Şimdi Ara

Giriş seviye CPU Soğutucular (Teknobiyotik) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RTX3080Ti

Düz P12 hocam onlar yani 4pin PWM yada PWM PST değiller yine de güzel fiyat tabi.

Hocam fan kontrolcüm var. Fanlar sadece full devir dönmüyorsa fan kontrolcü ile kontrol edebiliyorsak problem değil. Bu konuda bilginiz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Velev ki iade aldılar (zar zor da olsa kargoyu ödediniz falan) iade tutarını tam yatıracakları da meçhul

Bakınız: Ben

😂😂

Edit: Açtığım konu
    https://forum.donanimhaber.com/teknobiyotik-akortek-eksik-para-iadesi-ve-diger-vukuatlar--143539197

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 15 Nisan 2022; 14:21:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

Fan kontrolcünüz 3 pinli fanlara kontrol imkanı sağlıyorsa sıkıntı olmaz, fan kontrolcünüz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: RTX3080Ti

Fan kontrolcünüz 3 pinli fanlara kontrol imkanı sağlıyorsa sıkıntı olmaz, fan kontrolcünüz nedir?

SilverStone SST-CPF04 var hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt

Ne zamandandır bu fan benim de aklımda var ancak bir incelemesi felan yok o yüzden almadım.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

224 XT incelemelerine bakabilirsiniz hocam youtube'da mevcut. Ben aldım sistemi bugün yarın kuracağım.

• VgrooveR kullanıcısına yanıt

Açıkçası bu ürün 4pin pwm fan çoklayıcı hocam ve 3pin fan kontrol hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Denemekten başka şansınız yok.

• Fiyat hesaplı olduğu için zamanında ben bunu almıştım. Asus b450 dragon anakartta yer sorunu oldu. Bunu takınca ekran kartına sıfır oluyor. Nvme slotu ekran kartının tam altında kalıyor. Nvme takmak için ekran kartını sökmek, onu sökmek içinde önce soğutucuyu sökmek gerekti. İşkence gibi.

https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=RSA-Teknoloji

• Kampec kullanıcısına yanıt

224 XT ile aynı olduğuna dair kesin bir kaynak var mıdır hocam?

Hangi işlemci ile kullancaksınız? Test yapıp sonuçları atarsınız çok makbule geçer.

• S0NADAM kullanıcısına yanıt

Birçok üründe bedava olmuş hocam. KR03 dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 15 Nisan 2022; 20:16:5 >
  • genelde 92mm fanlar rpm i 120-140mm lere göre yüksek olduğundan baya gürültülü çalışıyor fan değişimi yapabilirsiniz önerim 2000rpm i geçmeyecek şeyler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.