Şimdi Ara

giriş paketi + 1 belgesel paket 12 ay taahhüt 18.90 TL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelik ile merhaba çok kararsız kaldığını bildirerek sorunumu aşağıda dile getiriyorum ve yardımcı olup cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum.

Sorun su; evde normal merkezi sistem kullanıyoruz. Kanal açısından çok bir şey yok açıkçası. 3,5 bildiğimiz şeyler. Digiturk e şöyle bir baktım site üzerinden. Fakat kararsız kaldım malum öğrenciyiz de. Şimdi diyeceğim odur ki tv de çoğuluk ile belgesel , film , ve birçok kanal olması istediğimiz en büyük özellik buna uygun super fırsat paketi göze çarptı fakat o da Türksat üzerinden yayın alan üyelere diyor. Açıkçası Türksat girdimi işin içine uğraş dur. Ben istiyorum ki Digiturk un kendisi yayını üzeri den olsun bütün herşey.
    Bana en fazla 25 tl.ye kadar tavsiye edeceğiniz paket hangisi olur? Bu super fırsat paketindeki gibi çoğu kanal olmalı yalnız.

Edit: Arkadaşlar sonunda bu paketi aldım 12 ay taahhüt ile 18.90 TL. sizce iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 1 Aralık 2014; 21:19:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• fredydexter kullanıcısına yanıt
    Ne oldu hocam durum çok mu vahim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Bugün kuruluna gelinecek kutu hd fakat hangi model olmalı sizce özellikle bu model kutu dediginiz var mısır onu söylesek kuruluna gelmeden öyle gelseler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 2 Aralık 2014; 12:52:21 >
  • hm 9504 guzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

hm 9504 guzeldir

9505yada9504 al hocam kalitelidirler.

• Teşekkürler hocam ikinize de . Arayıp söyledim bayiyi kurulan gelen arkadaşlara söyleyeceklermiş depoda varsa 9505 ya da 9504 getirecekler yoksa olanı alip getireceklermiş öyle dediler. Bakalım hayırlısı

• Belgesel paketi hemde turksat 18.90/super bence ekstra bi ucret cikarmazlarsa iyy cerez parasina otur belgesel izle daha ne .hd yayinlar dahil mi belgeselde bikac hd var.birde turksattan aldigin iyi olmus 2.canaga gerek yok hemde eutelsat bozuk yayinlarda kirilmalar oluyo iykkide turksat almissin.gule gule izle

• Hocam ben türksat istemedim hat mi yaptım acaba kafam karıştı şimdi kimisi türksat iyi değil bir sürü ivir zıvır kanal diyor kimisi iyi anlayamadım gitti. Bugün kuruluna geldiler ellerinde hm 9505 ve ya 9504 olmadığı için dt7103 hd getirdiler artık bir şey demedim. Üstüne başa başa söyledim ekstra bir ücret çıkmasın diye ben bir sorayim dediler sonra tekrardan geri dönüş yaptılar. Ekstra ücret yok. Dediginiz gibi ne kanallar mevcut ve gösteriyor belgesellerde ve ulusal kanallarda . 6 Ay hd yayın ücretsiz taahhude göre 6 Ay sonra normal hd yayın 7 tl. Neyse kurulum falan yapıldı şimdilik her şey yolunda gibi gözüküyor hayırlısı bakalım inşallah. İlk ay servisiz lig tv maçları ve tüm keyif paketleri de ücretsiz. Bir de her ay bir film kanalı ücretsiz. Su an baktım mmxfamily açılıyor sadece demek ki bu ay bu kanal ücretsiz. Sonraki ay bilmiyorum. İnşallah extra hicbir ücret çıkartmazlar zira üstüne başa başa dedim. Kutuyu internete bağlayayım mi ki bu arada acaba? Gelen eleman bağlarsan işlediklerini kayıt edersin ne istersen falan filan dedi? Bir de bu digiturk te ilk yeni alanlar neler yapmalı herhangi bir olayı var mi şifre mobillden izleme tabletten falan? Ne gibi faydaları olur Su an bana ? Neler yapabilirim? İlk defa digiturk bağları yorum pek bir bilgim yok açıkçası ?

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Hocam ben türksat istemedim hat mi yaptım acaba kafam karıştı şimdi kimisi türksat iyi değil bir sürü ivir zıvır kanal diyor kimisi iyi anlayamadım gitti. Bugün kuruluna geldiler ellerinde hm 9505 ve ya 9504 olmadığı için dt7103 hd getirdiler artık bir şey demedim. Üstüne başa başa söyledim ekstra bir ücret çıkmasın diye ben bir sorayim dediler sonra tekrardan geri dönüş yaptılar. Ekstra ücret yok. Dediginiz gibi ne kanallar mevcut ve gösteriyor belgesellerde ve ulusal kanallarda . 6 Ay hd yayın ücretsiz taahhude göre 6 Ay sonra normal hd yayın 7 tl. Neyse kurulum falan yapıldı şimdilik her şey yolunda gibi gözüküyor hayırlısı bakalım inşallah. İlk ay servisiz lig tv maçları ve tüm keyif paketleri de ücretsiz. Bir de her ay bir film kanalı ücretsiz. Su an baktım mmxfamily açılıyor sadece demek ki bu ay bu kanal ücretsiz. Sonraki ay bilmiyorum. İnşallah extra hicbir ücret çıkartmazlar zira üstüne başa başa dedim. Kutuyu internete bağlayayım mi ki bu arada acaba? Gelen eleman bağlarsan işlediklerini kayıt edersin ne istersen falan filan dedi? Bir de bu digiturk te ilk yeni alanlar neler yapmalı herhangi bir olayı var mi şifre mobillden izleme tabletten falan? Ne gibi faydaları olur Su an bana ? Neler yapabilirim? İlk defa digiturk bağları yorum pek bir bilgim yok açıkçası ?

Hd istiyorsanız eutelsat alacaksiniz turksatta digiye ait bir tek lig TV hd var hd olarak düğer tüm kanallar sd ayrıca turksatta kanal çeşitliliği de yok diginin.Eutelsat iyidir.

• Diginin eutelsati iyy olmasina iyyde adamlar eutelsati pahali satiyo hd var dye sd takilin bence hicde kotu deil hatta tuplu tv de hd gbi
    Bu arada kardes ben baktim senin kampanyaya ilk 6 ay 18.99 dyo yanlisim varsa duzelt ama .hayirli olsun bu arada

• quote:

Hocam ben türksat istemedim hat mi yaptım acaba kafam karıştı şimdi kimisi türksat iyi değil bir sürü ivir zıvır kanal diyor kimisi iyi anlayamadım gitti. Bugün kuruluna geldiler ellerinde hm 9505 ve ya 9504 olmadığı için dt7103 hd getirdiler artık bir şey demedim. Üstüne başa başa söyledim ekstra bir ücret çıkmasın diye ben bir sorayim dediler sonra tekrardan geri dönüş yaptılar. Ekstra ücret yok. Dediginiz gibi ne kanallar mevcut ve gösteriyor belgesellerde ve ulusal kanallarda . 6 Ay hd yayın ücretsiz taahhude göre 6 Ay sonra normal hd yayın 7 tl. Neyse kurulum falan yapıldı şimdilik her şey yolunda gibi gözüküyor hayırlısı bakalım inşallah. İlk ay servisiz lig tv maçları ve tüm keyif paketleri de ücretsiz. Bir de her ay bir film kanalı ücretsiz. Su an baktım mmxfamily açılıyor sadece demek ki bu ay bu kanal ücretsiz. Sonraki ay bilmiyorum. İnşallah extra hicbir ücret çıkartmazlar zira üstüne başa başa dedim. Kutuyu internete bağlayayım mi ki bu arada acaba? Gelen eleman bağlarsan işlediklerini kayıt edersin ne istersen falan filan dedi? Bir de bu digiturk te ilk yeni alanlar neler yapmalı herhangi bir olayı var mi şifre mobillden izleme tabletten falan? Ne gibi faydaları olur Su an bana ? Neler yapabilirim? İlk defa digiturk bağları yorum pek bir bilgim yok açıkçası ?

internete baglarsan iyi olur hocam çünki kaçirdigin dizi ve filmlerin bölümlerini izlersin facabook youtube twitter hava durumu karaoke picasa digimusic gibi uygulamalara erişim saglamış olursun bu arada abonelik eutelsat mi yoksa turksat mi çunki ayni paketleri kullanıyoruz... servise ilettirsin 9504 kutu ile degişim saglarlar.. 7103 internet hizi fazla preformansli degil ilk 3 ay degişim ücretsiz....

• @gefe16 Ben de eutelsat aldım bakalım hayirlisi :-)

@ltrg hocam sd için şimdi tekrar arayıp kutuyu sd kutu isteyerekndegistirtmem lazım. Bu arada ben üstüne basa basa söyledim 18,99 dan sonra artış olacak istemiyorum dedim yok olmayacak dedi. Büyük ihtimal olmaz zira zaten normal giriş paketi + 1 keyif paketi akşam 19 tl.ye geliyor. Ee ben 1 yıl kontrat verdim. Sırf 6 Ay hd ücretsiz diye bir bakalım dedim. Zannetmiyorum sonra değişsin , bu kampanyanın amacı 12 Ay taahhütte 6 Ay hd ücretsiz 6 Ay sonra normal ücreti olan 7 tl.ve 6 Ay sonra taahhüt verdiğin için sonraki 6 ay da mecbur hd ödenen gerekecek tek dezavantajı de zaten hd gerekecekti. Bilmiyorum bakalım inşallah dediği gibi fiyat değişmez. :-)

@halika şimdi hocam size şırnak istediğim su var : Aynı paketi kullanıyoruz demissiniz 12 Ay taahhüt sonunda fiyat değişmedi değil mi hala 18,99? Yayın eutelsat benim, türksat istemedim çünkü. Kutu olarak 9504 istemiştim fakat depolarında yokmuş daha sonra değiştirebilirsiniz demişti ama belli bir ücreti var demişti 25 tl gibi sanırım. Siz 3 Ay ücretsiz diyorsunuz eğer öyleyse çok iyi olur. Bu konuda bir müşteri hizmetlerine bir danışayım olmazsa. Bir de internete bağlayınca hali ile sadece benim internet kotandan gidecek değil mi kullanımlar? Bir de internete bağladıktan sonra ne gibi ayarlar yapmam lazım acaba , sizce çok ise yarar bir şey mi? Bir de aynı paket demiştiniz ya memnun musunuz siz paketten hocam?

Çok soru sordum mazur görün, ne yazıkki ilk defa digiturk baylar tüm kullanımda pek tabi aksiliklerin oluyor. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 2 Aralık 2014; 19:31:38 >

• quote:

@gefe16 Ben de eutelsat aldım bakalım hayirlisi :-)

@ltrg hocam sd için şimdi tekrar arayıp kutuyu sd kutu isteyerekndegistirtmem lazım. Bu arada ben üstüne basa basa söyledim 18,99 dan sonra artış olacak istemiyorum dedim yok olmayacak dedi. Büyük ihtimal olmaz zira zaten normal giriş paketi + 1 keyif paketi akşam 19 tl.ye geliyor. Ee ben 1 yıl kontrat verdim. Sırf 6 Ay hd ücretsiz diye bir bakalım dedim. Zannetmiyorum sonra değişsin , bu kampanyanın amacı 12 Ay taahhütte 6 Ay hd ücretsiz 6 Ay sonra normal ücreti olan 7 tl.ve 6 Ay sonra taahhüt verdiğin için sonraki 6 ay da mecbur hd ödenen gerekecek tek dezavantajı de zaten hd gerekecekti. Bilmiyorum bakalım inşallah dediği gibi fiyat değişmez. :-)

@halika şimdi hocam size şırnak istediğim su var : Aynı paketi kullanıyoruz demissiniz 12 Ay taahhüt sonunda fiyat değişmedi değil mi hala 18,99? Yayın eutelsat benim, türksat istemedim çünkü. Kutu olarak 9504 istemiştim fakat depolarında yokmuş daha sonra değiştirebilirsiniz demişti ama belli bir ücreti var demişti 25 tl gibi sanırım. Siz 3 Ay ücretsiz diyorsunuz eğer öyleyse çok iyi olur. Bu konuda bir müşteri hizmetlerine bir danışayım olmazsa. Bir de internete bağlayınca hali ile sadece benim internet kotandan gidecek değil mi kullanımlar? Bir de internete bağladıktan sonra ne gibi ayarlar yapmam lazım acaba , sizce çok ise yarar bir şey mi? Bir de aynı paket demiştiniz ya memnun musunuz siz paketten hocam?

Çok soru sordum mazur görün, ne yazıkki ilk defa digiturk baylar tüm kullanımda pek tabi aksiliklerin oluyor. :-)

hocam online işlemden bakıp buraya yazın yada foto koyun şimdi ben ne soylesem yalan olur... sonra ona göre yorum yaparız...

internete baglayınca ayara gerek yok ama bir sorun çikarsa ben yardımcı olurum...madem digi aldin hocam internetede bagla butun özelliklerini kullan.bence deger çünki tekrar bölüm izlersin belgeseller var bazı onları izlersin intden... internet sinirsiz ise bir zarari olmaz ama kotalı ise digi baglamayın. diyo son olarak cihaza uydudan yazılım atiliyo yeni özellikler ve görüntü netleşebiliyor... yazılım ararsın menüden bazen...

• halilka kullanıcısına yanıt
    Hocam internet sınırsız 50mbps onda sıkıntı yok. Siz ne gibi özelliklerini kullanıyorsunuz? Tekrarları nasıl izliyorsunuz. Bir de benim pakette film ve.yok sadece giriş paketi+1 keyif paketi var. Sadece ilk ay tüm keyif paketi ile lig tv hediye dergiler hariç. Sizde aynı pakettesiniz ya 12 Ay sonunda fiyat değişikliği oldu mu?
    Bir de şimdi internet uzun is olacak çünkü internet odaya bağlı digiturk kutu salonda bizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 2 Aralık 2014; 20:57:57 >
  • quote:

Hocam internet sınırsız 50mbps onda sıkıntı yok. Siz ne gibi özelliklerini kullanıyorsunuz? Tekrarları nasıl izliyorsunuz. Bir de benim pakette film ve.yok sadece giriş paketi+1 keyif paketi var. Sadece ilk ay tüm keyif paketi ile lig tv hediye dergiler hariç. Sizde aynı pakettesiniz ya 12 Ay sonunda fiyat değişikliği oldu mu?
    Bir de şimdi internet uzun is olacak çünkü internet odaya bağlı digiturk kutu salonda bizim.

Hocam benimde 4 . ay daha ama mh ile gorustugumde 6aydan sonra 25 tl olcak dedi hd bedeli icin 4tl eklencek dedi. Ama ben aldiktan 2 ay sonra bizim kampan guncellencek dendi . En iyi bilgi online islemde yine.

• Lig tv alicak misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi 18,99 tl. 6 Ay hd ücretsiz 6 Ay sonra 7 tl imiş toplamda 26 yapıyor. Siz 25 diyorsunuz . Bir de hd ye 4 tl alsalar sizden toplamda 23 almaları lazım. Mh yi arayıp sorcam inşallah değişmez ücret :-)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.