduğunu düşünüyorum yedeğe kalan duymadım dahaca

Şehir tipik Karadeniz şehri hocam ben de Karadenizli olduğum için rahatça alıştım insanları olarak ordudan fln pek farklı olduğunu düşünmüyorum şehir biraz küçük ve sosyal yönden yetersiz

Ama 25-30k arasında yazılacak tıplar arasında mantıklı seçim olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atthemoment -- 25 Temmuz 2024; 21:55:57 >

• atthemoment A kullanıcısına yanıt
    Karadeniz turu yaptım 2 yıl evvel. Giresun sempatik bir şehir. Dikkatimi çeken yerde hiç izmarit yoktu sürekli yağmur yağdığı için acaba alıp götürüyor mu? G-City avmnin ordaki camide psikiyatrik bir hasta vardı yıllardır oradaymış hala orada mı hocam? Selam söyle görürsen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzmarit detayını fark etmeniz güzel olmuş hocam ben hiç dikkat etmemiştim evet yağmur çok yağar dediğiniz ihtimal olabilir ben de tam bilmiyorum.Oradaki camiye gitmeme rağmen o hastayı görmedim ama görürsem söylerim

Hocam binasi direkt liseye yapilmis diyorlar giresuna puanim yetiyor ama liseden cakma bi bina olsugunu duyunca biraz sogudum acikcasi, yeni bir binaya gecme gibi bir durum var mi mesela bu sene 1. Sinifa baslasam 3. Sinifta tamamlansa direkt orada miyiz

• Önceki konuları araştırırken size yanıt verdim o sırada siz soru sormuşsunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atthemoment -- 25 Temmuz 2024; 22:25:50 >
  • Oo böyle olmazki hiç hoş bir cevap değil takılsın kendine sana zararı olmadığı sürece bir insana böyle yaklasman hoş değil

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Hocam anket açtım herkese yardımcı oluyorsunuz sizin yorumunuz nedir bakabilir misiniz?

Sag olun hocam mesela teorik derslerde amfiye gidildigini bilmiyordum tercihlerde yer veririm buyuk ihtimal

• Oyumu zaten kullanmıştım yozgattan yana.

• Bizde öyleydi bu sene değişebilir sanmıyorum da ama yine de siz okulu arayın bence rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atthemoment -- 25 Temmuz 2024; 22:58:4 >
  • Up

• çok tessüf ederim. yazdığım mesajda sizi inciten bir yer mi oldu ki. siz birde tıp yazıp insanlara fayda mı sağlıyacaksınız. bir daha düşünün bence. daha sizden yaşça büyük birinin mesajına tahammül edemezken binlerce hastaya katlanmak zordur. ayrıca yukarda sorduğum ve mantığına yatmayan 1 soru mu var. sorulması gerekenleri sordum.

giresun karadenizde yerleşim olarak en antipatik şehirdir. kötü demiyorum ama zor ve eğimli yapısı var. bi ordu samsun gibi değil.

açıklayıcı mesajınız için teşekkürler.

bu sene kaçtan kapatır giresun tahmini olan varmıdır.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Bence hemen hemen aynı sıralamada kapatır

• Birkaç saate tahmini banalanacaksin son olarak yazmak istediklerini yaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.