Şimdi Ara

Giriş seviye ve ileriye dönük bir sistem için amfi ve hoparlör tavsiyesi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Forumu uzun zamandır takip ediyorum.Artık ucundan köşesinden bu dipsiz dünyaya adım atmak istiyorum.
    43 yaşındayım. Eskişehirde yaşıyorum.Sinema sistemleri yetersiz gelmeye başladı. Şu anda Lg 5540 soundbar ve Samsung BD-J7500 bluray kullanıyorum.
    Salonum 25 metrekare. Giriş seviye bir avr ve ileriye dönük surround olarakda kullanabileceğim hoparlörler ile başlamak istiyorum.
    İleride kule tipi hop alarak Stereo anfi ve plak çalar ile sistemimi tamamlamak istiyorum.2000 Tl gibi bir bütçem var...
    Başlangıç avr Sony ht 520 hoparlör olarak ise:
    1- Dali zensor 3
    2- Heco victa 302
    3- Klipsch rb51
    Center hop için kararsızım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Öncelikle yazdığım avr ve hopları kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse çok sevinirim yada bu konuda ileri seviye bilgi alabileceğim kişilerle iletişime geçmemi sağlayabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alpanaslan A kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam avr nizin özelliklerini bulamadım gmrdüğüm kadarı ile kompakt set bir ürün avr si eğer hem stereo hemde müzik olsun diyorsunuz avr+hoparlör sistemi almanızda fayda var ama müzikte avrler stereo ampli ile boy ölüçüşemez

eğer elinizdeki soundbar sistemede ihtiyacaınız yok ise onuda satıp bütçenizi arttırabilirsiniz blu-ray kullanabilirsiniz yada elden çıkarabilirsiniz bu sizin tercihiniz

1-) avr 151 htks 5 veya 9

2-) vsx-323 ve yamaha nsp-50 set

3-) sony avr nin yanına zensor 3 veya victa 302

center hoparlör için ise hangi marka ürünü alacak iseniz misal dali zensor o serisinin surround ve center modelini kullanmanız yararlı olacaktır zensor 1 zensor vocal gibi

4-) müzik için t sınıfı bir ampli alabilirsiniz
  • Avr sony str-dh520 olacak veya başka bir model de olabilir.
    Sahibinden de 400 tl fiyatı vardı.

Benim aklımda avr olarak bir marka yok. Sadece uyumlu olsun istiyorum. Zaten soundbar dan sonra memnun kalacağımı düşünüyorum.
    Hoparlör olarak Dali zensor 3 veya heco victa 302 sıcak götünüyor.
    Amacım yüksek ses değil hazır paketlerden daha kaliteli bir ses istiyorum...

• alpanaslan A kullanıcısına yanıt
    Hocam dalı zensor 3 ve vsx 520 alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.