Arkadaşlar trial üyeliğimi aldım oyunun trial versiyonunu yükledim fakat giriş yapmaya çalıştığımda karşıma bu sorun çıkıyor nasıl çözebiliriz?
pdt yazdığına göre bildirimde us versiyonunu indirmişsin oyunun realmlist dosyası var datanın içinde biyerlerde oradan değiştireceksin eu yapıcaksın bağlandığın sunucuyu sonrasında girebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Kyle Butler
pdt yazdığına göre bildirimde us versiyonunu indirmişsin oyunun realmlist dosyası var datanın içinde biyerlerde oradan değiştireceksin eu yapıcaksın bağlandığın sunucuyu sonrasında girebilirsin
Onu nasıl yapıcam hocam?
B:\World of Warcraft\Data\enGB Wowu nereye kurduysan gir verdıgım adımlarla realmlist notpadde ac eu ise orjinale bu
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist enGB.patch.battle.net:1119/patch set realmlistbn "" set portal eu
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
B:\World of Warcraft\Data\enGB Wowu nereye kurduysan gir verdıgım adımlarla realmlist notpadde ac eu ise orjinale bu
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist enGB.patch.battle.net:1119/patch set realmlistbn "" set portal eu
teşekkürler hocam, bunu yaptım ve artık oynayabiliyorum
sorun degıl iyi oyunlar biz hala private takılıyoruz:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme