ikinci telefon olarak kullandığım 2610u değiştirmek istiyorum. bir sorun yaşamadım, şarj süresinden çok memnunum. değişklik olsun istedim.
yeni alacağım telefon,
- ince olmalı (maksimum 12mm) - sar oranı düşük olmalı - batarya süresi uzun olmalı - pahalı olmamalı (sonuçta 2. telefon) - usb bağlantısı veya bluetoothu olmalı - benq toshiba lg olmazsa iyi olur. servis sorunu yaşamak istemem. - dahili hafıza yeterli ise artırılabilir hafızaya gerek yok(opsiyonel) - radyo olsa da olur olmasa da - kamera olsa da olur olmasa da - internetten satın almayacağım için piyasada satılması tercihimdir
2630, motorola L2, motorola W360, philips 292 gibi bar telefonlar olur. kapaklı olmasa daha iyi olur. çok lüks olacak ama mümkünse siyah veya metalik gri olsa süper olur.
aslında yukarıda yazdığım ve bunlar gibi telefonlara baktım ama kararsız kaldım. belki de başka telefonlar da vardır, unutmuş olabilirim...
tavsyelerinizi ve eğer varsa bu telefonlar ile ilgili tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi(olunlu-olumsuz) yazarsanız sevinirim.
2610'undan vazgeçme, yeni alacağın onun gibi olmaz da bir düşüncedir.. böyle düşünen varsa belirtirse sevinirim..
şimdiden herkese teşekkür ederim..
Benq Siemens S81 modeline de bakmalısın.Telefonda hemen her özellik var.Ayrıca siyah-gri renk vede fiyatı da uygun. Yalnız bu fiyata sadece internette gördüm.Birinci kullanacağın telefonun bile olabilir.Üstelik telefon 3G özelliğine de sahip.
@kingcobra33,
teşekkür ederim ama benq istemiyorum diye belirtmiştim...
@kingcobra33
bana ince gibi gelmedi : )
arkadaş ince istiyor diye bu msg yazdım.. :)
sanırım bekleyeceğim.. istediğim gibi telefon yok maalesef..
herkese tekrar teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme