Şimdi Ara

Giriş sınıfı telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ikinci telefon olarak kullandığım 2610u değiştirmek istiyorum. bir sorun yaşamadım, şarj süresinden çok memnunum. değişklik olsun istedim.

yeni alacağım telefon,

- ince olmalı (maksimum 12mm)
    - sar oranı düşük olmalı
    - batarya süresi uzun olmalı
    - pahalı olmamalı (sonuçta 2. telefon)
    - usb bağlantısı veya bluetoothu olmalı
    - benq toshiba lg olmazsa iyi olur. servis sorunu yaşamak istemem.
    - dahili hafıza yeterli ise artırılabilir hafızaya gerek yok(opsiyonel)
    - radyo olsa da olur olmasa da
    - kamera olsa da olur olmasa da
    - internetten satın almayacağım için piyasada satılması tercihimdir

2630, motorola L2, motorola W360, philips 292 gibi bar telefonlar olur. kapaklı olmasa daha iyi olur. çok lüks olacak ama mümkünse siyah veya metalik gri olsa süper olur.

aslında yukarıda yazdığım ve bunlar gibi telefonlara baktım ama kararsız kaldım. belki de başka telefonlar da vardır, unutmuş olabilirim...

tavsyelerinizi ve eğer varsa bu telefonlar ile ilgili tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi(olunlu-olumsuz) yazarsanız sevinirim.

2610'undan vazgeçme, yeni alacağın onun gibi olmaz da bir düşüncedir.. böyle düşünen varsa belirtirse sevinirim..

şimdiden herkese teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 3 Ocak 2008; 18:56:45 >

• arkadasım sana raks r550 yi tavsiye ediyorum...en bilindik yer turkcell bayileri servis ise süper sorun yasamazsın... asagıya lınk ekledım bakabılirsın..

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Raks/R550

• quote:

Orijinalden alıntı: KeyfiRaKs

arkadasım sana raks r550 yi tavsiye ediyorum...en bilindik yer turkcell bayileri servis ise süper sorun yasamazsın... asagıya lınk ekledım bakabılirsın..

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Raks/R550

teşekkür ederim de ucuz olsun demek istemiştim ben.. 350 ytl biraz fazla oldu... o paraya neler var raks'a gelene kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: otantic76

teşekkür ederim de ucuz olsun demek istemiştim ben.. 350 ytl biraz fazla oldu... o paraya neler var raks'a gelene kadar..

Alıntıları Göster
    motorola L7 derim.çünkü fiyatı gayet iyi ve mp3+hafıza kartı+bt+kamera vs var.ben kullandım zamanında biraz anlatayım.malzeme kalitesi süper+ses kalitesi çok iyi.hem dış hem kulaklık sesi.yalnız dış ses çok yüksek değil.şarjı normal kullanımda mp3 ü de abartmamak kaydıyla 3 gün gider.gider diyorum kullandığım halde.nedeni benim iyi bir mp3 üm var o yüzden telden müzik dinlemiyorum.fazla da konuşmuyordum.bu nedenle bende abartısız 4-5 gün çok rahat gidiyordu.11.9mm kalınlıkla 100gr falandı bu yüzden elde biraz ağır geliyordu ama bu insana sağlamlık duygusu veriyor.yani bence bir dezavantaj değil.ekranı büyük ve tatminkar kalitede.telefonda tek bir giriş bulunuyor o da mini usb.bilgisayara burdan bağlanılıyor.flash disk olarak gözüküyor.programsız sürükle bırak mantığıyla çalışıyor yani.ayrıca usb den şarj da oluyor.yani yanındaki küçük kabloyla bilgisayar olan her yerden şarj edebilirsin.tuş ışıkları mavi neon.çok süperdi.kamerası vga idi.bence hiç olmasa daha iyi olurdu ama neticede var.max hafıza kartı desteği 512mb.mini sd kart takılıyor.menüsü gayet basit.çalışması gayet stabil.bilgisayardan ve bt ile veri aktarırken biraz yavaş.bu kadar bilgi yeter herhade.L7 karizmasıyla birinci telefonunun yerini alabilir.dikkat bazıları sevmiyor hayret ediyorum doğrusu.

yalnız bu tel piyasada çok farklı fiyatlara satılıyor.180tl ye de 280tl ye de satıyorlar.bir de L6 sı var.onun fiyatı da yakın old. için L7 dedim.eğer 200 altına L7 bulamazsan 150 civarlarına L6 yı tavsiye ederim.olmadı samsung e200 ü de 200 civarına bulabilirsin.bunların haricinde kalınlığını bilmiyorum ama SE T250i de tavsiye ederim.fiyatı nette 160tl ist teysen dışarı da da yaklaşık aynı fiyata bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentinel_85

motorola L7 derim.çünkü fiyatı gayet iyi ve mp3+hafıza kartı+bt+kamera vs var.ben kullandım zamanında biraz anlatayım.malzeme kalitesi süper+ses kalitesi çok iyi.hem dış hem kulaklık sesi.yalnız dış ses çok yüksek değil.şarjı normal kullanımda mp3 ü de abartmamak kaydıyla 3 gün gider.gider diyorum kullandığım halde.nedeni benim iyi bir mp3 üm var o yüzden telden müzik dinlemiyorum.fazla da konuşmuyordum.bu nedenle bende abartısız 4-5 gün çok rahat gidiyordu.11.9mm kalınlıkla 100gr falandı bu yüzden elde biraz ağır geliyordu ama bu insana sağlamlık duygusu veriyor.yani bence bir dezavantaj değil.ekranı büyük ve tatminkar kalitede.telefonda tek bir giriş bulunuyor o da mini usb.bilgisayara burdan bağlanılıyor.flash disk olarak gözüküyor.programsız sürükle bırak mantığıyla çalışıyor yani.ayrıca usb den şarj da oluyor.yani yanındaki küçük kabloyla bilgisayar olan her yerden şarj edebilirsin.tuş ışıkları mavi neon.çok süperdi.kamerası vga idi.bence hiç olmasa daha iyi olurdu ama neticede var.max hafıza kartı desteği 512mb.mini sd kart takılıyor.menüsü gayet basit.çalışması gayet stabil.bilgisayardan ve bt ile veri aktarırken biraz yavaş.bu kadar bilgi yeter herhade.L7 karizmasıyla birinci telefonunun yerini alabilir.dikkat bazıları sevmiyor hayret ediyorum doğrusu.

yalnız bu tel piyasada çok farklı fiyatlara satılıyor.180tl ye de 280tl ye de satıyorlar.bir de L6 sı var.onun fiyatı da yakın old. için L7 dedim.eğer 200 altına L7 bulamazsan 150 civarlarına L6 yı tavsiye ederim.olmadı samsung e200 ü de 200 civarına bulabilirsin.bunların haricinde kalınlığını bilmiyorum ama SE T250i de tavsiye ederim.fiyatı nette 160tl ist teysen dışarı da da yaklaşık aynı fiyata bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Sentinel_85;

çok teşekkür ederim. L6 ve L7 ye bakacağım... se T250de usb veya bluetooth yok..

L6 L7 sar oranları çok yüksekmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 4 Ocak 2008; 0:03:38 >

• quote:

Sentinel_85;

çok teşekkür ederim. L6 ve L7 ye bakacağım... se T250de usb veya bluetooth yok..

L6 L7 sar oranları çok yüksekmiş...

Alıntıları Göster
    W610i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

W610i

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson K510i
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Sony Ericsson K510i

Alıntıları Göster
    @MUJİM™

teşekkür ederim.. ama fiyat konusunda 200 ytl ve aşağısı düşünüyorum. w610 benim 2. telefondan beklentimin üstünde.

@erhaninho_cArsi;

sana da teşekkür ederim. joystick sorun yaratır diye duydum. sar oranı yüksekmiş, bir de telefon 17mm kalın be..
  • quote:

@MUJİM™

teşekkür ederim.. ama fiyat konusunda 200 ytl ve aşağısı düşünüyorum. w610 benim 2. telefondan beklentimin üstünde.

@erhaninho_cArsi;

sana da teşekkür ederim. joystick sorun yaratır diye duydum. sar oranı yüksekmiş, bir de telefon 17mm kalın be..

Alıntıları Göster
    Motorola rokr E2.Bimeks te 237 YTL ve bu fiyata çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 124yusuf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

kalın ama ben ince istiyorum..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: otantic76

quote:

270 YTL bile olsa motoslver L9 u düşün bence.L serisinin en yenisi ve ne iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 124yusuf

quote:

quote:

270 YTL bile olsa motoslver L9 u düşün bence.L serisinin en yenisi ve ne iyisi.

Alıntıları Göster
    tamam L9 u incelerim..

teşekkür ederim..

• quote:

tamam L9 u incelerim..

teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    başka önerisi olan yok mu?

E200 veya 2630 diye düşünüyorum.. ne dersiniz.. ?? hem 6300 ın yanında şık durur diye düşündüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 4 Ocak 2008; 21:01:02 >

• quote:

E200 veya 2630 diye düşünüyorum.. ne dersiniz.. ?? hem 6300 ın yanında şık durur diye düşündüm..

Alıntıları Göster
    bence 2630 ve k510i iyi tercih olabilir....
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Samsung E200'ün genel olarak teknik özellikleri daha başarılı görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Samsung E200'ün genel olarak teknik özellikleri daha başarılı görünüyor.

Alıntıları Göster
    herkese teşekkür ederim katkılarından dolayı...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bir yanlış anlama var.galiba 350 filan değil bazı siteler öyle yazmiş ancak değil.turkcell bayi lerinde 170 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeLiDeSiDeRo -- 5 Ocak 2008; 13:18:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo

quote:

bir yanlış anlama var.galiba 350 filan değil bazı siteler öyle yazmiş ancak değil.turkcell bayi lerinde 170 ytl

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo

quote:

tamam 170 olsun da ben philips e soğuk bakarken raks a nasıl olumlu bakabilirim ki...

yine de teşekkür ederim..

• quote:

quote:

quote:

tamam 170 olsun da ben philips e soğuk bakarken raks a nasıl olumlu bakabilirim ki...

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

ne demek..tabıkı aklına yatanı alıcaksın..nyse ne alıcaksan artık şimdiden hayırlı olsun kardeş..

• quote:

Orijinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo

quote:

quote:

quote:

ne demek..tabıkı aklına yatanı alıcaksın..nyse ne alıcaksan artık şimdiden hayırlı olsun kardeş..

Alıntıları Göster
    2630 ikinci telefon için iyi bir seçim olur brnce

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.