Şimdi Ara

Giriş seviyesi Microsoft Lumia 650, resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giriş seviyesi Microsoft Lumia 650, resmiyet kazandı

Microsoft'un geçen yıl piyasaya sürdüğü Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 modellerinden sonra, bu yıl da giriş seviyesi Lumia 650 modeli ile karşımızda. Bir süredir sızıntılarına şahit olduğumuz Lumia 650 modelinin, bu sayede donanımı ve fiyatı da zaten ortaya çıkmıştı. 

Lumia 650 modeli, 32-bit döneminden esintiler taşıyor. 5 inçlik HD AMOLED ekrana sahip olan cihazda, 1.3GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdekli Snapdragon 212 yonga seti yer alıyor. 1GB RAM ile desteklenen modelde 16GB artırılabilir kapasite ve 2000mAh kapasiteli çıkarılabilir batarya bulunuyor. 

>>Giriş seviyesi Microsoft Lumia 650 ön siparişe başladı

Windows 10 mobil işletim sistemi ile çalışacak olan cihazda haliyle Continuum desteği olmayacak. Lumia 550 modeli de hali hazırda benzer bir donanım sunduğu için, Continuum desteğini özellikle arayanlar Lumia 950 veya 950 XL modeline yönelmek zorunda. Veya diğer anlamda en az Snapdragon 615 ayarında bir yonga setinin olması gerekiyor. 

Kenar kısmında elmas kesim çerçeve barındıran cihaz, 6mm incelik ile biraz daha premium bir hava yaratmaya çalışmış. Arka kısımdaki 8MP çözünürlükteki kamera yanında, ön kısımdaki 5MP çözünürlüğündeki batarya, özçekim tutkunlarına hitap ediyor. Model 199$ fiyat etiketi ile bu haftadan itibaren raflarda boy gösterecek. 

• Türkiye fiyatı 799 lira olur

• Hâlâ sürünüyor MicroFOS.

• Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun... Cihazın eleştirilecek hiç bir yönü yok. Dolu dolu gelmiş. Android ve iPhone nin üst seviye ile Yarışacak özellikleri Var... Hiç bir eksiği yok.

Tebrikler Microsoft! Fiyatıyla Mükemmel bir cihaz ortaya koymuşsun..
    Xaomi redmi 3 falan hikaye... Bu telefon her özellikleriyle Xaomi redmi 3 yener...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 212 nedir ya? En azından 410 veya biraz üstü işlemci koysalarmış. Bu kafayla giderse Microsoft fazla barınamayacak. Nokia'nın çöküş döneminde yaptığı hataları yapıyorlar.

• Metal çerçeveyi amiral gemisine koymamışta buna koymuş şaka gibi.

• Bazı ceo arkadaşlar her lumia haberine atıp tutuyorlar o polemiğe hiç girmiycem ama android in ilk zamanlarını hatırlayın 2,1 leri falan.
    Kimisi de microsoft un batacağını söylüyo burdan çok ultra zekalarıyla akıl veriyorlar yıllardır olduğu gibi bu yıl da dünyanın en zengin insanı bill gates bilin istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRviLLE

Bazı ceo arkadaşlar her lumia haberine atıp tutuyorlar o polemiğe hiç girmiycem ama android in ilk zamanlarını hatırlayın 2,1 leri falan.
    Kimisi de microsoft un batacağını söylüyo burdan çok ultra zekalarıyla akıl veriyorlar yıllardır olduğu gibi bu yıl da dünyanın en zengin insanı bill gates bilin istedim

microsoft batmaz ama lumia modelleriyle de ilerleyemez. android ilk zamanlarında bile bundan çok daha iyidi ayrıca
  • Bir akrabamda lumia 520 vardı. Çocuğuna verdi telefonu. Çünkü Ng isminde acayip bir Android telefon almış kocası buna ve lumiadan daha kullanışlı olduğunu söyledi. Yahu telefon 2.xx sürümü falandı. Düşünün yani. Son kullanıcıyı aptal gibi düşünün. Çoğu hiç bir zaman hacker değillerdir. Kimse fazla kurcalamak veya uğraşmak istemez telefonla. İşlemciye kafayı takan kesim çok küçük kitledir.

Ürün bir o kadar basit ve bir o kadar kullanışlı olmalı.

Bugün en popüler sosyal uygulaması bile doğru düzgün çalışmayan bir cihazı, çerçevesi ve donanımı yüzünden tercih etmez. Androidin en kötü telefonu bile Windows Phone lu telefonlardan bir sıfır öndedir.

Giriş seviyesinde artık on numara beş yıldız, alternatifi bol Android cihazlar var. Lumia yi 650 xl felanda kurtarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRviLLE

Bazı ceo arkadaşlar her lumia haberine atıp tutuyorlar o polemiğe hiç girmiycem ama android in ilk zamanlarını hatırlayın 2,1 leri falan. Kimisi de microsoft un batacağını söylüyo burdan çok ultra zekalarıyla akıl veriyorlar yıllardır olduğu gibi bu yıl da dünyanın en zengin insanı bill gates bilin istedim

merhaba ceo olmayan arkadaş,
    ultra zekamla akıl veriyorum.

androidin gelişim hızına bak windowsphone un gelişim hızına bak sürekli sil baştan yapıyorlar microsoft mobil işletim sisteminde yeni değil windows mobile vardı sonra wp7 7.5 8 8.1 ve tekrar windows mobile ismini aldı.yani windows mobil pazarda yeni değil sadece beceremiyor.

microsoft batmaz en azından yakın zamanda ama windowsphone yada windowsmobile(neyse artık onun bile ismini sürekli değiştiriyorlar) asla ios yada android kadar popüler olamaz öyle öyle sürünür.

saygılarımla,
    ceo.

• 2gb ram 2500mah snapdragon 400 seviyesi bir işlemci ile 600tlye gelse. W10 demezler satarlar. Ama nerde

• Lumianin bütün modelleri giris seviyesindedir. Müşteriye hicbir icerik sunmayan bir telefon 2599 tl olursa benim icin giris seviyesidir. Market yoksa seviyede yoktur. O yuzden lumialar icin giris seviyesi ya da ust model diye birsey yoktur.

• piyasaya 400 liradan çıkacaksa iyi telefon bence :)

• Git lumia 540 al daha iyi

• Anca telefon yap zaten. Hatta onu da yapama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş seviyesi Microsoft Lumia 650, resmiyet kazandı
  • Android kurulabilse keşke şunlara. Donanıma felan da bakmıyorum, tasarımları çok hoşuma gidiyor ama sırf WP olduğu için almıyorum.
  • Snapdragon 410 olaydı mantıklı olabilirdi, ama o işlemci ile işi çok zorrr

• tasarımlar güzelde içinde wp olmasa süper olacak....

• BEKLEMEDİĞİNİZ(SAĞ GÖSTERİP SOL VURAN) İNCELEME:http://forum.donanimhaber.com/m_114034008/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.