Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
86
Favori
150.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Bahçelievler de pioneer anfi tamiri yapan bir yer var mı bildiğiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odesy

hocam avr sisteme giriş için amfi+bir çift hoparlörle başlayın daha sonra butçe el verdiği zaman merkez hoparlör subwoofer ve arka hoparlörleri alırsınız tüm sistemi almanız şart değil imzamdaki sisteme bir göz atın az çok fikir verecektir

Hocam mrb amazondan bu hoparlörü aldım https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08BTRWYWD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 800 liraya. buna uygun bir amfi arıyorum öneriniz ne olur?

• amfiyi müzik dinlemek içinmi bakıyorsunuz yoksa film için sistem toplamakmı amacınız ona göre öneri yapayım

• Selam arkadaşlar,

Film izlemek ve PS4 için bir AVR cihaz almayı planlıyorum, ikinci el piyasasında gezinirken Pioneer vsx 520'nin çok tavsiye edildiğini duydum. Yorumlarınız alabilir miyim ayrıca vsx 520 bandında tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır. şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordoabchao -- 23 Ocak 2021; 19:32:18 >
  • 0 Kutulu Onkyo tx sr 309 var elimde.Vsx520 ayarındadır pm atabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar. Almanya'dan gelen ve çok az kullandığım Marantz NR 1607 AVR ve Canton Movie MX 125 hoparlör setimi satıyorum. Ürünler kutularındadır ve sıfır kadar temizdir.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-marantz-nr1607-943056912/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-canton-movie-125-mx-932414556/detay

• Arkadaşlar elimde ONKYO HT-R380 var.Sistem 5.1 ama özellikleri arasında çift Surround ile 7.1 alınabileceği yazmakta. Burda kast edilen 7.1 üst sesler mi oluyor yoksa yan sesler mi ?

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 24 Kasım 2021; 17:55:56 >
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Yan sesler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Hocam orta yanlara koyacağım dimi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhabalar, fiyat olarak bu kuleler sizce uygun değil mi? 2 adet kule fiyatı

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARIamazon
    Polk Audio Signature S60E ayaklı ikili hoparlör, müzik ve ev sineması sesi için HiFi hoparlör, pasif Full Range hoparlör, 20 – 300 Watt, 8 Ohm, High Res, 36 Hz – 40 kHz
    https://www.amazon.com.tr/Polk-Audio-Signature-S60E-hoparl%C3%B6r/dp/B07JBQQCPH/ref=sr_1_23?qid=1638745711&refinements=p_4%3APolk+Audio&s=electronics&sr=1-23
  • MarvelX kullanıcısına yanıt

İlk yorum tek diyor sanki.

• Merhaba arkadaşlar elime eski bir pioneer VSX-D1011k avr ve JBL SCS 200.5 sinema sistemi mevcut. Bu sistem tv ye optic kablo ile bağlı. Genel kullanım Netflix fakat tv deki uygulama artık çok kasmaya başladı bilgisayar bağlantısı yapmak istiyorum.

Laptop hdmi ile bağlantı yaptığımda 2 kanal olarak aktarım yapıyor. Usb ses kartı mı gerekli acaba?

• nakresnitec kullanıcısına yanıt

netflix dd+ kullaniyor codec olarak sizin amfi bayagi eski desteklemiyor olabilir

• sqOn S kullanıcısına yanıt

Tv'nin kendi netflix uygulamasında sorun yok, 5.1 ses alıyorum. Fakat mesajda da belirttiğim gibi artık çok kasılmaya başladı bilgisayara geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayarı bir nevi tv box gibi kullanacağım.

• nakresnitec kullanıcısına yanıt

Ses karti ayarlarinda coklu cikis/duzgecis gibi bir ayar varsa bakin, ya da hdmi icin bir cikis ayari varsa ses cikisini aktif hale getirin.

• Arkadaşlar.
    Subwoofer giriş soketi arızalanmış.
    İstanbul Avrupa yakasında nerde yaptırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpman -- 10 Eylül 2022; 22:6:37 >
  • X2400h ve Svs1000 satiyorum.

• Arkadaşlar merhaba bu konuda yeniyim sound bar yerine giriş seviyesi bir sistem kurmak istiyorum arkadaşım piıneer vsx 923 ü alacağım 2. El sizce nasıl fiyatı uygun dd yada dts kullanıcam 5.1 amacım

• sezar kullanıcısına yanıt

Vsx 923 giriş seviyesi için iyi bir amfi. Bu vsx serileri başlangıç için İdeal. İyi bir hoparlör seti isteyebilir.

• Selamlar, beginner seviyesinde 5.1.2 gibi bir AVR sistem kurmak istiyorum. 1500$ civarı bir bütcem var. Hazır olabilir toplama olabilir bir sistem önerecek var mı? Dolby atmos desteklemesi şart. Güncel cihazlardan oluşması geleceğe yönelik olur diye düşünüyorum. Beni aydınlatabilecek veya bununla ilgili konu video linki paylaşabilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.