< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Giriş seviye CPU Soğutucular (Teknobiyotik) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Velev ki iade aldılar (zar zor da olsa kargoyu ödediniz falan) iade tutarını tam yatıracakları da meçhul
Bakınız: Ben
😂😂
Edit: Açtığım konu
https://forum.donanimhaber.com/teknobiyotik-akortek-eksik-para-iadesi-ve-diger-vukuatlar--143539197
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 15 Nisan 2022; 14:21:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fan kontrolcünüz 3 pinli fanlara kontrol imkanı sağlıyorsa sıkıntı olmaz, fan kontrolcünüz nedir?
-
SilverStone SST-CPF04 var hocam.quote:
Orijinalden alıntı: RTX3080TiFan kontrolcünüz 3 pinli fanlara kontrol imkanı sağlıyorsa sıkıntı olmaz, fan kontrolcünüz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne zamandandır bu fan benim de aklımda var ancak bir incelemesi felan yok o yüzden almadım.
-
224 XT incelemelerine bakabilirsiniz hocam youtube'da mevcut. Ben aldım sistemi bugün yarın kuracağım.
-
Açıkçası bu ürün 4pin pwm fan çoklayıcı hocam ve 3pin fan kontrol hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Denemekten başka şansınız yok.
-
Fiyat hesaplı olduğu için zamanında ben bunu almıştım. Asus b450 dragon anakartta yer sorunu oldu. Bunu takınca ekran kartına sıfır oluyor. Nvme slotu ekran kartının tam altında kalıyor. Nvme takmak için ekran kartını sökmek, onu sökmek içinde önce soğutucuyu sökmek gerekti. İşkence gibi.
https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=RSA-Teknoloji
-
224 XT ile aynı olduğuna dair kesin bir kaynak var mıdır hocam?
Hangi işlemci ile kullancaksınız? Test yapıp sonuçları atarsınız çok makbule geçer.
-
Birçok üründe bedava olmuş hocam. KR03 dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 15 Nisan 2022; 20:16:5 > -
genelde 92mm fanlar rpm i 120-140mm lere göre yüksek olduğundan baya gürültülü çalışıyor fan değişimi yapabilirsiniz önerim 2000rpm i geçmeyecek şeyler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X